15.

943 35 2
                                    


      Cum ar reacționa BTS când vă jucați jocuri video...

Multumesc @DeeasVlogs pentru aceasta idee .

            Suga

   El statea pe canapea si tu stateai intre picioarele lui si va jucati un joc cu Mario. Desi aparent tu pierdeai acesta vrand sa te vada fericta sa lasat invins. Vazand ca tu ai castigat te-ai ridicat si ai inceput sa strigi de nebuna alergand in jurul canapelei ca ai castigat.Acesta cu specificul lui gummy bear smile te privea fericit si cu multa dragoste .

   

               - Cum am putut sa ma indragostesc de o nebuna ca tine ?spune mai mult pentru sine incepand sa rada de tine si de cat de bucuroasa erai.


           

                       V

   

            Era un joc cu extraterestri de la Gucci si vrand sa faci o gluma in timp ce va jucati si  te-ai intors si cu un zambet mare i-ai spus :

                    

                  - Uite Tae  extraterestrul din joc seamana cu tine.

         In timp ce tu vorbeai acesta te invinsese la joc tu putin indignata ai plecat de langa el in camera voastra. Acesta cu pasi mari si grabiti venise la tine si te lua in brate sarutandu-te pe frunte dragastos.

      

                 - Iubito nu fi suparata te rog. Acel extraterestru chiar daca semana cu mine ,nu sunt eu deci nu fi trista ca ai pierdut un extraterestru pentru ca cel mai bun extraterestru pe care il vei avea vro data sunt eu si crede-ma pe mine nu ma vei pierde , te voi urma oriunde  si voi fi cu tine oricand.




                      J-hope

         Desi la amandoi va placeu jocurile video ati hotarat sa faceti un joc video dar in realitate ,cu propriile voastre ideei ,cu propriile voastre trupuri si cu propriile voastre reguli.

              - Bine -incepe Hobi- ce-ai zice daca am face un joc cu miscari de dans si deja m-am gandit si la reguli de exemplu

1. Alegem cate o coregrafie de la ceaa mai simpla pana la cea mai grea

2. Cine se apropie cel mai mult de coregrafia originala castiga

3. Cel ce a castigat da o pedeapsa celui ce a pierdut.

               -Okey sa incepem.

   

     Mai pe scurt ati castigat cam pe rand deobicei  castigai atunci cand te lasa Hobi dar desi stiai asta nu te suparai deoarece pedepsele erau pe placul amandurora.


                
          Jimin


       Jimin a hotărât să vă jucați un joc pe fețele voastre.  Lui plăcându-i machiajul să gândit să vă faceți machiaje de zi unul altuia. Rezultatele erau uimitoare. După cam vro 2-3 ore de făcut și refăcut machiaje ți-ai dat seama de  ceva

   
           -Jimin dar noi cum  hotărâm cine a câștigat și cine a pierdut? 


            -E uite la asta nu m-am gândit.







               RM


       Jucați șah pe calculator și ei bine el cam pierdea, nu vă gândiți că nu știa să joace doar că ei bine calculatorul se strica,, suspicios " de repede.
    





        Jin



       Cu Jin nu se prea putea să jucați jocuri video așa că v-ați hotărât să îi sunați pe ceilalți ca să-și ia iubitele cu ei să vină la voi să mânânce  din mâncărurile făcute de voi să hotărască cine gătește mai bine.

       Cam după vro 4 ore de înfulecat bucate când dintr-o farfurie când din altă RM învins a spus

   
         -Să mai jucați jocuri de asta dar data viitoare poate să fie cine spală mai multe haine? 

           Restul la aprobat iar voi amuzați de  mimicele lor și de faptul că Yoongi și Tae cu burțile pline până la refuz mai aveau un pic și comitat va-ți seama că acest joc e cam dăunător pentru ei așa că ați spus că dacă mai faceți asemenea joc o să chemați oameni străzi.

          Jung Kook



Pierdeai atât de repede că nu știai ce se întâmplă. Într-un final te-ai supărat și ai lăsat joystick-ul jos și ai plecat supărată în camera voastră. Micul iepuraș când a observat că ai plecat supărată a venit imediat după tine.

    

          -Jagi ce ai pățit? 

          -Nu-i corect de ce tot trebuie să pierd în fața ta? 

           -Pentru că eu sunt mai bun la Jocurile video doar știi că am cam fost dependent teoretic nu prea aveai cum să câștigi în fața mea.

          -Nu-i corect!  Spui tu îmbufnată.

   
         Acesta te i-a în brațe te ridică în așa fel încât să îți înconjori picioarele pe talia lui și te sărută drăgăstos. Tu i-ai răspuns imediat îți plăcea când devenea așa romantic și drăgăstos.

         -Totuși  există un  lucru la care nu te pot învinge.

        -La gătit? 

         -Bine două lucruri. În a mă face să-mi ies din minți. Numai tu ai ce restul nu au. O drăgălășenie și nebunie ieșită din comun și sincer cred că ăsta e lucrul ce ma făcut să te vreau din prima clipă.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now