19.

939 38 2
                                    

   Cum ar reacționa BTS dacă ți-ar dă o palmă.

    Mulțumesc DeeasVlogs pentru idee.

       Suga

     Acesta era nervos deoarece lucra la noul lui mixtape și dorea să nu fie deranjat dar tu deoarece ți se părea normal să-ți dea măcar un sărut pe zi măcar unul te-ai dus în studioul lui și ai vrut să-i faci un masaj să se relaxeze dar acesta nervos se întoarce spre tine și îți dă o palmă de toată frumusețea: 

     -Nu ți-am zis să mă lași drecu în pace? 

      Tu încă șocată și cu mâna pe obraz ai început să zâmbești drăcos ți-ai  pus mânile pe umeri lui l-ai apucat strâns de mâneci și ai ridicat genunchiul cu putere și i-ai aplicat o lovitură frumoasă în amic. Acesta îndurerat cu mâinile în zona respectivă cade pe jos gemând de durere.

    - Asta pentru că ai îndrăznit să dai în mine și dacă mă scuzi vreau să-ți hotărăsc pedeapsa dar până atunci ne mai auzim sper să te doară în continuare.
 
    

      V


      Acesta era rece cu tine în ultimul timp iar când ai vrut să vorbești cu el despre asta să scuzat că trebuie să meargă la baie dar a fost neatent și și-a lăsat telefonul pe masă și te-ai gândit să îl verifici atunci când ai vă văzut că primise un mesaj.  Dar din păcate pentru tine vedeai că are conversați cu o anumită Alexa și cum își trimite-au inimioare și pupici și muuulte declarați  siropoase. V ieșea din baie când te vede cu telefonul lui în mâinile tale,  acesta nervos îți smulge brutal telefonul și ridică palmă spre tine să îți dea o palmă dar tu ai fost mai rapidă și îi dai tu una.
   
       -Vrei să  dai în mine nenorocitule?  Ia  du-te la amanta ta marș afară boule!  Spui tu țipând

      -Și dacă nu vreau? 

Atunci ai început să-i dai șuturi în fund până la ușă și i-ai trântit în față ușa.

      -Stai la nenorocita aia a ta că la mine nu ai ce căuta! 

         

Cum ar reacționa BTS la...Место, где живут истории. Откройте их для себя