Bölüm 5

1.2K 95 103
                                    

Merhaba:) Yine çok bekletmeden geldim. Bu bölüm olanları biraz daha açıklığa kavuşturan bir bölüm oldu. 

Son kısmın ilk bölümünü Öykü'den son bölümünü de Bulut'tan dinleyeceğiz. Oy ve yorumlarınızı bekliyor olacağım. Özellikle de son kısıma yorumlarınızı bekliyor ve açıkçası merak da ediyorum:)

İyi okumalar:)

....&&&&&&....

BÖLÜM 5

   Yağmur'un sesini duyduğumda karşımızda duran adama baktım. Koyu sarı saçları, mavi-gri gözleri ve oldukça uzun bir boyu vardı. Gözleri Yağmur'a bir abinin sevgisiyle ve şefkatiyle bakıyordu. Yüzündeki gülümsemeyle birlikte kollarını açtığında Yağmur'un koşarak ona sarıldığını gördüm ve gülümsedim. Birbirlerine sımsıkı sarıldıklarında bir süre olduğum yerde bekledim ve onları izledim.

''Abim...'' Yağmur'un titreyen sesini duyduğumda kalbim acıyla çırpındı. Sevgiye muhtaç küçük bir kız çocuğu gibiydi. Abisinin kollarında korkularından kurtulmaya çalışan bir çocuktu sanki.

Karşımdaki adamın bakışları beni bulduğunda yavaş adımlarla yanlarına doğru yürüdüm. Yağmur bana bakıp gülümsediğinde ben de ona gülümsedim ve karşımda bana dikkatle bakan adama elimi uzattım.

''Merhaba, ben Bulut Özoğlu.'' Dedim gülümseyerek. Sanki bir şeyleri hatırlamak ister gibi baktı ve kısa bir an sonra gülümseyerek uzattığım eli tutup sıktı.

''Demek Bulut sensin.'' Dedi kısa bir an Yağmur'a bakarak. Yağmur ondan bakışlarını kaçırıp bana baktığında tek kaşımı kaldırıp merakla ikisine baktım.

''Evet, benim.'' Dedim ve tekrar karşımdaki adama döndüm. Gülümsedi.

''Memnun oldum Bulut, ben de Destan Çağkan.'' Deyip Yağmur'u kollarının arasına aldı ve saçlarına küçük bir öpücük kondurdu.

Yağmur'un onu neden bu kadar sevdiğini şimdi daha iyi anlayabiliyordum. Bakışlarındaki sevgi karşısındaki kişiye güven veriyordu.

''Destan abi sen ne zaman geldin? Tamamen döndün değil mi artık, gitmeyeceksin?'' Destan abinin derin bir nefes aldığını duydum ve bakışlarımı merakla ona çevirdim.

''Birkaç saat önce geldim yağmur damlam.'' Dedi ve sıkıntıyla nefes aldı. '' Yeni başlayacağım iş için bir an önce yapmam gereken bir görüşme vardı, onun için erken geldim. Bu yüzden de bir hafta sonra tekrar gitmem gerekecek.'' Dediğinde Yağmur'a baktım. Gözlerindeki mutluluk yerini yavaşça terk ederken sıkıntıyla bir nefes aldım.

''Bu kez birkaç günlüğüne gideceğim yağmur damlam. Son birkaç işim kaldı onları halledip hemen geleceğim. Ondan sonra hep buradayım söz veriyorum.'' İkimiz de Yağmur'a baktığımızda dolan gözleriyle gülümsedi ve başını sallayarak onayladı.

''Biraz daha kalmak isterdim ama kuzenimi ve babaannemi almam gerekiyor.'' Dedim ve elimi Destan abiye uzattım.

''Tanıştığımıza memnun oldum Bulut.'' Dedi uzattığım elimi sıkarak ve Yağmur'la bana bakıp ekledi. ''Sanırım bana anlatacak oldukça çok şeyiniz var!''

.......&&&&&&.........

''Anne? Sana yıllar önce de sormuştum ama tekrar soracağım. Senin bu oğlun hep mi böyleydi yoksa yaşlandıkça mı daha edepsiz ve daha çocuk oluyor?''

Amcamın bıkkın sesini duyduğumda başımı salonun bahçeye açılan kapısına çevirdim. Amcamın bakışları da sesi gibi bıkkınlığını belli ederken babam onun arkasından gülerek geliyordu.

RUHUMA DOKUN (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin