༲ 24 ༲ M ༲

15.8K 1K 1K
                                    

Sonunda herkesin istediği bölümü yazıyorum. Nasıl bir şey çıkacak ortaya bir fikrim yok zbsnzh
Umarım ki beklentilerinizi karşılar. Ayriyetten bol bol oy verin ayıp bak zhsjzh

Yoongi vücuduna yayılan ağrıyla gözlerini acıyla kıstı. Şimdi bütün ağrı sanki alt bölgesine toplanmıştı. Hoseok ise hala yer de yatıyor alttan alttan Yoongi'nin yüzünde ki değişimleri izliyordu. Yoongi acıyla inleyip iki elini de gencin göğsünden çekti. Hoseok son an da düşecek olan gencin belinden tutarak göğsüne doğru çekti.

"S-sahip canım çok acıyor."

"Güzelim geçecek."

Hoseok, Yoongi'nin saçlarını boşta kalan eliyle gözlerinin önünden attı ve yanağını okşadı. Yoongi dolu gözlerini kırpıştırarak aklına dolan düşüncelerle yutkundu. Kızıl saçların sahibi hakkında arsız düşünceleri vardı ve kendisini durduramıyordu.

Yüzleri yakındı ve dolgun dudaklar sanki Yoongi'yi kendisine doğru çekiyordu. Hoseok gencin bakışlarını fark edince alt dudağını dişleyip bıraktı. Yoongi bu hareketi görmesiyle derince yutkundu. Aniden vücuduna saplanan acıyla dudaklarından acı bir inleme döküldü. Hoseok, Yoongi'nin acı çektiğini fark edince çıplak olmasını boşvererek elleriyle gencin kalçasından tutarak kucağında sabitledi. Eline bulaşan yapışkan sıvıyı boşvermeye çalışıyordu.

Derin bir nefes vererek kucağında ki Yoongi'yle oturduğu yerden kalktı. Kucağında ki bedeni sıkıca sararak hızlı adımlarla yatağa ilerledi. Yoongi ise acıyla derin nefesler veriyor her kasılmasında tırnaklarını Hoseok'un omuzlarına geçiriyordu.

Hoseok kucağında ki bedeni yatağa boylu boyunca uzandırdı. Bakışlarını çıplak vücuttan kaçırdı. Yoongi ise derin nefesler alıp veriyor kendisini dizginlemeye çalışıyordu. Fakat burada acı içinde kıvranırken bu çok zordu.

Hoseok istemeden de olsa çıplak vücudu baştan aşağıya süzdü. Gözünün önünde ki görüntü aklını yerinden oynatmasını sağlayacak bir görüntüydü. Derin bir nefes vererek kafasını tavana doğru kaldırdı. Sadece sakin olmalıydı ve yanlış bir şey yapmamalıydı. Fakat düşüncelerini bölen tek bir hareketti.

Yoongi yanağını kasığına sürtüyordu ve bir yandan da mırlıyordu. Tanrı aşkına bu nasıl bir görüntüydü? Elleri üstünde durmuş, kızarık yanaklarıyla kalçasını yatağın kumaşına sürtüyordu. Baygın bakışlarını yukarıya doğru Hoseok'un gözlerine dikti ve alt dudağını dişleri arasına aldı.

"Sahip deliğim kaşınıyor~"

Hoseok derince yutkunarak kızıl saç tutamlarını karıştırdı. Min Yoongi bir günahtı ve Jung Hoseok bu günahı işleyecek birisiydi.

"Durmayacağımın farkındasın değil mi Yoongi? Canın acısa bile durmayacağım."

Akşam güneşinin loş ışıkları odanın içini dolduruyordu. Her bir ışık hüzmesi Hoseok'un parlak tenine dökülüyordu. Loş ışığın altında ki bakışları onu daha da tehlikeli gösteriyordu. Yoongi yavaşça geriye çekilerek vücudunu tekrar yatağın soğuk çarşafıyla buluşturdu.

"Durma sahip."

Hoseok yavaşça ışığın altında parlayan beyaz tene baktı. O kusursuzdu ve vücudunda kendisine ait izlerini kesinlikle bırakmak istiyordu. Yoongi'yi bacaklarından tutarak önüne kadar çekti. Tek dizini yatağa yasladı ve hafifçe altında ki bedene eğildi. Küçüğün dudaklarına ufak bir öpücük bıraktı ve boynuna eğildi. İnce deriyi dudakları arasına alıp sıkıştırdı.

Yoongi kızıl saçlardan gelen güzel kokuyu iliklerine kadar hissetmişti. Fakat bu anı bozan Yoongi'yi kıvrandıracak dereceye getiren acısı olmuştu. Vücudunun kasılmasıyla bacaklarını kendisine doğru çekti ve dudakları arasından acı bir inleme bıraktı. Hoseok geri çekilerek yukarıdan Yoongi'ye baktı.

CàtBoy ༲ Sopè ༲Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt