One

1.8K 60 17
                                    

" Hadi ama Alaska!" Beklenti içinde sızlanan arkadaşım Alison'a yatağımda duran büyük yastığı fırlattım. "Neyim ben sürtük mü?" Diye çıkıştım. Odada ki kız tarikatı hep bir ağızdan 'evet' diye bağırdığında gülmeden edemedim.

Gözlerimi devirip Rachel'in bana uzattığı kola şişesini alıp kafama dikledim. " Tamam belki biraz." Diye mırıldandığımda hep bir ağızdan güldüler. Telefonumu elime alıp fakültemizin nadide seksi çocuğu Zayn Malik'in fotoğraflarına bakmaya başladım. Tanrım bu çocuk ateş ediyordu.

Fotoğraflara hayran hayran bakarken bir yanım deli gibi mesaj atmak istiyordu. Eh haliyle kızlar da beni bunun için cesaretlendirmeye çalışıyordu fakat ne vardı ki Zayn'in dünyalar seksisi bir sevgilisi vardı. "Adamın bir ilişkisi bile var!"

Umutsuzluk içinde sızlanmama katlanamayan Angelina " Ne olmuş ayırırız, hem sen bu çocuktan hoşlanmıyor musun?" Dedi ortadaki pizzadan koca bir dilim almadan hemen önce. Gözlerimi devirip fotoğraflara bakmaya devam ettim. "Hadi bir mesaj gönder ve tavla kızım!"

Kaşlarımı çatıp Rachel'a kötü kötü baktım. " Evet Zayn de Alaska mesaj atsa da hemen düşsem diyordu."

Son bir kaç fotoğrafa daha baktım ve daha sonra seksiliğine dayanamayıp ona mesaj atmaya karar verdim. Telefonumu elime alıp daha önce zorlukla bulduğum Zayn'in numarasını buldum. " Evet kızlarrrrrr! Ne yazayım?"

Kızlardan cevap beklerken sırıtmadan edemiyordum. " Şey yaz. Selam yakışıklı ben gelecekteki sevgilin!" Rachel'ın boş konuşması üzerine Angelina devreye girdi "Şey yaz . Hey!"

Gözlerimi devirip umutsuzca klavyeye baktım. " Saçma!" Diyerek sitem ettiğimde kızlar derin bir sessizliğin içine girdi. Sanırım benim gibi düşünüyorlardı."Buldum!" Diye cırlayan Alison ile tüm gözler ona çevrildi. " Ona kendi fotoğrafını at ve o fotoğrafı yorumla. İlgi çekecektir."

Verdiği fikir hoşuma gidince instagramdan Zayn'in bir fotoğrafını ss aldım ve kırptım. " Pekala başlıyorum."

A: Dudaklarındaki sigara olmak isterdim Malik.

Attığım mesajdan sonra kızlarla çığlık atarak heyecanımızı dile getirmiştik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Attığım mesajdan sonra kızlarla çığlık atarak heyecanımızı dile getirmiştik. Tanrım az önce neredeyse 7 aydır hoşlandığım çocuğa arsız nitelikte de olsa bir mesaj atmıştım.

Ne var ki onu istiyordum ve ben açık sözlü biriydim ama maalesef yüzüne söyleyecek kadar da cesaretli değildim. Üstelik sevgilisi de vardı fakat Angelina'nın dediği gibi; 'AYIRIRIZ'.

Uzun zamandır texting yazmak istiyordum. Sonra dedim ki neden yazmıyımmm.
Medya Alaska yani Selena Gomez (bebeğimm)

SASSY / ZaylenaWhere stories live. Discover now