Oneshot+18 part 3

869 24 13
                                    

     Jin

                    Makeup Artist

Mulțumesc pentru idee lui ciorneimaria0

      

     O stiam pe NT de inainte de debut. Ea e mai mica ca mine cu doi ani  dar nu-mi pasa. E makeup  artistul nostrum dar eu am rugat menegerul sa fie doar al meu deoarece sincer eram tare gelos ca trebuia sa se concentreze pe trasaturile celorlalti .

    - NT poti te rog sa-mi desenezi inca un pic sprancenele?

   - Jin Oppa stii prea bine ca nu ai nevoie.

  - Bine  NT ...

 - De ce sa mai umplem niste sprancene deja perfecte ?

 - Ai dreptate.

  

      NT POV

         Simteam ceva pentru Jin Oppa dar sunt sigura ca el nu simtea la fel. Eram atat de fericita cand menegerul lor mi-a spus ca il voi machea doar pe Jin Oppa . Ii conturez un pic buzele carnoase ce parca ma invitau sa le sarut . Mi-am apropiat usor fata mea de a lui , am vrut sa-l sarut si atat de greu era sa ma abtin dar am reusit. I-am terminat machiajul si l-am impins spre scena.

      - Hai Jin Oppa trebuie sa urci pe scena !

     - Doar daca imi dai o imbratisare.

     - Dar Army te asteapta !

     - Si eu astept o imbratisare.

       Sta cu bratele intinse spre mine uitandu-se la mine cu ochi de catelus ploat. Oftez si il iauin brate  unde sincer ma simteam atat de bine inhalandu-i mirosul superb.

   - Bine acum dute !


         Cantau si dansau facand diverse inimi spre public , fanii tipand din ce in ce mai tare.

    - Frate cu plamani ca astia po deveni scafandri profesionisti !

    - Stiu nu?


             Time Skip

         Concerte peste concerte , interviuri peste interviuri ah simt ca inebunesc !   Atat de mult a trebuit  sa ma concentrez pe trasaturile lui . Il vad cum coboara de pe scena si vine la mine nervos. Ma ia de mana si ma trage spre masina lui. Ma pune pe locul de langa saofer imi pune centura apoi se urca la volan si incepe sa conduca ca un nebun spre ce numai el si draci ce-l pun sa conduca asa stiu . 

        Opreste intr-un final si vad ca suntem la casa lui. Ma ia de mana si mergem inauntru intr-o camera cel mai probabil dormitorul lui.

         - Cum iti permiti asa ceva NT ?

        - Dar ce am facut Jin Oppa?

        - M-ai inebunit atat de tare zilele astea in cat nici macar nu-ti dai seama.

     Ma impinge cazand pe pat si el se pune deasupra mea incepand sa ma sarute salbatic. Imi linge buza cerand permisiunea sa intre in lacasul meu. Imi deschid gura si incepe o batalie intre limbile noastre el castigand. Ne despartim din sarut si eu ma intorc fiind eu deasupra lui. Ii camasa jos lasandu-i trupul sa fie admirat de ochi mei perversi si gustat de gura mea pofticioasa.

     - NT ...ahh ce-mi provoci tu mie ...ahh

     - Nu stiu ce-ti provoc Daddy?

    Spun punand accent pe ,,Daddy'' incepand sa ma misc pe umflatura lui . Deja simteam ca-l vreau in mine. El imi da jos pulovarul larg sub care nu aveam sutien ceea ce-i dadea lui Jin placerea de a atinge sani mai repede de cat credea. Ma ridic putin incercand sa-i dau pantaloni jos dar mainile lui imi provocau o placere mai mare decat am crezut. Reusesc intr-un final  sa-i dau pantaloni si boxeri jos elin timpul asta incercand sa-mi dea si chilotei jos , fusta fiind mult mai usor deoarece a tras-o ca pe pulover. 

     - Babe nu reusesc daca nu ma ajuti.

   Atunci zambesc si ma dau jos din pat si ma intorc cu spatele la el dandu-mi lenjeria jos incecand sa par si sexy. Vroiam sa ma intorc cu fata spre el dar il simt  in spatele meu. Ma impinge spre perete usor sprijinandu-ma de el . Incepe sa-mi sarute lobul urechii si sa-mi maseze cu o mana sanul stang si cu mana libera o duce spre feminitatea mea unde incepe sa ma patrunda cu un deget ceea ce ma facu sa gem apoi ma patrunde cu doua asta durand  un pic dar imi placea. Gemeam destul de zgomotos   ceea ce-l facea pe Jin si mai tare ca inainte.Imi dau drumul pe degetele lui si el le scoalte lingandu-le .

      - Esti tare dulece iubito.

    Zambesc un pic si ii iau mainile tragandu-l spre pat peste mine.  Ma saruta pofticios si incepe sa ma patrunda usor .

    - Mai ta-tare d-daddy !

   Incepe sa ma patrunda brutal iar sanii mei erau atacati de gura si mainile lui. Unghiile mele ii faceau zgarieturi pe spate. Gemetele noastre se auzeau din ce in ce mai tare pana amandoi ne-am dat drumul. Penisul lui era inca erect ceea ce insemna ca inca era excitat. Ma intoarce si ma pune pe burta usor.

      - O sa te doara .

      - Primesc ceva dupa daca te las sa ma patrunzi in fund?

      -Ori ce vrei tu iubita mea frumoasa.

      - Atunci voi rezista.

   Imi mangaie fundul apoi imi da o palma si ma patrunde eu gemand de durere.  Incepe sa ma atrunda din ce in ce mai puternic ceea ce ne facea pe amandoi sa gemem zgomotos. Ma mai patrunde de cateva ori si simt cum imi dau drumul.

       - Inca putin iubito.

   Ma mai patrund de cateva ori si  isi da drumul. Se pune langa mine si ma ia in brate sarutandu-ma dragastos.

    - Nici nu stii cat te iubesc micut-o .

     - Si eu te iubesc Oppa.


#914 

     


Cum ar reacționa BTS la...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum