8.

1.2K 31 0
                                    

Cum ar reacționa BTS când vă certați


         Suga


  Acesta era stresat in ultima vreme ,nu dormea suficien ,nu manca aproape de loc iar de tine nici nu mai zic ,nici ca existai .

      Intr-una  din zile cand te intorceai de la scoala si te-ai dus in studioul unde Suga se chinuia de zor. Te-ai indreptat spre el  si l-aia luat in brate dar acesta se retrage brusc din imbratisarea ta si te deschilibrezi cazand pe jos


         - NT poti sa intelegi ca oameni sunt ocupati nu toti avem timp sa stam tot timpul la Tv ? Asa ca te rog fa-mi o favoare si lasa-ma dracului in pace !

   

          - Esti sigur ca asta vrei ?


        - Da NT lasa-ma in pace atat iti cer!


        - Bine am sa iti fac pe plac, dar sa nu ma mai cauti vrodata !!


         - Stai ce ? ce vrei sa spui cu asta ?


        - Ca ne despartim Yoongi ,asta vreau sa spun . Tu itit doresti sa fi lasat inpace asa ca iti fac pe plac si plec din viata ta nu asta iti doreai?


       - NT...spune acesta cu un glas stins


     - Mai ai ceva de adaugat?


    - Te iubesc te rog nu ma parasi...spune Yoongi cu lacrimi in ochii


     - Suga ?


Spui surprinsa deoarece nu l-ai mai vazut plangand vrodata ,supararea ti-a trecut ,nervi nici nu mai existau l-ai luat in brate plangand o data cu el .


       - Te iubesc NT te rog sa ma ierti am fost un nesimtit.


     - Deja te-am iertat






      Rap Monster



               Namjoon tot timpul strica cate ceva intr-una din zile a stricat vaza ce ai primit-o de la mama ta ,atunci chiar se umpluse paharul si ai rabufnit.


            - Era vaza de la mama chiar nu poti sa fii si tu mai atent? Stiu ca esti zeul distrugerilor dar chiar mi-ar fi placut sa fi si tu mai atent !


       - Daca  nu ti-ai lasa toate lucrurile imprastiate nu ti le-asi mai strica!

      - Adica ma faci dezordonata ? Nu esti tu acela care isi pierde tot si isi lasa hainele pe unde apuca ?


      - Acum ce faci imi reprosezi mi-e ceva ? Auzi dar stii ca tu stai in casa mea si pe bani mei ?


      - A deci acum ma faci profitoare? Nu tu ai zis ,,Stai acasa iubita , muncesc eu pentru amandoi,, Am vrut sa lucrez sa nu ma simt inutila dar tu tot zicei sa raman acasa. Bine cum spui tu sunt o profitoare , sunt doar pentru bani cu tine ai dreptate , sunt o curva profitoare nu-i asa? spui tu toate astea lacrimile curgandu-ti siroaie...


     - NT... nu vroiam sa zic asta nu esti o profitoare si nici in ruptul capului o curva . Te iubesc mult ,te rog nu intelege nimic gresit.


   - Esti sigur ca nu crezi ca stau cu tine doar pentru bani ?


     - Iubito tu nici macar o data nu mi-ai cerut vrun ban decat daca trebuia ceva prin casa , normal ca te cred ca nu ma vrei pentru bani. Si in plus sa fim sinceri cine m-ar suporta daca nu m-ar iubi ?


      - Ai si tu dreptatea ta adica esti destul de distrugator deci daca cineva si-ar lua un lucru scump cand e cu tine si-l ia degeaba deoarece nu rezista mult.


  - Vezi deci ce ar fi sa stai aici si sa ma suporti ca daca nu ma suporti tu nu o sa ma suporte nimeni si voi fi trist...spune acesta facand o mutra trista.


     - O Jonnie te iubesc .


   - Si eu te iubesc NT.




    

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now