Oneshot +18

1.2K 36 19
                                    

             Jimin

DorinaBercaru                   Multumesc pentru idee

                                                        Provocare                      


   
          Park Jimin era bad boy-ul școlii îl plăceai de când l-ai văzut ai stiut ca inima nu-ti mai apartine. Ochii lui atat de patrunzatori si totusi parca atat de ucigasi si perversi. Am auzit de multe fete din liceu cum spuneau ca se culcau cu el de 2-3 ori apoi erau numite curve de el si de prietenii lui. Auzind asta indiferent cat de mult il iubeam mi-am promis ca nu voi cadea prada avansurilor lui.

   

                 - Ce faci frumoas-o iesim la un suc ceva?

                 - Du-te si plimba ursul Jimin nu am chef de tine sau de altii ca tine.


                - Cum sexy?

               - Nu curvari !


               - OOOO  ce ti-ai luat-o frate hai recunoaste asta a fost buna!


               - Taci Jungkook !


      Jimin pleaca nervos in timp ce Jungkook imi sopteste un ,, Bravo fato'' si pleca si el dupa Jimin. Cand eram sigura ca eram singura in clasa mi-am putut da ,,masca'' jos , ma durea sincer sa-l jignesc , sa-l fac de ras in fata prietenilor lui dar nu vroiam sa ma foloseasca si apoi sa rada de mine. Mi-l doream dar doream sa fie al meu si numai al meu  , dar stiam ca asta nu va fi posibil . Lui ii plac toate niciodata nu va fi doar cu o singura fata , si daca se va intampla ca o fata sa-i puna capac sigur acea fata nu sunt eu.

          Zilele treceau iar incercarile lui Jimin de a se baga in seama cu mine se inteteau si se inrautateau ajugand aproape violent dar din fericire Jungkook era tot timpul prin preajma si ma salva de fiecare data.

          Intr-una din zile stateai in clasa si citeai cartea ta favorita cand intra Jungkook in spatele tau lundu-ti mainile si punandu-ti catuse incepand sa te sarute coboara spre gatul tau muscandu-te suficient de tare in cat stii sigur ca-ti va ramane un semn frumos.


           - Jungkook lasa-ma ce faci?

           -  Fac ce-ti doresti dar nu vrei sa spui babe.


         - Lasa-ma in pace .


         Te zbati tipi incerci sa scapi cumva dar nu-ti reuseste tot ce reusesti sa faci este sa-ti faci rani la maini. Incepe sa-ti desfaca camasa dar e luat de pe tine de Jimin care era rosu de furie incepand sa-l loveasca.


               - Jimin opreste-te nu-l rani nu merita.


             - Serios era sa te violeze si tu-l lasi sa scape ?


            - Te rog.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now