12.

1K 37 18
                                    

     Cum ar reacționa dacă te surprinde că dansezi pe DNA...


            Suga

       Acesta stia ca il astepti in sala de dans asa ca se indrepta cu cea mai mare viteza dar se opreste cand aude muzica din sala . Sa gandit ca cel mai probabil asculti muzica la boxe sau te uiti cum cineva repeta coregrafia ,dar mare i-a fost surpriza cand te gaseste chiar pe tine dansand. Ai terminat de dansat si simti doua brate care iti inconjoara talia iar tu nestiind cine este iar faptul ca erai cu spatele la oglinzi iar nu te ajuta cu nimic asa ca l-ai lovit pe respectiv dandu-i un cot in stomac . Te-ai intors cat de repede ai putut si l-ai observat pe dragul tau Suga cu mainile puse pe abdomen si cu un zambet fals bineinteles si un ochi inchis ti-a spus cu glas ragusit :


                -Te-am invatat bine . spune indurerat din cauza loviturii cazand pe podea




                   Taehyung


     Stiai ca dragul tau Tae avea sa vina mai tarziu astazi ,Tan dormea asa ca te-ai gandit sa incerci sa dansezi pe DNA. Fiind cuprinsa in vibe-ul piesei nu ai observat ca un mic extraterestru cu un zambet patratos afisat pe fata te priveste cu drag. Ai terminat de dansat si Tae a inceput sa te aplaude fericit ca insfarsit te vede si  pe tine dansand .


     -Eu cand am zis ca esti talentata tu ai zis ca nici macar nu te-am vazut dansand ,ei acum te-am vazut dansand si imi dovedeste ca am avut o foarte mare dreptate ESTI SUPER TALENTATA!



                Jimin


    Doreai sa-l impresionezi pe fratele  tau cu faptul ca reusesti sa dansezi pe o melodie de la trupa iubitului tau. Exersai singura in casa cu muzica la maximum si nu observasei ca iubitul tau a venit acasa . Jimin cand ajunse in fata casei si auzise cum stai cu muzica la maxim a frut sa te certe dar cand a intrat in casa si te-a surprins cum dansai aproape perfect se simtea mai mandru ca niciodata sa te aiba ca iubita.


          - Oare pot sa te iubesc mai mult de cat o fac deja ?


        




                              J-Hope


      Dragul tau iubit deja stia ca iubesti sa dansezi dar sincer niciodata nu se gandi ca dansezi atat de frumos. Dupa ce ai terminat si ultimi pasi din coregrafia de la DNA Hobi a inceput sa te aplaude si sa vina spre tine sarutandu-te dragastos.


           - Nu stiam ca stii sa dansezi la fel de frumos pe cat arati.




                RM


          El care era un impiedicat si un distrugator din nastere nu putea intelege cum tu iubita lui draga poti dansa atata de minunat si de elegant,el se chinuia o luna sa invete jumatate de coregrafie.


         - Mai minunata de atat poti fi ?

 


 

                Jin

          In timp ce pregateai cina faceai si cateva din coregrafia de la DNA. Jin incantat de ce vedea doar a zambit si a spus cu glas soptit:

       

               - Deci de asta iesi mancarea asa buna.




             JungKook


Micul iepuras era extrem de surprins ,aveai o gratie de balerina si rapiditatea cu care Suga face Rap. Iubea ,iubea atat de mult sa te vada atat de dezinvolta si dezinhibata. Se apropie de tine isi pune mainile pe soldurile tale si te ghideaza spre un dans lent si senzual.


        - Ia spune-mi tu mie stii sa dansezi tango?


        - Normal de ce ?


       Spui surprinsa dar si un pic euforica deoarece iti cam da putine ganduri ce nu sunt demne de o fata cuminte.

          -Deoarece vreau sa devin elevul tau ,doamna profesoara. Spune acesta sarutandu-te pasional.




              Atat pentru azi va multumesc mult pentru comentariile de la capitolul anterior si sincer as dori sa mai pot citi si la acest capitol macar un comentariu. Stiu suna a cersit dar chiar m-ati bucura extrem de mult daca as putea citi doar un comentariu de la voi.

        A da ca sa nu uit ,imi cer mii de scuze pentru absentele mele lungi dintre capitole  stiu ca nu am nici o scuza si inteleg foarte bine acet lucru doar ca sincer nu mai am ideei de capitole si as dori daca se poate sa-mi dati si mie macar o idee de capitol pentru ca sincer CHIAR NU MAI AM IDEEI.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now