༲ 17 ༲

10.4K 982 640
                                    

Fazla yorum gördükçe yazıp yazıp yayınlayacağım artık xjzjhx

Hoseok sürekli Yoongi'yi bulmak için çabalıyor ama yaptığı işler de bir eksiklik çıkıyor ve en başa dönüyordu. Yoongi'nin gidişinin daha doğrusu zorla götürülmesinin üstünden 2 gün geçmişti. Jiwoo sürekli Hoseok'un yanına geliyor onu kontrol ediyordu. Bir yandan ise Namjoon ve Jin'de beraber Yoongi'yi bulmaya çalışıyorlardı. Jimin ise sürekli Yoongi'yi istediğini söyleyip ağlıyordu.

"Hoseok artık üzülme bulacağız Yoongi'yi."

"Bulmak zorundayım."

Hoseok elinde ki telefonu masanın üstüne bıraktı ve koltuğa oturdu. Ağrıyan başını ellerinin arasına aldı. Genç kız Hoseok'un ellerini tuttu. Hoseok ona kısaca baktı ve ellerini geri çekti. Yoongi'den başka birisinin ona dokunmasını istemiyordu. Oturduğu koltuktan kalktı, yavaş adımlarla laptobunu masadan aldı. Tekli koltuğa oturup laptobunu açtı ve kısa bir araştırma yapmaya başlamıştı. Yoongi'yi bulması gerekiyordu, onu çok özlemişti. Gülen suratını, minicik burnunu, sürekli büzülen dudaklarını, her şeyiyle onu özlemişti.

O sırada çalan telefonla bakışlarını ekrandan kaldırdı ve sesin geldiği yöne baktı. Genç kız elinde ki çalan telefonuyla Hoseok'a gülümsedi ve adımlarını mutfağa doğru yönlendirdi. Hoseok şüpheli bakışlarlayla sessizce kucağında ki laptobu masaya bıraktı ve yerinden kalktı. Sessiz adımlarla mutfağın kapısına kadar ilerledi. Şimdi konuşan kızın sesi kulağına ulaşıyordu.

"Hayır baba."

Hoseok aklında dönüp dolaşan kelimeyle şaşkınca gözlerini araladı. Yani üvey babasıyla konuşuyorlardı ve ona baba diye sesleniyordu? Eğer öyleyse söylediği şeyler yalan mıydı?

"Dediğim gibi işte yakın olmama izin vermiyor. Sen naptın?"

Hoseok yerine tek tek oturan yapboz parçalarıyla her şeyi anlamıştı. Geriye bunu doğrulamak kalıyordu. Genç kızın telefonunu kapatmasıyla Hoseok seri adımlarla oturduğu koltuğa tekrar oturdu ve laptobunu kucağına aldı. Derin bir araştırma yapıyormuş gibi davrandı. Genç kız mutfaktan çıkıp Hoseok'a kısa bir bakış attı.

"Ben gidiyorum Hoseok. Bir şey olursa beni aramaktan çekinme. Görüşürüz."

Hoseok küçük bir hımlama bırakıp bakışlarını ekrandan ayırmadı. Kızın oflama sesini duymasıyla gülmemek için zor durdu. Ne yani bir şeyler yapıp kendisini kandırmaya mı çalışıyordu, üstelik Yoongi'yi kullanarak. Hoseok çarpan kapı sesiyle hemen telefonuna uzandı ve Namjoon'u aradı. Birkaç çalıştan sonra telefon açıldı.

"Hoseok?"

"Namjoon sana bahsettiğim bir kız vardı ya, Jiwoo. O kız bir şeyler karıştırıyor ve ben ne olduğunu bilmiyorum."

"Sana demiştik o kız da bir bokluk olduğunu ama sen dinlemedin."

"Şu aklım Yoongi'den başka hiçbir şeyi düşünmüyor ve bu yüzden başkalarıyla da ilgilenmiyorum. Onu bunu boşver de ben bunun planını nasıl öğreneceğim?"

"Sana yakın falan mı davranmaya çalışıyor?"

Hoseok şu geçen 2 gün de kızın kendisine sürekli yakın davranmaya çalıştığının elbet de farkındaydı. Morali bozuk olduğunda sürekli yanına geliyor, tensel temas da bulunmaya çalışıyordu.

"Evet. Ayriyetten az önce buradaydı ve telefonda babasıyla konuşuyordu."

"O halde sana yakın davranıyorsa sen de ona yakın davran. Konuşma sırasında da o belgeyi bulman gerektiğini söyle. Eğer kız sana bir duygu besliyorsa ertesi gün o belgeyi eline ulaştırır ve biz de belgeyi Taehyung'a gösteririz. Biliyorsun o bu işlerde çok iyi. Eğer ki belge gerçekse bir kopyasını oluşturur ve sahtesini geri yerine koyarız. Bu şekilde Yoongi'yi geri almış oluruz."

Hoseok şaşkınlıkla konuşan Namjoon'u dinliyordu.

"Sen cidden çok fenasın."

"Eh herkes bir Kim Namjoon değil."

"Egosuna soktuğum!"

Hoseok arkadan bağıran Jin'i duymasıyla kıkırdamıştı. 2 günün ardından ilk defa yüzü gülmüştü. Bir yandan da Yoongi'yi tekrar göreceği için kendisini biraz daha iyi hissediyordu.

"Ne kadar terbiyesizsin Jin!"

"En iyisi ben sizi yalnız bırakayım birbirinizi yiyin siz. Görüşürüz Namjoon!"

"Görüşürüz Seok! Jin bir gitsene ya!"

Namjoon'un yakarış sesiyle telefonu kapatmıştı Hoseok. Geriye sadece bütün her şeyi ortaya çıkarmak ve Yoongi'yi tekrar kollarının arasına almak kalmıştı.

~°~

Eh az çok her şeyi anlamışsınızdır. Önce ki bölüm de herkes kızı masum görmüş xhdmxhdbxb
Ha bir de aklımda böyle birkaç bölümlük kısa bir kurgu var yine Sope ile alakalı acaba yazıp yayınlasam kimler bakar? Konusu ise kısaca Yoongi'nin eğlenmek için girdiği webcam uygulamasında Hoseok'u çıplak bir şekilde görmesiyle başlıyor.

CàtBoy ༲ Sopè ༲Where stories live. Discover now