28.

735 28 7
                                    


                       Cum ar reacționa BTS ca profesori tăi...


      Mulțumesc pentru idee lui YuiKomori6



                Suga



                   El era profesorul tau de muzica tot timpul va punea sa cantati diverse cantece care va plac si ca teste va punea sa compuneti cateva versuri daca vroiai 5 bine inteles versuri bunisoare si un cantec daca vroiai 10.




         Taehung


              El era profesorul tau de matematica , adorai cum facea fiecare lectie interesanta si amuzanta. Tot timpul va explica cat de logic si usor putea.




          J-Hope


              Era profesorul de sport si tot timpul faceati tot felul de coregrafii distrandu-va cu toti voi chiar facand unepri lupte de dans.


  

      RM


             Era profesorul de Fizica desi uneori va uitati la el ca la un caine cu 4 capete 6 picioare si 8 cozi va explica tot timpul la final si ajutandu-va sa intelegeti chiar daca tot timpul trebuia sa cumpere o tabla noua .



         Jin


            El era profesorul de romana , la fiecare ora va spunea sa aduceti o poezie ,, La fel de frumoasa ca mine''. Asa va incepeati orele deoarece el alegea aleatoriu niciodata nestiind cine urmeaza. Cand nu va faceati temele va punea sa o faceti oral in pauza.




             Jimin


               Era profesorul de chimie , va placea ca toto timpul face lectiile interactive mai ales cand facea-ti experimente.




             JungKook



   El era profesorul de arte plastice , va distrati tot timpul la orele lui si murdariti mai ales ca in unele ore va punea sa pictati cu degetele.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now