sixteen

714 32 31
                                    

"Bence kırmızı olanı giymelisin aşkın rengi." Gözlerimi devirip elimde duran iki elbiseye baktım. Biri siyah biri kırmızıydı. "Harry'e katılıyorum Alaska."

Derin nefesimi dışarı verip kırmızı elbiseyi koltuğa fırlattım. "Siz kırmızı diyorsanız siyahı giyeyim."

İkisinin de kaşları çatılmıştı ama umursamadım. Hayatım boyunca yaptığım şeyi yani Angi ne diyorsa tersini yaptım. Bazen başım bu yüzden belaya giriyordu.

Angi ve Harry'i salonda bırakarak odama çıktım ve hazırlandım. Aynadan kendimi süzüp zevkle sırıttım. Bu gece harika geçecekti.

Saçlarımı yukardan toplayı maykajımı da hallettiğimde Harry'i daha fazla bekletmemeye karar verip salona indim. Beni gören Angi ve Harry'nin gözleri kocaman açılırken Harry mırıldandı. "Sikik Zayn ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor."

Gülümsedim. "Az sonra öğretiriz kıvırcık!"

Angi sehpanın üzerinden cips dolu kaseyi aldı. "Nerden biliyorsunuz hala aynı clupta olduğunu?"

Harry ellerini telefonda gezdirip daha sonra bize döndü. "Sahibi yakın bir arkadaşımız ondan biliyorum, yanında Monica da varmış."

Ben gözlerimi devirip içten içe kendimi boğarken Harry ayaklandı. "Biraz daha burda durursak yetişemeyeceğiz."

O evden çıkarken Angi'ye bir öpücük atıp peşinden koştum. Harry beni beklemeden arabaya bindiğinde acele ederek hemen yan koltuğa oturdum. Emniyet kemerlerimizi bağlarken Harry konuştu. " Orada yakın olmamız gerekiyor, biliyorsun değil mi?"

Kafamı olumlu anlamda sallarken gülümsedim. "Merak etme sana tecavüz etmem."

" İsterse edebilirsin."

Elimi göğsüne götürüp sıktığımda suratına dehşete düşmüş bir ifade yerleşti. Şaka yaptığını biliyordum.
" Namusum kirlendi!"

" Kendin istedin bebeğim."

İkimizde gülüp eğlenirken çoktan yola çıkmıştık. Yaklaştıkça içime düşen heyecan beni kasıp kavuruyordu. Sonuçta ilk kez onun karşısına Harry'nin sevgilisi olarak çıkıyorum.

Araba gürültülü bir mekanın önünde durduğunda, kalbimin sesi müzikten daha yüksekti ve kulaklarımda uğulduyordu. Kemerimlerimiz çözüp arabadan indik. Harry anahtarı valeye attı ve girişe geçtik. Korumaların arasından içeri geçerken Harry elimi tutmuştu. "Hemen ümitlenme rol gereği, yoksa tipim değilsin."

Şebekliğinin ardından kaşlarını yalandan çattım. "Bana bak seni burda doğrarım."

"Tamam be tamam." Diyerek güldüğünde çoktan insanların arasından sıyrılıp locaların olduğu tarafa geçmiştir. "Bak şuradalar."

Bana Zayn ve Monica'yı gösterdiğinde üzerimi kontrol ettim. Herşey yerli yerinde ve güzeldi. Sırıtarak iyice Harry'e yapmıştım. " Hadi başlayalım."

Onların hemen yan kısmında ayırttığımız locaya ilerlerken önlerinden geçtiğimizde Zayn beni görmüştü ve tabi bende onu.

Suratıma sahte bir heyecan yerleştirdim aslında pek de sahte değildi. "Aaa, sizde mi buradaydınız, sevgilim bak Zayn ve Moni de burada."

Harry duraksadı. Zayn'i sanki yeni görüyormuş gibi davranırken onlara özgü bir şekilde selamlaştılar. Zayn'in gözleri birbirine kilitlenmiş ellerimize bakıyordu. "Otursana hayatım. Zayn ve Monica'ya eşlik edelim."

Zayn gözlerini ellerimizden çekip gözlerime kilitledi. "Tabi oturun."

