6.

1.4K 27 5
                                    

  Ce ar face BTS de ziua ta ...

            Taehyung

        Afland de ziua ta cu o saptamana inainte pregateste tot ,cadouri de la Gucci chiar amenitindu-i pe cei din trupa ca daca nu-ti aduc cadoua de la Gucci nu au ce cauta la voi acasa. In dimineata de.... Tae si cu Yeontan te trezesc cu mii de pupici unul mai dulce ca altul. Ti-a adus micul de jun la pat chiar de el pregatit

   - Am facut asta cu ajutorul lui Jin deci trebuie sa fie comestibil.

      Toata ziua atii petrecut-o inconjurati de trupa si la final Namjoon facand o gafa mare cazand cu fata in tortul tau. Noaptea insa a fost si mai frumoasa va-ti uitat un timp la stele apoi intrand in casa ti-a dat cel mai dulce sarut al lui si asa sa terminat ziua ta de nastere.

  

       Suga

În dimineața de 😌😌😌 te trezeşti şi vezi că patul tău e gol şi simți un vag miros de prăjituri te ridici din pat şi îi vezi pe toţi în bucătărie cum aranjau o masă plină cu diverse preparate româneşti (voi fiind în koreea) şi cum toți erau murdari din cap până în picioare

   
       -La mulți ani!strigară toți pe jumătate adormiți.

       -Suga ne-a sunat la 1 noaptea şi a spus să venim să-l ajutăm.spune Jin apoi căzând cu capul pe masă epuizat.
   
       -O iubire mulţumesc. Spui tu ducându-te şi sărutându-l.

        -Cu plăcere iubire.

I-ai trimis pe toţi acasă la ei să doarmă după ce aţi mâncat şi tu ai rămas cu Yoongi şi aţi hotărât să vedeţi un film acesta adormind foarte repede. Ştiai că asta se va întâmpla dar nu erai tristă erai foarte mândră de el şi îl iubeai şi mai mult. După ce sa terminat filmul el se trezeşte şi când vede că filmul e gata sa uitat trist la tine :

       -Îmi pare rău iubito am adormit...
    
       -E în regulă sincer şi mi-e îmi este somn hai să mai dormi o tură dar de data asta amândoi.
 
        Spui tu sărutându-l, apoi va-ți pus la somn. Şi aşa sa terminat ziua ta.

       J-hope

Dimineața te trezeşti cu J-hope care când a văzut că eşti treză a început să îți cânte ,,La mulți ani " în limba română era foarte drăguț mai stâlcea câteva cuvinte dar era foarte drăguț.
     Toată ziua v-ați plimbat prin Seul şi ați făcut o tonă de activități şi un miliard de poze pe motiv de ,,să avem amintiri".
   Ai primit foarte multe urări şi cadouri ,erai fericită totul era cum nu se putea mai bine.
  

       Namjoon

  Dormeai liniştită până auzi un zgomot din bucătărie şi il vezi pe Namjoon plin tot de făină uitându-se nevinovat la tine.

       -Sorry bebe am vrut să fac un tort dar vezi şi tu unde am ajuns.

        -Oh iubire. Spui tu sărutându-l iar acesta zâmbeşte în sărut apucându-te de talie ridicându-te în brațele lui tu înconjurândui talia cu picioarele tale.

         -NT ce zici facem un duş în doi?

         -Da de ce nu cred că am şi eu nevoi de un deş m-ai umplut toată de făină.
  
        Va-ți dus în duș şi ei bine de aici nu mai continui ... cam aşa a fost ziua ta de naştere.

           Jin

    Roz te-ai trezit cu mai mult roz decât de obicei. Erai înconjurată de dulciuri roz de un Jin îmbrăcat în roz şi o cameră plină cu baloane care aveu culoarea ghici care ROZ.

      -Iubito la mulți ani!!

      -Mulţumesc iubire.

Ați fost la restaurant , la bâlci şi seara va-ți pus în pat şi a avut şi o altă continuare ...

Jimin

   Era în turneu erai în regulă cu asta muncea mult ştiai asta şi ştiai că muncea pentru voi. Pe timpul zilei ai stat în casă primind diverse cadiouri prin poştă de la părinţii tăi ,părinţii lui de la băieți. Erai fericită ,te sunase înainte de concert şi ți-a urat cel mai dulce la mulți ani.
     Pe la 10 noaptea sună cineva la uşă. Te duci să vezi cine este şi vezi un buchet mare de trandafiri roşi şi după buchet era iubitul tău cel drag

     -JIMIIINN!!

       Îi sari în brațe iar acesta te sărută lung mergând cu tine în brațe până în bucătărie unde te pune pe masă începând să te sărute cu patos. Tu crezând că acesta e cadoul tău o noapte incendiară , te laşi purtată de val dar dintr-o dată vezi că acesta se depărtează de tine şi se pune în genunchi cu un inel în fața ta

      -NT iubirea mea vrei să mă faci cel mai fericit bărbat şi să fii soția mea?

     Lacrimile îţi înțeţoşau privirea şi cu ultimile puteri îi spui

     -Da Jimin vreau să fiu soția ta.

   Cel mai drăguț cadou pe care l-ai primit până acum. Erai cea mai fericită femeie şi te bucurai de tot ce ți se întâmplă.  Şi aşa a fost ziua ta de naştere.

      Jungkook

Dimineață te trezeşti cu un urs mare cât Kookie şi îl vezi şi pe el chinuindu-se să îl pună pe scaun încercând să nu te trezească. Zâmbeşti, tot timpul îți face câte un cadou de genul. Îl îmbrățişezi pe la spate mulțumindu-i cum ştii tu mai bine îl săruți cu drag.

    -Bine iubito dar să ştii că asta nu este tot hai îmbracăte şi vino jos.

     Nu ştiai ce se întâmplă dar ai decis să faci ce ţi se spune.
    Ți-ai făcut rutina cât de repede ai putut şi ai coborât jos unde îl vezi pe Kookie cum îți pune o farfurie cu clătite pe masă.
 
       -Sunt comestibile ?
   
       -Jin aşa zice.

       -Da şi tot el zice că face glume bune.

        -Bine bine am înțeles.

    Va-ți dus la parcul de distracți ,ați mâncat înghețată ,vată de zahăr. Va-ți distrat ce să o mai lungim iar seara a fost şi mai frumos ați avut o plimbare sub clar de lună şi fix la miezul nopți el te sărută în timp ce pe cer erau mii de artifici. Aşa a decurs ziua ta de naştere.

1019 cuvinte nu am mai scris de mult un capitol aşa lung

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1019 cuvinte nu am mai scris de mult un capitol aşa lung. A trecut ceva vreme. Vă rog dacă s-ar putea să-mi da-ți idei de capitole deoarece eu chiar nu mai am şi îmi cer mii de scuze că nu am postat mai des dar azi am avut ambele teze una după alta şi mâine am alt test. Mulțumesc pentru tot. See ya dragi mei.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now