Oneshot+18 part 3

866 21 0
                                    

       Jimin

                        Vampirul

  Mulțumesc pentru idee lui YuiKomori6

      - Jimin ce ai ? Ai devenit rece , ma eviti uneori nici nu te mai uiti la mine iar sex spui ca nu esti pregatit de parca tu ai avea dureri !

    - Iubito ...

    - Nu ma lua cu iubito spune-mi Jimin tu nu ma iubesti ? Sau am fost vrun soi de pariu ?

    - Nu NT te iubesc te iubesc atat de tare nici macar nu stiu cum sa-ti spun mai bine cat de mult am eu nevoie de tine. Uite NT am ceva sa iti spun dar trebuie sa stai jos si sa ai incredere in mine te rog.

    - Bine.

          Ma asez pe canapea si ma uit la el destulde nervoasa. Se intoarce cu spatele spre mine si expira nervos. Sta putin asa si apoi cand se intoarce spre mine avea caninii crescuti si ochii rosii.

     -Ji-Jimin ?

     -  Nu te teme iubito nu-ti fac rau.

     - E-esti vampir ! Jimin...

     - NT te ubesc , esti cea pentru care mi-as sacrifica nemurirea.Stiu ca nu ne-am testat compabilitatea in pat dar stiu ca orice ar fi sufletul si inima mea iti apartine tie si doar tie.

    - De ce nu incercam ?

     - Ce ? 

    - Dragoste asta iubire vreau sa te simt in mine , sa-ti simt marimea si sa-mi auzi gemetele.

    - Vreau si eu asta dar daca te ranesc. Sau daca iti simt si mai puternic mirosul sangelui tau delicios?

    - E vro metoda in care sa nu mai avem probleme de genul?

    - Nu-ti sacrifici viata sa fii cu mine !

    - DAR TE IUBESC JIMIN !

    - Si eu te iubesc dar nu te condamn la o viata ca asta !

    - Dar vreau , vreau o eternitate  intreaga sa stau cu tine , sa ne iubim , sa ne indeplinim dorintele impreuna si sa fiu doar a ta .

     - Esti sigura de asta ?

     - Mai sigura ca niciodata.

      - Sper sa nu regret mai tarziu.

       Isi face o taietura adanca sangele curgandu-i facandu-mi semn sa beau. M-am confirmat si am baut putin. Era sarat si un gust ce nu-mi placea. Imi ridic din privirea spre el si acesta se indreapta spre gatul meu muscand luandu-mi putin sange.

     - Acum dormi iubire iar dimineata eu voi sta langa tine .

     Spune pupandu-mi fruntea si ma ia in brate punandu-ma in pat si invelindu-ne pe amandoi.

  

         Time Skip

     Decand ne-am trezit Jimin ma invata cum sa ma controlez , de abilitatile mele si tot ce se schimba in mine. Toata ziua I-am auzit cum el imi vorbea. Dar acum a venit noaptea si eu vreau sa ne stim si in alt fel.

      - Jimin ... te vreau.

      - Abia asteptam sa zici asta.

     Ma ridica in bratele lui puternice si incepe sa ma sarute pasional . Imi pusesem mainile in parul lui ciufulindu-l sitragand usor de el. Imi strang mai bine picioarele in jurul lui acum simtindu-i umflatura si mai bine. Cu o mana imi tinea spatele iar cu cealalta mi-a rupt tricoul si pantalonii ramanand doar in chiloti deoarece eu nu port sutien acasa , pur si simplu nu-mi place. Merge cu mine in brate spre dormitorul nostru si ma tranteste pe pat. Fara vrun anunt sau vrun gest ce denota ca vrea sa faca asta imi rupe chiloteii si hainele lui patruzandu-ma puternic .      La inceput ritmul era lent dar ma patrundea adanc , era atat de mare.

        - Esti prea stramta babe.

       - Iar tu prea mare.

    Imi zambeste si ma saruta pe sani , pe abdomen si  apoi pe buze . Mareste ritmul patul scartaind si miscandu-se in ritmul nostru . Ma patrundea rapid ceea ce ne facea pe amandoi sa gemem puternic. Eram aproape dar el sa oprit si a iesit din mine.

     - Stai capra.

    Ma pun capra si el ma patrunde mai adanc acum sitimdul pe tot. Sunetul de piele lovinduse si gemetele noastre auzindu-se in toata camera. Eram aproape si Jimin simtea asta mai face cateva patrunderi si-mi dau drumul. Iese din mine dar inca era excitat . L-am pus pe pat si mi-am pus vaginul fix in fata lui iar fata mea era la penisul lui erect. Incepe sa-mi sarute si linga  feminitatea iar eu ii sugeam penisul. Il auzeam  cum din cand in cand gemea pe feminitatea mea. Imi strange talia in mainile lui  cand isi da drumul in gura mea iar eu in al lui. Inghit lichidul albicios la fel facand si Jimin.

       - Te iubesc atat de tare frumoasa mea vampirita.

       - Si eu te iubesc dragul meu vampir.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now