Oneshot+18 part 2

967 20 3
                                    


         J-Hope

                          Tema

     Mulțumesc pentru idee lui ciorneimaria0

      Agitație ,  cocalari ,  curve și afemeiații asta era tot ce vedeam în colegii mei dar unul îi întrecea mai tare de cât pe restul Jung Hoseok Playboy-ul orașului poate chiar un tip de International Player nu vreau sã vorbesc cu el sau să mă apropii în vrun fel.

     - Hey tocilaro! 

     - Ce vrei Jung? 

     - Fă-mi tema altfel te pedepsesc! 

     - Dar...

      - Refuzi?  Bine!  Băieții blocați ușile și ferestrele! 

     Băieții se duc închid ușile claselor cu cheile și blochează ferestrele.  J-Hope cum mai e poreclit mă trage de păr și mă forțează să stau în genunchi.  Își lasă pantalonii jos și boxerii îi lasã până la genunchi și îmi forțează gura sã se deschidă el băgându-si penisul în gura mea.

    - Suge tocilaro! 

  Fac cum mi se spune de frică să nu fie mai rău dar m-am înșelat el a gemut până și-a dat drumul în gura mea forțându-mă sã înghit și deși plângeam el mi-a dat chiloții și fusta jos penetrându-mă adânc.  Pereții vaginului meu mă dureau și simțisem cum ceva curge din mine ,  și sunt singură că era sângele meu.

   - Oo tocilara era virgină.  Ei atunci să o facem și mai specială această primă dată!

   Mă pune cu pieptul pe banca și cu fundul spre el.  Îmi dă câteva palme la fund apoi mă pătrunde în el eu țipând  de durere ,  dar degeaba nu mă băga deloc în seamă. Mai face câteva mișcari și își dă drumul o dată cu mine.

     Scoate un laptop și îl pune pe banca mea se pune pe scaunul meu îsi freacă penisul cât sã-l facă erect și mă trage în așa fel în care în cât sã cadă cu penisul în vaginul meu.

      - Tu îmi faci lucrarea la bio în timp ce mă faci să mă simt excelent.

    Încercam cât de bine să-i scriu eseul în timp ce el avea mâinile pe șoldurile mele făcându-mă să sar pe penisul lui.  Îmi gemea în ureche atât de tare.  Își dă drumul în mine. Speram că mă va lăsa în pace dar iar începe să mă forțeze sã sar pe penisul lui.

    - Nu te las să pleci până nu e gata.

    Cam după vro oră și ceva timp în care el si -a dat drumul de încă două ori și eu de vro patru am scăpat.

    - Sã ții minte asta pentru data viitoare Tocilaro! 

        #405 cuvinte

  Am nevoie de ideei pentru Taehyung ca sã termin seria a doua.

     Vă mulțumesc pentru că ați citit până aici! 

    I  purple you ARMY 💜💜💜

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now