BAŞLANGIÇ

3.8K 108 53
                                    

Sevmek cennet ve cehennemin buluştuğu yerdir kimi zaman. Sevdiğinin tek bir gülüşü, aldığı her nefes sonsuz bir huzur olur yaşadığın her anı cennete çevirir bazen. Onun bakışı sevdirir sana yaşadığın dünyayı. Bakışı huzur bahçelerindeki çiçekler olur, baharı müjdeler yüreğine.

  Sevmek cehennem olur bazen. Yalanlarla çölleşir, tek bir sözle parçalanır yüreğin. Kalbin suya hasret çöller gibi kurur sevdiğinin sözlerinde. Hayallerin karanlığa gömülür, ruhun kırık bir aynaya dönüşür. İçini yakar ruhuna değen o gözler…

  Sevmek bir tutam huzur, bir tutam nefrettir. Kalbinin çatlaklarında filizlenen umut bahar yağmurlarını taşır yüreğine, bulutların naifliği ruhuna dokunur.

  Bu hikaye yalanlar ve umutların birleştirdiği iki kalbin, huzur ve öfkenin birleştiği ruhların hikayesi… Yağmuru yüreğinde, bulutu gözlerinde yaşayan kalplerin hikayesi… Birbirine dokunan, birbirinin kalplerinde yanan iki gencin hikayesi…

  ‘’Belki dokunulmazdın benim için ama sen, benim ruhuma dokundun.’’ Dedim karşımda ağlayan sevdiğimin gözlerinin içine bakarak. Gözlerinden akan her damla yaş kalbime değen bir kor oldu. Ruhumu ezip geçen sözler döküldü dudaklarımdan.

  ‘’Ama anladım ki senin ruhun bana yasak!’’

Herkese merhaba...

Buradan giderken bir daha dönmeyi düşünmüyordum ama bir süre uzaklaşıp düşündüm ve dönmeye karar verdim.

Bu hikayeyi bekleyen, hep yanımda olup bana destek olan birkaç kişi de olsa onları hayal kırıklığına uğratmak istemedim.

Şimdilik yalnızca başlangıcı (tanıtımı) paylaşıyorum. Yeni bölümleri yazmaya başladım ancak büyük olasılıkla haziran başında bölüm paylaşabileceğim. Hem çalıştığım hem de tekrar öğrencilik yaşamına atıldığım için çok yoğun oluyorum. Bu yüzden bölümler bu yoğunluk azaldıktan sonra gelebilecek.

Bu yolda bana biraz daha zaman verip bana destek olacak herkesin başımın üstünde yeri var, şimdiden çok teşekkür ediyorum. Beklemek istemezseniz de canınız sağ olsun.

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Tekrar görüşmek üzere:)

RUHUMA DOKUN (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now