[01:18]

1.1K 111 12
                                    

|| HARMADIK SZEMÉLY ||

"Látod, ez nem is olyan rossz, ugye?" A kicsi szőke mondta, a másik oldalához bújva, ahogy a hideg esti szél erősödni kezdett. "A város mindig szép este."

Egy ilyen tökéletes felállással, te is tudod, hogy nem tudta megállítani magát attól, hogy ezt mondja. 

Lévén a ravasz Jungkook.. "De te mindig szebb vagy." Kicsit megbökte, kiváltva, hogy a másik angyali orcái vörösödni kezdjenek.

Úgy tűnik, hogy talán képes lesz hamarabb elfogadni magát Jimin segítségével. Olyan őszintén kényelmesen érezte magát most és imádta.

Ez mindig jó dolog.

Lassan észrevette a kicsi szőke remegését, visszaállítva ezzel a fiatalabbat ösztönös védelmező módba.

(Legalábbis ilyenkor. Nem akarta nézni, hogy a kicsi fiú megfagy.)

"Jimin, csak egy pulcsit és egy melegítőalsót viselsz, megfagysz." Mondta, mindannyiunkat elkápráztatva gyilkos megfigyelő képességével, mielőtt nevetett. "Miért van mindig egy ilyen beszélgetésünk?"

Senki nem tudott mást kitalálni, csak azért mert tél van?

Úgy tűnik, nem. A mi szerencsénk, igaz?

"Rendben van, Jungkookie." Még mindig remegve, Jimin felnézett a másikra hamis ígérettel az arcán. "De azért elindulhatnánk haza, addig rendben leszek."

Azonban, a nyilvánvaló hazug kérés ellenére, Jungkook jobban tudta, rendesen nevelt úriember lévén. 

Levéve a saját, még egyszer inkább ikonikus és klisés bőrdzsekijét, Jungkook nem hezitált, hogy Jiminre tegye azt.

"Olyan jól nézel ki a ruháimban.. többet kéne viselned őket." Vallotta be, tarkóját vakarta őszinteségében.

Jimin vigyorgott, úgy tűnt nagyon tetszett neki az ötlet. Mit csinálna? Nemet mond?

"Ma inkább vigyél hozzád, kirabolom a szekrényed."

|| || ||

"Azt mondtam elvehetsz néhány dolgot, nem az egész ruhatáram." Sóhajtott Jungkook, elképesztően nehéznek találta, hogy egy ajkát biggyesztő Jiminnek azt mondja, hogy nem, nem veheti el az összes pulcsiját és bőrdzsekijét.

Nem számít mennyire fel akarta adni a harcot és engedni, hogy a kicsi nyerjen, le kellett küzdenie a késztetést. Kellettek neki is a ruhák, semmi más.

Hát, talán nem kellett neki. De akkor sem engedné.

"Rendben.." Puffogott Jimin, elvéve egy szomorú magányos pulcsit és a többit visszatette, csak hogy az egyik fiókban elkezdjen kutakodni.

Miután megtalálta, amit keresett, Jimin elérte, hogy a fiatalabb olyan szeretettel nézzen rá, ahogy boldogan nevetett, hogy bárki azt mondta volna, hogy Jungkook teljesen bele van bolondulva a másikba.

(De, eléggé az is volt.)

"Miért azt?" Kérdezte a fekete hajú, csodálkozva, hogy mi volt olyan különleges egy szürke pólóban.

"Mert figyelj," A kicsi önelégülten vigyorgott, kezeit maga köré fonta, hogy megfogja a pulcsija alját, feje fölött áthúzva azt, egy olyan kínzó és gyötrelmesen lassú ütemben, hogy Jungkook nem tudott mást tenni, csak megharapni az ajkát.

A fiatalabb csodálta, hogy milyen szép és milyen sima Jimin bőre, miután látta azt, lassan ugyanezt téve a melegítőalsójával is- várj mi?

