༲ 8 ༲

13.5K 1.2K 985
                                    

Oy verip yorum yapınca ölmüyorsunuz tşk.

Yoongi sıkıntıyla oflamış kollarını birbirine dolamıştı.

"Banyo falan yapmak istemiyorum!"

Hoseok ise tek kaşını kaldırmıştı.

"Ama banyo yapmazsan pis olursun ve ben pis çocukları sevmem."

Yoongi şaşkınlıkla gözlerini aralamış ellerini Hoseok'a uzatmıştı.

"Hadi banyo yapalım Hobi!"

Hoseok, Yoongi'nin tepkisine gülmüş kollarından tutarak kucağına almıştı. Yoongi ise Hoseok'un saçlarına dokunuyor ve şirince gülüyordu.

Hoseok, kucağında ki küçükle banyoya girdi ve kucağından indirdi. Küçüğün üstünde ki tişörtü sıyırdı ve kafasından çıkardı. Tişörtü çıkarmasıyla pembe saç tutamları elektriklenmişti. Hoseok küçüğünün saçlarını karıştırdı.

Küçüğün eşofmanını çıkardı ve iç çamaşırını da çıkarıp küvetin içine girdirdi. Yoongi ise küvetin içinde ki ördeği eline aldı ve sıkarak ses çıkarmasını sağladı. Hoseok küçüğü oyun oynarken avucuna şampuan sıkıp gözlerine kaçırmadan saçını köpürtmeye başladı.

Yoongi ise saçını okşayan elle küçük mırıldanmalar bırakıyor, bir yandan da miyavlıyordu. Hoseok küçüğünün saçını yavaşça yıkamaya başladı. Yoongi de gözlerini kapatmış elinde ki ördeği havaya kaldırmıştı.

Hoseok pembe saçı yıkamayı bitirince eline lifi alarak köpürtmeye başladı. Yoongi de bir yandan kendi kendine mırıldanıyor diğer yandan ördeğiyle oynamaya devam ediyordu.

"Hobi bak bende de var!"

"Sen de olan ne güzelim?"

Yoongi heyecanla ayağa kalkmış parmağıyla alt bölgesini göstermişti. Hoseok ise gördüğü küçük şeyle gülmüştü.

"Ne? Neden gülüyorsun?"

"Yoongi Tanrı aşkına! Şöyle şeyler yapma."

Yoongi, Hoseok'a dil çıkarmış küvetin içine tekrar oturmuştu. Hoseok küçüğün vücudunu yıkamayı da bitirip vücudunu küçük bornoza sarmıştı. Küvetten çıkarıp kucağına almıştı. Yoongi de gözlerinin önünü kapatan bornozun şapka kısmıyla mırıldanmıştı.

"Hobi seni göremiyorum."

Hoseok küçüğe bakınca kafasını kaldırmış alttan alttan bakmaya çalıştığını gördü. Şapka kısmını biraz arkaya itekleyip küçük gözleri ortaya çıkardı. Yoongi de kıkırdayıp kollarını gencin boynuna sardı.

Hoseok kucağında ki küçükle yatak odasına ilerledi ve yatağının üstüne oturttu.

"Ne giydirelim sana güzelim?"

"Şort!"

Hoseok gülerek dolabın kapaklarını araladı ve şortlu tulumu görünce onu eline aldı. İç çamaşırı ve atleti de alıp Yoongi'nin yanına geldi. Küçüğü ayağa kaldırıp bornozunu çıkardı. İç çamaşırını bacaklarından geçirip giydirdi. Yoongi ise hala gencin kızıl saç tutamlarını seviyordu. Eliyle garip garip şekiller veriyor sonra da gülüyordu.

Hoseok, Yoongi'nin tulumunu da giydirdikten sonra oturttu. Yatağın üstünde ki ıslak bornozu da eline alıp tekrar banyoya gitti. Kapının arkasına astı ve yerde ki şampuanı yerine koydu. İşi bitince elinde ki kurutma makinesiyle odaya geri girdi. Küçük koltuğa Yoongi'yi oturttu ve kurutma makinesini fişe takarak açtı. Küçüğün pembe saç tutamlarını kurutmaya başladı.

CàtBoy ༲ Sopè ༲Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora