8.2

1K 30 1
                                    

    

         J-Hope


            Aceasta mica stea te iubea mult stiai asta doar ca incepea sa te cam sufoce tot timpul te suna , daca nu raspundeai ii suna pe prietenii tai. Intr-o zi erai chiar exasperata asa ca atunci cand ajungi acasa te duci suparata in sala de dans de la subsol si il vezi pe Hobi repetand dar cand te vede opreste muzica si se indreapta spre tine dorind sa te ia in brate dar tu te feresti si te uiti nervoasa la el.


           - NT sa intamplat ceva ?


         - Da Hobi sa intamplat ! Sa intamplat ca ma sufoci , ma iubesti  inteleg asta , nu vrei sa patesc ceva inteleg si asta ,dar esti exasperant.



        - Sunt sufocant ? Bine atunci pleaca la altul care nici nu o sa te intrebe daca esti bine. Scuze ca vreau sa te stiu in siguranta.



       - Hobi nu am zis ca vreau sa ne despartim vreau pur si simplu sa nu mai fi asa de ingrijorat pentru mine. Te iubesc cum nu as putea iubi pe nimeni.

 

      -Si eu te iubesc NT doar ca imi este frica ca te voi pierde.


     - Nu ai cum sa ma pierzi voi sta lipita de tine si nu-ti voi da drumul niciodata. Spui tu strangandul tare in brate.


     - A serios atunci putem sa facem baie impreuna daca nu-mi dai drumul vrodata de mult ma gandeam cum ar fi sa-mi gemi numele in baie.(nu-mi vine sa cred ca am scris asta )


    - Data viitoare nu te mai las sa stai cu Jimin asa mult.




           Jin

   Erai suparata  Jin niciodata nu te lasa sa gatesti . Doreai macar o data sa guste din ce faci dar el nu si nu.

    Intr-una din zile te-ai hotarat sa te trezesti inaintea lui si sa ii faci un mic dejun usor  si satios.  Dupa ce ai facut micul dejun te duci sa-l trezesti si sa speri ca ii va placea.


      -Jin iubire trezeste-te am facut micul dejun.


     - De ce l-ai facut tu ?


      - Daca nu-l facem eu cine vroiai sa ti-l faca vro amanta de a ta ? spui tu in gluma dar el te priveste cu o mina suparata si itit spune


       - Macar la o amanta daca ii spui ceva sti ca va face cum i-ai zis.


       Te uiti surprinsa la el  si putin dezamagita , itit pleci privirea si ii spui cu ochi inlacrimati si incercand sa nu ii arati ca plangi


       - Deci asa de rau crezi ca gatesc incat ti-ai luat o amanta ?


Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now