Sert sesinin ardından onun karşısına geçtim, yanıma da Harry oturdu ve kolunu belime sararak beni kendine çekti ardından yanağınma bir öpücük kondurdu. "Nasıl gidiyor Zayn?"

Suratımdan sırıtışımı hiç bozmadan konuştuğumda sinirli gözleriyle beni baştan aşağı süzdü. "Gitmiyor."

Cevabının ardından kaşlarım alayla havalandı. Monica hemen Zayn'in koluna girerek ona daha da yaklaştı. "Sorun ne sevgilim?".

"Hiç." Diyerek Monica'yı geçiştiren Zayn beni çok keyiflendiriyordu.

Monica bu sefer bana döndü. "O video saçmalığı da neydi?"

Ah doğru ya! Ona Zayn ile görüntülerimin ufacık bir kısmını atmıştım. "Sadece oyun oynuyorduk ve benden seni kandırmayı istediler. Merak etme erkek arkadaşını yemedim."

İyice Harry'e sokuldum. "Hem Zayn tipim değil ben kıvırcık seviyorum."

Monica gülümseyerek Harry ve bana bakarken Zayn kaskatı kesilmişti. "Ne tatlısınız!"

"Tabiki öyleyiz!" Harry sevinçle konuşurken ben biraz daha geri plana çekilip Zayn ve Harry'nin konuşmasına izin verdim.

Onlar bir şeyler konuşurken bende de fotoğraf falan çekiyordum. Hatta benden hoşlanmayan Monica bile bir fotoğrafımı çekmişti.

Zayn ve Harry hala derin bir sohbetin içindeyken oturduğum yerden kalktım. "Ben bir lavoboya gideyim."

Harry onaylar mırıltılar çıkarırken Zayn öylece bana bakıyordu.

Locadan iyice uzaklaşmıştım ki telefonuma bir mesaj geldi.

Harry: Zayn peşinden geliyor.

Mesajı okuyup iyice keyiflenirken Zayn salağının ne yapacağını merak ediyordum.

Uzun koridorda yürürken birden biri sertçe kolumdan çekip beni sertçe duvara yapıştırdı. Bu kişi Zayn'den başkası değildi tabi. "Ne yapıyorsun?!"

Ona bağırmamı aldırış etmeden üzerime iyice abandığında bedenini kendi bedenimden ayırmaya çalıştım. "Çekil şuradan biri görecek!"

Dediklerimi umursamıyordu bile. Kulağıma yanaşıp fısıldadı. "Amacın ne Alaska?"

Kafamı diğer tarafa çevirip biraz da olsa ondan uzaklaştım. "Tuvalete gitmek."

Sinirinin bozulduğunu belli edercesine gülerken benden hafifçe uzaklaştı. Şimdi neredeyse dudak dudağa gelmiştik pür dikkat gözlerimin içine bakıyordu. "Seni kandırdığım için sinirlisin anlıyorum..."

Sözünü kestim. "Evet Zayn sinirliyim! Ama ne var biliyor musun? Sikimde bile değilsin!"

Gözleri dudaklarıma kaydığında saniyeler içinde beni öptü. Ne yapacağımı bilemez halde öylece dururken istemsiz bir şekilde karşılık verdim. Sikeyim. Ona karşı koymak çok zordu. Dudaklarımızı ayırdı. "Ah Alaska! Sana çekiliyormuş gibi hissediyorum."

Dudaklarımızı tekrar buluşturacaktı ki girdiğim ruh halinden zorlukla çıktım. Onu sertçe itip tokatı suratına geçirdim.

"Siktir git Zayn, beni kandırmandan bıktım usandım artık, bana değer veren bir sevgilim var yani artık rüyalarımı süsleyen sen değilsin." Arkama bakmadan yanından uzaklaşırken Zayn'in bir boğa gibi sinirli olduğunda yüzde yüz emindim.

"Bu iş burda bitmedi Alaska!" Arkamdan bağırdı.

Kendi kendime güldüm. Bu iş benim istediklerim olmadan zaten bitmeyecekti.

Helloğğğ. Bir süre burda olmayacağım dedim Allah'tan :D Neyse, diğer hikayelerime bakmayı unutmayın bir de oy verirseniz mutsuzluklar kraliçesi olan beni çok mutlu etmiş olursunuz...

SASSY / ZaylenaOù les histoires vivent. Découvrez maintenant