7.

1.3K 40 1
                                    

   Cum ar reacționa BTS daca ai fi violata si ai ramane insarcinata cu violatorul

    Situatie comuna: Rămăsesei până târziu la serviciu, erai obosită dar știai că în seara asta trebuie să vină iubitul tău din turneu și vroiai  să îi pregătești o surpriză. Ca să ajungi mai repede acasă pentru a avea timp de a te pregăti ai luat-o pe o stradă mai puțin luminoasă și aglomerată. Erai pe lângă un parc când deodată cineva te izbește cu spatele de un copac și simți cum începe să te dezbrace și cum ai fost legată de acel copac.  Țipai, cereai îndurare dar el continua fără să te bage în seamă. Simțeai cum te pătrunde brutal și atât de dureros, plângeai, plângeai atât de tare dar nu neapărat de durere cât de dezgustul pe care știi că îl va avea iubitul tău față de tine când va afla.

     Suga

   El ajunsese mai devreme acasă vrând să te surprindă dar nu te găsește în casă și devine din ce în ce mai îngrijorat. Te sună, nu-i răspunzi era agitat era deja pregătit să îi sune pe restul și să vină în căutarea ta, dar ușa se aude și te vede intrând pe ușă cu hainele rupte, machiajul deranjat și plânsă toată.

      -NT iubito ce ai pățit de ce vii la ora asta, de ce arăți așa ce s-a întâmplat?

      -Suga nu mă atinge! Nu mai suportau să te atingă vrun bărbat. Oricum după ce vei afla nu vei mai vrea nici măcar să mă vezi...

      -NT nu vorbi așa eu vreu să te țin în brațe , să te dorm cu tine, să te sărut.  NT iubito te rog spune-mi ce s-a întâmplat?

       -Suga.... Iubitule....

        Plângeai atât de tare el te luase în brațele lui și ai început să îi povestești totul.  Vroiai să cazi pe jos să urli dar Suga te ține încă în brațele lui și va-ți așezat pe canapea  tu speriată iar el dezamăgit dar nu de tine ci de el, ți-a promis că te va proteja dar nu a reușit.

      -Iubito sunt aici îmi pare rău că nu te-am putut proteja. Mâine mergem la ginecolog și vedem chiar de ar fi să rămâi însãrcinată vom crește copilul și vom mai face unul dar acela să fie al meu da?

       Îți zâmbește, o face atât de rar dar și când o face este atât de frumos.Te sărută drăgăstos și îți șterge lacrimile.

       -Hai iubito du-te fă-ți un duș și eu te voi aștepta în cameră.

    După duș te duci în camera voastră și îl vezi pe iubitul tău cum se uită în gol.

      -Iubitule...
   
      - Iubito hai vino  așeazăte.  Hai iubito vino la mine și încearcă să dormi bine?

      -Da...

De dimineață vă duceți la ginecolog și afli că ești însărcinată cu jegosul ce te-a violat.

    -Nu-i nimic iubito îl vom crește împreună...

     

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now