40.

691 26 1
                                    


      Când îți cunoaște pentru prima dată părinții

     
            Mulțumesc pentru idee lui ciorneimaria0

       Suga

  
    Ar fi foarte emotionat dar ar incerca sa para cool dar totusi sa arate ca e demn de fiica lor.


    

        Taehyung


     Mult prea emotionat noaptea nici nu putu-se sa doarma astfel ca atunci cand ajunse-se la parintii tai el avea cearcane destul de vizibile . Tatal tau intelegandu-l a incercat sa faca o gluma pe seama lui.

 

            - Ce-ai patit de ai cearcanele alea baiete te-a pus NT sa cari cumparaturile cu ochii?



J-Hope


     Era extrem de emotionat dar dorea sa arate ca este demn de tine si incerca sa-l convinga pe tatal tau ca el defapt e barbatul care e cel mai in masura dupa el ca poate sa te protejeze si sa te iubeasca.



RM


   - NT nu cred ca ai tai ma vor place si in plus daca stric ceva ? Sau daca il enervez pe tatal tau in vrun fel sau nu stiu daca o jignesc pe mama ta in vrun fel.


      - Joonie iubire conteaza sa te iubesc eu . Eu stiu cat de special esti si cate de mult ma iubesti.





        Jimin

        Ar fi emotionat , asta facandu-l sa fie putin balbait si stangaci. Acasa cand ajunge-ti el incepe sa se descarce spunând ca e clar ca ai tai nu-l plac dar defapt ai tai il iubeau li se parea atat de dragut cum e el atat de emotionat.



       Jin

Ar fi increzator.

    - Iubiro vezi sa ma protejezi sunt cel mai frumos barbat din lume si poae ma fura cineva.



Jungkook


       Ar fi putin emotionat dar imediat ce mama ta il vede nu mai reusesti sa-l scoti din casa si sa -l departezi de mama ta. Tu si tatal tau stateati si va uitati la parteneri vostri ca la masini straine.








                  Multumesc mult pentru idee si sper sa iti placa . Defapt sper sa va placa la toti si sa-mi da-ti ideei si daca nu aveti nici voi idei e ok dar mi-ar placea extrem d mult un comentariu de la voi. Ma ajuta mai mult de cat ati crede.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now