14.

943 19 9
                                    

     Cum ar reacționa BTS dacă ar fi într-o  vacanță  în Brașov

      

           Primul lucru care l-au facut cand au ajuns in Brasov a fost sa caute un restaurant unde pot gasi vestitele sarmale de care Jin a auzit atatea. Dupa multe cautari au gasit unul pe gustul lui Jin a fost randul lui Namjoon sa aleaga. Pentru saracul Suga nu a fost asa de usor de indeplinit cerearea lui Namjoon. Mai pe scurt au trebuit sa devina pasari ale cerului cum ? Ei bine s-au dat cu parapanta, Suga saracul nu a facut decat sa indoape pamantul cu matele pe care le-a scos afara.[scuze pentru cine mananca]                                                                                                                       


                 Apoi s-au duc la Biserica Neagra si Namjoon saracul nu prea sa inteles cu constructia. Cand a vrut sa faca o poza ei bine ia cam cazut muulte pietricele in cap si lui si lui Jin care ii facea poza. Saracii restul vacantei au petrecuto in spital . Nu va ganditi ca ceilalti au scapat , i-au prins o ploaie de toata frumusetea de au ajuns sa aiba si ei o gripa de toata frumusetea. Dar parta bunisoara pentru ei era ca erau in salon cu vro 3 ARMY ,au povestit acolo si Army le-au facut totate poftele si mai ca sareau la bataie cand in cantina existau Hate-eri. In rest ce pot zice a fost o aminire placuta pentru ei , chiar si partea cu spitalul deoarece asa si-au pus in cap sa-l enerveze pe Bang pentru a putea avea un concert in Romania .


                      Da stiu ,scurt ,sec si fara pic de farmec dar nu am avut o idee mai buna la acest subiect. Daca aveti voi ideei va rog spuneti-mi pentru ca din nou nu am idei si nu reusesc sa-mi dau seama ce sa mai fac.

        

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now