"Uh, Jimin" Jungkook gyorsan eltakarta szemeit, utálva azt, hogy tiszteletlennek tűnjön, ahogy a másik hirtelen úgy döntött, hogy előtte öltözik le.

"Ne baby.. minden oké." Mondta gyorsan a szőke, megragadta a jóképű fiú kezeit, és a melegítőalsó övrészéhez tette. "Ez egy lépés ahhoz, hogy felkészítselek téged, gyerünk, megvan az engedélyem."

Jungkook lefagyott.

Most Jimin komolyan azt mondta, hogy vegye le róla a nadrágját..?

És Jungkook tényleg egy félénk idiótának tűnt, ahogy vörössé vált és tágra nyílt szemekkel nézett a kisebb derekára..?

Igen, igen pontosan.

"Kook-ah," nevetett gyengéden a szőke. "Ha valaha készen akarsz állni arra, hogy lefeküdj velem, ez része annak, levetkőztetni engem."

Oh.. igaz.

"De nem akarlak tárgyiasítani..."

"Ha beleegyezésemet adom," Előre hajolt, egy hosszadalmas, gyengéd puszit nyomott az arcára mielőtt kezét a hajába túrta. "Akkor hogy csinálod azt, baby?"

"Nem tudom..." Segítséget kapott a másiktól, ahogy együtt vették le a nadrágot.

Ezzel Jimint csak a gyönyörű fehér csipkés fehérneműjében hagyva.

"Oh istenem..." Jungkook majdnem félrenyelt, kicsit hangosan nyelt egyet, hogy milyen gyönyörű valójában ez a fiú.

"Csak lazulj el." Suttogta Jimin, nyugtatva az ideges fiút, megfogta kezét és az ágyra lökte Jungkookot, egyik lábát áttette a csípője másik oldalára.

Most közvetlenül azon a helyen ülve, ami bármelyik pillanatban elkezdhet keményedni ha megmer mozdulni, Jimin megmozgatta a fenekét egy kicsit, hogy kínozza. Jungkook visszatartott egy nyögést.

"Hogy nézek ki neked?"

"Tökéletesen.."

Igazából elég vicces, Jungkooknak fogalma sem volt, hogy hova tegye a kezét, csak kínosan az oldalánál hevertek.

Vagyis.. addig amíg Jimin meg nem fogta őket és a csípőjére helyezte azokat.

Jungkook levegőért kapott ahogy a szőke elkezdett lehajolni, a hasán feküdt és ajkait gyengéden az övére nyomta, nevetett, ahogy a másik kiakadt.

"Kookie, nyugodj le baby." Visszahúzódott, a mosolygó szeme segített lenyugtatni.

"Hogy tudnék lenyugodni amikor így ülsz rajtam?" Mondta ki hangosan, őszintén kérdezve. "Főleg mikor gyakorlatilag meztelen vagy."

"Oké, szóval akkor még nem vagyunk a harmadik bázison." Jimin játékosan a szemeit forgatta, egy gyenge puszit nyomott Jungkook arcára mielőtt fogta a szürke pólót és felvette.

Szerencsére elég hosszú volt, mint bármely más túlméretezett póló. Nem nagyon akarta visszavenni a nadrágot.

"Sajnálom.." Mondta Jungkook, kevésbé feszült, amikor a gyönyörű fiú az ő pólójában volt. "Talán több időre van szükségem, mint azt gondoltam.. csak ideges voltam. Még mindig próbálom elfogadni azt, ahogy érzek. Tényleg nagyon sajnálom Jimin."

"Semmi baj bun, időbe telik. Még mindig próbálkozol értünk és csak ez számít. Menjünk aludni, oké?"

És hát így végződött az éjszakájuk, egymás karjaiban a fekete hajú ágyában, ahogy a fiatalabb úgy tartotta a szőkét mintha bármelyik pillanatban eltörne.

Milyen kár, hogy Jungkook még mindig egy pánikolt meleg volt.

Úgy tűnik Jiminnek lesz még dolga vele.

Nőies || Jikook ✔️Where stories live. Discover now