22 | Charlys Hus & Trillingerne

123 2 0
                                    

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

//Ian P.O.V\\


Det er overvældende, da jeg får det hele fortalt af Charly. Jeg har ondt af Scarlett. Hun har en far, men han er ikke sin fornuftlige jeg mere. Joshua og Alexa er allerede kørt med Sofia - Scarletts lillesøster. Jeg har fået æren af at passe på Jessica den ældste af dem på 15. Hun er nok den, der er mindst besværlig. Hun er moden. Det kan man se og høre på hende.
Matthew har Scarlett og Melodi med sig og de er allerede kørt. Det er kun Charly og mig tilbage. Hun er gået herhen til Scarlett, så jeg tilbyder selvfølgelig både hende og Lilje et lift. Det tager mig ikke så langt tid også er vi henne hos Charly. Hver gang, jeg ser på Jessica, ligner hun faktisk Scarlett. Det er ikke hudfarven eller hårfarve, men hendes ansigtstrak. De er fem piger i alt.
To af dem har lyst hår, brune øjne og lysthud. Jessica og Lilje.
To har brun hud, brunt hår og blå grønne øjne. Sofia og Melodi.
Sidste har sort hår, brune øjne og mørkt hud. Det er Scarlett.

Det er fantastisk, hvordan de kan alle fem ligne hinanden også alligevel ikke. Gud, ved hvad han laver. Men at give dem så meget smerte og sorg? Det er ikke fair.

Jeg parkere foran Charlys hus. Vi stiger alle ud af bilen. "Charly?" Hun ser på mig og nikker. "Vil du have noget imod, at Jessica og jeg overnatter i en nat?" Hun ser forvirret på mig.

"Hvorfor-" jeg går over til hende og læner mig ind over hende.

"Jeg er bange for, at hun synes, det er akavet med kun hende og jeg," svare jeg på hendes usagte spørgsmål.

"Okay, fint." Vi går ind i huset og Charly låser døren efter sig. Huset er for det meste hvid med grønne planter og af træ. Forestil om morgen, når solens stråler kommer ind ad vinduerne. Det ville være smukt. Vi fortsætter ovenpå. Hun åbner en dør og to fyre er stadig oppe. Jeg ser på dem. "Hey, Chandler og Chase har i noget imod at have en roommate mere?"

"Jeg-"

"Godt så, Ian sover sammen med jer. Jeg forklare senere og burde i ikke sove? Det er næsten midnat og der er en kamp imorgen?" Hun skubber mig derind og lukker døren efter. Jeg ser på dem og laver vores håndtegn. Det er kun dem på basketball-holdet, der kender det tegn.

"Dude, hvad laver du dog med min søster?" Spørger Chase og ser på mig.

"Jeg vidste ikke en gang, det var din søster før nu? Vent, det vil sige i er trillinger?" Spørger jeg overrasket. Jeg var godt klar over, de havde en søster, men ikke en trilling og Charly?
Jeg har været her flere gange end hvad jeg kan huske, men jeg har aldrig set Charly en eneste gang? Hun må enten været ude hver gang eller have låst sig selv inde. Døren åbner og Charly kommer ind. "Hvad laver Lilje og Jessica?"

"Oh, de børster tænder formoder jeg. Jeg er på en måde smidt ud af mit eget værelse," griner hun kort. "De ville gerne have værelset for dem selv og jeg ville ikke sige nej, så-"

"Du ville ikke have, de skulle føle sig uvelkommen og sagde ja," gætter jeg. Hun nikker.

"Det ser ud til, at der er pyjamas party," smiler Chandler og griner. Jeg griner og ser smilende på Chandler.
°
°

"Fuck. Af. Chandler." Han griner og kaster en pyjamas sæt efter mig.

"Det må du selv om, men vi andre tager pyjamas på. Outsider." Charly kommer tilbage fra badeværelset. Hun går over til en fuldkropsspejl og ser på sig selv. Hun har lånt en af Chases pyjamas. Den er en smule for stor på hende, men ellers ser det godt ud med den den turkise farve og den har aber på.

"Det er for stort," griner hun træt og gaber. Hun sætter doven en hånd foran munden og forstørre øjnene. Derefter ryster hun på hovedet og gaber endnu en gang. Hun ser rent faktisk dødtræt ud og hun har mørke render under øjnene. "Skal du ikke også have en pyjamas på?" Hun henvender sig til mig og jeg overvejer kort.

"Jo," svare jeg.

"Sagde du ikke-"

"Nej." Han tager hænderne op i overgivelse. Charly gaber igen og ligger sig på Chases seng. Hun falder med det samme i søvn og jeg sætter mig på sengekanten.

"Du er vild med Charly?" Spørger Chandler og ser på mig. Jeg sukker lavt. Er det så tydeligt?

"Hun har en kæreste," siger Chase.

"Det ved jeg, jeg har mødt ham."

"Jeg ved nu ikke om de er kærester længere efter sidst." Efter sidst? Hvad snakker de om? Jeg ved sidst de mødtes var på skolen og jeg var der. Det så ud til de kom godt ud af det med hinanden. Jeg tænker tilbage på, da de kyssede hinanden og bliver ramt af jalousi.

"Virkelig?" Chase lyder oprigtig overrasket.

"Jeg har rigtig aldrig kunnet lide Adam." Adam. Det er det, han hedder.

"Glem det. Hvornår får du så skiftet?" Spørger Chase og skifter emne. Jeg går ud af værelse og hen mod deres fælles badeværelse. Det er trillingerne, der deler det. Deres forældre har deres eget badeværelse inde på deres værelse. Jeg skifter hurtig tøjet ud med pyjamas sæt. Pyjamas sættet er mørkeblåt med gule halvmåner. Lige da jeg træder ind på deres fælles værelse, gaber jeg ukontrolleret. "Hvor vil du gerne sove? Sammen med en af os eller med Charly?"

"I bestemmer," svare jeg.

"Charly," svare de på samtidig. De har sådan nogle tidspunkter hvor de siger alting samtidig.

"Fordi i vil sove med Charly eller skal jeg?"

"Du skal," svare Chandler åbenlyst. "I sover jo bare, der sker jo intet." Jeg ligger mig ved siden af Charly og bevæger mig forsigtig. Hver bevægelse, jeg foretager mig er med forsigtighed. Jeg ville nødige vække hende. Jeg trækker forsigtig dynen over hende. Det næste jeg høre er fyrene allerede sover. Pludselig mærker jeg arme om min mave og Charly trækker sig ind til mig. Hun begraver hovedet mod mit bryst. Jeg holder vejret, jeg er bange for hvis jeg trækker vejret, vil hun trække sig væk. Men det er det modsatte af hvad jeg vil have.

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Udgivet: 6/6 - 2019

▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬

Keep Going | ✔  Where stories live. Discover now