[00:30]

1.5K 124 2
                                    

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

Mintha a fiatalabb férfi valahogy elvesztette volna összes jelentőségét, valamelyest inkább törékeny férfiasságának, Jungkook kopogott Jimin ajtaján egy hétköznapihoz túl érvényes állítással.

Nem volt biztos abban, miért volt ott, csak tudta, hogy nem akarta még jobban felidegesíteni Taehyungot azzal, hogy igazságtalan a barátjával és saját szomszédjával.

A legkevesebb amit tehet, az az, hogy eleget tesz a kéréseiknek.

Különben lehet olyan dolgokba találja magát belekavarodni, amibe sosem akart belekerülni.

Persze, ahogy várható volt, a kisebb hamarosan kinyitotta az ajtót és újból meglepte a másikat szimplán a megjelenésével.

Mi a fenéért viselt köntöst? 4 fok van kint.

Habár, Jungkook megtanulta a leckét az utóbbi pár alkalomból. Jobban tudta, mint hogy megemlítse kíváncsiságát hangosan. Ezáltal, megpróbálta figyelmen kívül hagyni az egészet.

A saját érdekében, persze.

(vagy uh.. Jiminében, úgy értette)

"Beszélni akartál?" Célozgatott a fiatalabb, türelmes maradt, ahogy a lakás ajtajának fa keretének dőlt, s megemelte szemöldökét.

"Oh, igen." Jimin beengedte a lakásba, lepillantott, hogy megbizonyosodjon a köntös megfelelt annak használati céljának. "Csak beszélni akartam valamiről, asszem."

Bizonytalannak tűnt.. elkerülhetetlenül okozva ezzel a másik bizonytalanságát is.

"Oké.." Jungkook figyelte, ahogy a kicsi a túlméretezett pamut 'mancsaival' szórakozik.

Hmm, érdekes.

Szinte ártatlannak tűnt most az egyszer.

"Abban az esetben, ha nem vetted volna észre, elég társaságkedvelő vagyok." Mondta, felkeltve a fiatalabb figyelmét az őszinte ténnyel. "Flörtölős és kötekedős vagyok, és már nem nagyon tudom kontrollálni."

Miért érezne szükséget arra, hogy megmagyarázza?

(Nem is volt annyira igaz..)

"Szeretek ilyen ruhákat hordani és néha vulgáris dolgokat mondok." Folytatta a szőke, meglehetősen felkeltve Jungkook kíváncsiságát, hogy mi is a lényeg. "Persze észrevettem a viselkedésed és sajnálom ha emiatt kényelmetlenül érzed magad."

Miről beszél?

Jungkook sosem ítélte el ezek miatt. Persze, még nem látott ilyet azelőtt, de nem ez volt az oka annak, hogy furán érezte magát Jimin körül.

Vagyis, őszintén ezt gondolta.

"Azzá teszlek?"

"Mivé?" Kérdezte a fiatalabb, kezét végighúzta holló fekete haján.

"Kényelmetlenül érzed magad miattam?" Ideje volt, hogy kimondja.

"Mi?" Szinte azonnal, Jungkook megrázta fejét, hogy leplezze a gondolatot. "Nem? Más, mint amit megszoktam, de nem gondolom hogy fura vagy vagy hasonló. Tényleg nem zavar annyira Jimin."

Úgy érezte, muszáj megnyugtatnia. Elvégre, próbálta meggyőzni a szőkét az igazságról.

Vagy.. talán magát.

Függetlenül attól, hogy melyik volt igaz, gyakorlatilag így voltak a dolgok. Valami Jiminben fura érzést keltett benne, de nem mondaná, hogy az szükségszerűen egy kényelmetlen érzés volt.

Talán csak egy állandó kíváncsiság.

"Miért? Rossz hangulatot keltek vagy valami?" Félt, hogy a válasz lelombozná az egoját. De hé, tudnia kellett hogyan hozza helyre, ha úgy van.

Jungkook rendes srácnak tűnt, Jimin nem bánna barátkozni vele.

"Nem." Fejét rázva, Jimin megköszörülte torkát mielőtt újra megszólalt lágyan. "Csak azt akartam, hogy jól kijöjjünk. Úgy tűnik, hogy mostmár egy csoportban vagyunk, sajnálom, hogy az idegesítő kurva vagyok a szomszédban. Nem ez volt a szándékom."

Hirtelen, Jungkook szörnyen érezte magát, amiért sztereotipizálta a szép fiút.

Őszintén, igazából sosem érzett úgy Jimin iránt. Lehetetlen tagadni azt, hogy nem igazából viselkedett úgy mint egy kölyök.

Vagy aminek magát hívta..

Ha valaki, akkor ő viselkedett úgy.

Csak azért mondta, hogy mentséget keressen arra, ami olyan kibaszottul furcsa volt amióta itt van.

"Nem, ne.. Ne hívd magad úgy, nem csináltál semmit. Nem tudom miért vagyok ennyire bonyolult." Hebegte, még rosszabbul érezte magát amikor Jimin felnézett rá csillogó hálás szemeivel. "Én is remélem, hogy jól ki fogunk jönni."

Ezután mindketten mosolyogtak, mielőtt elvonultak, hogy saját dolgukkal foglalkozzanak.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now