༲ 21 ༲

11.7K 975 646
                                    

Geri gelmiş bulunmaktayım xhsjxhz
İyi okumalar 🌸

"Sahip banyo yapalım mı?"

Yoongi ellerini birbirine kenetlemiş, çenesinin altına dayamıştı. Bakışlarını da Hoseok'un yüzüne dikmişti.

"Güzelim, gidip kendin yapabilirsin."

"Ama sahip ben yorgunum ve birlikte yapalım? Hem yapmıyorsak bile sen yaptır olmaz mı?"

Hoseok saçlarını karıştırmış, derin bir şekilde Yoongi'ye bakmıştı. Aklına dolan düşüncelere dur diyemiyordu. Sonuçta Yoongi'nin kızgınlığa girmesine neredeyse 2 gün kalmıştı ve bu onun için de tehlikeliydi. Ne yapacağını bilemezmiş gibi bakışlarını etrafta dolaştırdı.

"Sahip lütfen. Hadi lütfen, lütfeeeen."

Hoseok tereddütle tekrar Yoongi'ye baktı. Yoongi seri adımlarla koltukta oturan Hoseok'un önüne geldi ve kucağına oturdu. Yüzünü onun yüzüne yaklaştırdı ve ellerini gencin göğsüne yasladı.

"Sahip lütfen hım?"

Hoseok derin sesi duymasıyla yutkundu. Zaaflarını kullanarak böyle davranması onu olduğu yer de dağıtıyordu.

"Pekala, o halde 5 dakikaya geleceğim."

Hoseok onu onaylamış, kucağından kalkmasını sağlamıştı. Giden bedenin arkasından bakıp derin bir nefes aldı. Günden güne daha da Yoongi'ye çekildiğini hissediyordu ve bunu durduramıyordu.

Düşüncelerini bir kenara iterek oturduğu yerden kalktı. Yavaş adımlarla banyoya doğru ilerledi. Nasıl bir görüntünün onu karşılayacağına dair fikri yoktu. Umduğu tek şey küçüğün vücudunun onu etkilememesiydi.

Aralık kapıyı eliyle ittirdi ve tamamiyle açtı. Bakışlarını direk olarak küvetin içinde ki bedene yönlendirdi. Köpüklerin arasında oturmuş, saçının üstünü köpüğe bulamıştı. Hoseok gördüğü şirin görüntüyle gülemeden duramadı.

"Ya sahip baksana çok güzel değil mi?"

Yoongi saçının üstünde ki köpüğü eliyle aldı ve üfledi. Hoseok ise yavaş adımlarla küvete yaklaştı.

"Şimdi banyonu yaptıralım ve bir şeyler yiyelim olur mu?"

"Oluuur."

Yoongi gülümseyerek kafasını yana doğru eğdi ve Hoseok'a baktı. Hoseok küvetin hemen kenarında dizlerinin üstüne çöktü ve şampuanı eline aldı. Yoongi de onu dikkatle izliyordu. Hoseok eline şampuanı döktü ve Yoongi'ye döndü.

"Bir şey mi oldu güzelim? Neden öyle bakıyorsun?"

"Ah, şey hayır."

Yoongi utançla ensesini kaşıdı ve bakışlarını kaçırdı. Aklından geçen arsız düşünceleri Hoseok'un bilmesine gerek yoktu değil mi? Yoongi istemeden de olsa sürekli Hoseok'u düşünüyordu ve bu düşünceler hiç de masum değildi.

Hoseok elinde ki şampuanı biraz ıslatarak, küçüğün saçlarına yaydı ve iyice köpürttü. Yoongi ise eliyle suyun üstünde duran köpükleri alıyor ve üflüyordu. Hoseok da her zaman ki yaptığı gibi kaşlarını çatmış dikkatlice işini halletmeye çalışıyordu.

Hoseok, Yoongi'nin saçını köpürtmeyi bitirdiği gibi iyice duruladı. Eline aldığı life duş jelinden biraz döktü ve Yoongi'ye doğru uzattı.

"Vücudunu güzelce köpürtmelisin Yoongi."

Yoongi ise omzunu silkmiş, dudaklarını büzmüştü. O üşengeçti ve bu işi kesinlikle Hoseok yapmalıydı. Ne ama üşengeç olmak suç muydu?

"Sen yapsan olmaz mı sahip? Şuna bak ben çok yorgunum."

