13

972 27 10
                                    

           Aceasta idee o am de la @Bikookii mulțumesc mult pentru idee deși nu e chiar cum ai zis tu are ceva legătură. Deci simte-te bucuroasa ai participat la acest capitol ciudat și amuzant sper eu :

                     Cum ar reacționa BTS dacă BigHit i-ar obliga sa poarte rochii și tocuri timp de o săptămână

                             Suga

               El ar fi total împotrivă dar când i-au anunțat ca după asta vor avea o luna liber a fost total de acord. Bineînțeles ca  BigHit toată săptămâna a auzit atâtea înjurături colorate din partea lui încât Diavolul sa făcut stagiaru  lui Suga pentru a putea lua notițe .



                             Jin

             Sa simțit o adevărată lady le purta cu atâta eleganta pe timpul zilei și chema atat de multe masioze pentru picioarele lui delicate pe timp de seara . Saracul după acea săptămâna a avut atâtea bătături la picioare ca se ducea la spa de 3 ori pe săptămână .

                           RM

     Ce tocuri ? Ce rochii? Toate sau rupt când încerca sa le îmbrace.



                        Jimin

      Eee aici a fost o alta poveste ...Saracul Jimin arata extrem de bine pe tocuri si in rochie nu ma intelege-ti gresit doar ca arata mult prea bine pentru binele lui mai ales cand iesea afara cu o peruca ca sa nu-l recunosca lumea . Mai pe scurt Jimin a fost abordat de foooarte multi barbati .



                      J-Hope

        Raza noastra de soare a fost la fel de fericit si energic ca  deobicei doar ca tocurile si rochia il cam incomodau  dar ei bine cum el este un maestru al dansului ei bine a încercat să facă spagatul la un moment dat a cam rupt și tocurile și fermoarul rochiei. La anumite scheme de dans nici nu mai zic că se vedeau toate cele.



                    

                          V

      El defila ca un adevărat model bineînțeles ca BigHit a trebuit sa cumpere doar îmbrăcăminte și încălțăminte Gucci sa ne înțelegem adică e Gucci Boy el nu poarta orice.



 

                     JungKook



        Saracul iepuraș a fost atât de chinuit de acele tocuri încât după aceasta experienta și-a sunat toate femeile din familie și le-a spus:

             - Daca lumea  credea ca bărbați suferă  mult ei bine voi femeile  sunteți chiar niște eroine ca puteți purta aceste elemente de tortura !



               Atat pentru azi . Multumesc mult pentru tot . I purple you ARMY <3 <3 <3

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now