10.

1K 33 0
                                    

      Cum ar reacționa BTS dacă te desparți de ei fără motiv...

                Suga


                      Statea in studioul lui incercand sa scrie noi melodii pentru Agust D. Concentrat nu te observa cum intrasei .

                   -Yoongi?

                    - Jagi?

                  -Te rog nu-mi mai spune asa de acum inainte ...spui cu glas stins.

                -NT?

             - Te rog uitami numele ,stergem  numarul de telefon  si nu ma mai cauta vrodata ! tipi tu incercand sa te abti sa plangi

           - Jagi ce sa intamplat ? Uite daca am facut ceva imi cer scuze dar te rog vino sa discutam. Spune acesta deja cu ochii morti deoarece tu vroiai sa-l parasesti , tu pentru el erai deja aerul lui chiar de erati impreuna de doar o saptamana.

            - Nu avem ce discuta .






                                 J-hope 

             Ajuns acasa Hobi a inceput sa te strige ca deobicei vrand sa capete un pic de energie de la tine. Tu neraspunzandu-i se duce sa te caute in dormitorul vostru crezand ca ai adormit , dar cand intra gaseste doar un bilet pe care scria ,,Nu ma mai cauta vrodata ". Te suna intr-una dar tu aveai telefonul inchis ti-a sunat familia ,prieteni sa vada daca poate da de tine dar nimic. Se stingea incet ,acum nu mai avea de ce sa zambeasca nici macar unul fals nu putea afisa, il durea tu erai speranta lui ,lumina pe care o absorbea numai pentru a-ti da tie de doua ori mai multa.




                           Jimin

               Repeta in sala de dans singur cand tu te duci la el il saruti dragastos el desi surprins ti-a raspuns destul de repede la sarut. Va despartiti din sarut iar el cu un zambet strengaresc te intreaba:

             -Cu ce ocazie ?

           - Cu ocazia ca ne despartrim . spui tu rece

           - Stai ce ?

          - Ce ai auzit Jimin ne despartim asat e ultimul sarut pe care il vom avea imi pare rau nu a fost sa fie.

              Spui tu plecand in timp ce il lasi pe Jimin trist si confuz.





                             Jin

                Ajuns acasa simte miros de mancare si sa gandit ca esti acolo facand una din retetele acelea romanesti de care ii tot vorbeai.

                - NT?

    Intra in bucatarie unde gaseste o portie de sarmale si o foaie pe care scria :

      ,,Adio te iubesc dar nu mai putem continua sper sa iti poti gasi pe cineva mai bun ca mine imi pare rau ca ti-am irosit timpul .Fighting Jin !!!''

                Cand insfarsit si-a dat seama la ce te refereai a plans ,a plans asa de mult ca a ajuns sa nu mai aiba lacrimi . Vorbele tale l-au durut dar cel mai tare la durut ca nu stia unde a gresit atat de rau incat sa-l parasesti.



                     RM

                  Mort de oboseala si stresat a sosit acasa incepand sa te caute . Verifica toata casa  dar nu te gaseste asa ca incepe sa te sune dar nu-i raspunzi , iti suna familia ,iti suna prietenii dar din pacate nimeni nu stia de tine ,incet stand si meditand si-a dat seama ca l-ai parasit dar si motivul pentru care l-ai parasit inca era un subiect tabu.



                    V



         După ce iți cânta acest cântec prin care exprimă tot ce simte pentru tine se apropie încercând să te sărute tu te ferești și începi să plângi și apoi te uiți la el și îi spui: 

           -Nu-ți pot face asta...V îmi pare rău dar eu nu mai pot continua, caută-ți pe cineva care să aibă grijă de inimă ta fragilă. Cu un zâmbet amar și cu lacrimi care îți brăzdau fața ai spus Sper să fii fericit.

        Săracul nu știa ce să creadă.. Ce să nu-i poți face vroia să alerge să te prindă din urmă dar tu deja erai prea departe... Tu dispărusei și dorința lui de a trăi la fel.



                  Jungkook


          Era la repetitii cu baietii modificau ceva in playlist-ul pentru concert cand primeste un mesaj de la tine . Fericit crezand ca spui ceva dragut cum faci tu deobicei cand ii trimiti mesaje atunci cand este departe de tine dar mare ia fost socul cand a  citit ce i-ai trimis :


            ,,Desi aceasta metoda de a te desparti de cineva mi se pare urata sunt totusi nevoita sa o folosesc si eu la randul meu. Kookie iti multumesc pentru lucrurile si momentele oferite ,acest lucru nu-l voi putea uita niciodata sper sa fii fericit si sa-ti gasesti pe cineva care sa te pretuiasca , sa te iubeasca si sa-ti ofere tot ce eu nu mai pot face .


                                                      Ai grija de tine micul meu iepuras                                                      ''



        Era distrus nu stia ce sa creada ce sa faca sau cum sa reactioneze tot ce stai era ca se simte ca si cum toate relele de pe lume ii se fi intamplase in acel moment.

Cum ar reacționa BTS la...Where stories live. Discover now