Yoongi yalandan esnemiş, geriye düşüyormuş gibi yapmıştı. Birazcık oyundan kimseye bir zarar gelmezdi. Hoseok da Yoongi'nin yaptığı oyunu fark edince çaktırmadan gülümsemişti. Elinde ki lifi köpürtüp gencin omuzlarına sürttü. Yoongi vücuduna yayılan rahatlıkla gevşedi ve kafasını öne doğru indirdi. Hoseok lifi gencin omzundan göğsüne indirdi ve sırasıyla her yerini köpürttü. Geriye kalan kısmı bacaklarıydı.

"O halde bacaklarını sen yapmalısın Min. Bütün işi bana bırakamazsın değil mi?"

"I-ıh banane."

Yoongi inatla omzunu silkmiş kafasını gencin boyun girintisine sokmuştu. Üşengeç olduğunu dile getirseydi Hoseok zorla eline lifi tuttururdu. Boşvererek kendisini iyice gencin boyun girintisine sakladı. Şimdi her nefes alış verişi Hoseok'un boynunu yalayıp geçiyordu.

Hoseok, Yoongi'nin inadını az çok biliyordu ve vazgeçmeyeceğinin de farkındaydı. Hoseok elini suyun içine soktu ve gencin bacağını kavrayıp suyun dışına çıkardı. Pürüzsüz ince bacağı görmesiyle derince yutkundu. Hadi ama etkilenmenin sırası mıydı? Yoongi sadece masum bir istek de bulunmuştu ama Hoseok etkilenmekten başka bir şey yapmıyordu.

"Sahip bir şey mi oldu?"

Derin ton da çıkan sesi duymasıyla Hoseok kendisine geldi.

"Hayır güzelim bir şey yok."

Hoseok aklında ki düşünceleri kovmak ister gibi kafasını iki yana salladı. Elinde ki lifi yavaşça pürüzsüz bacaklara sürüp köpürttü. Köpüklü su gencin göbek deliği hizasına kadar geliyordu. Köpüklerin izin verdiği kadarıyla gencin bacaklarını lifleme işine devam etti, diğer yandan eliyle de destek olur gibi bacağın alt tarafını tutuyordu ve bir an da eline çarpan sertlikle gözlerini şaşkınlıkla araladı. Yani Yoongi dokunuşlarından etkilenmiş miydi?

"S-sahip. Kızdın mı? Kızmadın değil mi? Ben bir şey yapmadım ki. Bir anda oldu. Anlamadım nasıl olduğunu da."

Hoseok kendisine utançla bakan Yoongi'ye bakışlarını çevirdi.

"Güzelim sorun yok böyle şeyler olabilir. Senin yapman gerekiyordu bunu."

Hoseok ne dediğinin farkında bile değildi. Aklı sadece Yoongi'nin kendisinden etkilenmesindeydi. Bu normaldi çünkü o ergenlikte olan bir gençti. Ufacık bir temasdan etkilenebiliyordu. Ama tek sorun Yoongi'nin etkilenmesi değildi. Kendisi de etkilenmişti ve bu istemeden olmuştu.

"A-ama sahip çok a-acıyor."

Yoongi dolu gözleriyle kafasını yavaşça kaldırıp Hoseok'la göz göze gelmişti. Hoseok küçüğün bu hareketine karşın önüne düşen ıslak saç tutamlarını geriye ittirdi.

"Sana yardım edemem Yoon."

Çünkü duramamaktan korkuyorum. Hoseok'un aklından geçen tek cümle buydu. Dudaklarını yalayıp Yoongi'nin yüzüne dikkatlice baktı.

"Kendi başına halletmen gerekli."

"Ben nasıl yapılacağını bilmiyorum. Lütfen bana yardım et sahip."

Yoongi'nin gözünden damlayıp düşen yaş yavaşça aşağıya doğru indi. Hoseok için Yoongi'nin ağlaması en acı verici olaylardan biriydi.

"Güzelim ağlama. Sana yardım edeceğim."

Yoongi utançla kafasını suya indirmişti ve bakışları baloncuklardan ayrılmıyordu. Hoseok'tan böyle bir istek de bulunması onu utandırmıştı ve birazdan olacak şeyler için de fazladan utanıyordu.

~°~

Annem göster ama elletme dedi xhdjzh
Bunun devamını görmek istiyor musunuz yoksa birkaç bölüm daha bekleyip direk kızgınlığını mı görmek istiyorsunuz?

CàtBoy ༲ Sopè ༲Where stories live. Discover now