Epilógus

1.3K 56 17
                                    

Epilógus
Lélegezz mélyen Lisa... Minden rendben... Ez életed legszebb napja!
Hozzá mehetsz a férfihez, akit teljes szívedből szeretsz. Akivel megváltoztattátok egymás életét. Ekkor kinyitom a szemem. Egy gyönyörű lány néz vissza rám a tükörből. Már nem is lány, inkább egy felnőtt nő. A haja gyönyörű koronába van fonva a fejeköré, beletűzve a hófehér fátyol, amely hosszan nyúlik le egészen a földig. A ruha maga egyeseknek kihívó lehet, de nem érdekel. Ugyan mélyen van dekoltálva, de ezen kívül semmi kifogásolhatót nem találtam rajta. Kövek és csipke fedi az egészet, mindenfele. A szoknya széles, igazi báliruha. Szerintem úgy nézek ki, mint egy tölcsér, de Tiffany szerint csak gyogyós vagyok, anya pedig totálisan egyet értett vele. Remélem Hunter is így fogja gondolni. Egyszer csak résnyire kinyílik az ajtó és anya dugja be a fejét.
-Kop kop hercegnőm! Itt az idő - mosolyog rám szeretetteljesen és büszkén. Felállok a smink asztaltól és hozzá sétálok, majd megölelem, a mai napon már sokadjára.
-Gyönyörű vagy - mondja és büszke tekintete megnyugtat. Majd csatlakozom apához és lemegyünk a hotel kertjébe, ahol a ceremónia fog zajlani.
-Hunter elég szerencsés - súgja nekem apa, mielőtt még kilépnénk mindenki elé. Nagyon izgulok és szerintem ezt ő is érzi. Felnézek rá, ő pedig fülig érő szájjal, szigorúan előre néz. Mielőtt még válaszolhatnék már indulnunk is kell. Ahogy végighaladunk mindenkit látok. A barátaim a második sorban ülnek, közvetlenül a rokonok mögött. Christan és Tiffany egymás kezét fogják, gyogyós barátnőm integet nekem, ezen pedig muszáj vagyok elnevetni magam, bár még mindig feszült vagyok.
Amanda és Brett ül mellettük, mindketten mosolyognak. Aztán Samantha és Aaron, a lány a fiúnak dől és mindketten büszkén mosolyognak rám. Aztán még Logan és Alex is ott vannak. Ők egy ikerpárral jöttek. Még mindig szorít a hasam. Aztán meglátom Huntert. Féloldalas mosollyal vár engem az oltárnál és ekkor elszáll minden. Buborék telepedik a világra és csak őt látom... Apa a kezébe adja a kezem, Hunter pedig könnyű csókot hint a kézfejemre. Egész ceremónia alatt egymás kezét fogjuk, nem is tudok másra koncentrálni.
-Hunter Hill! Elfogadod-e Lisa Whiteot hites feleségedül? - Hunter rám néz, tekintete éget, ahogy újból mosolyra húzza a száját.
-Igen - mondja büszkén, lazán, Hunteresen.
-Lisa White! Elfogadod-e Hunter Hillt hites férjedül? - én következek. Nem tudom elszakítani a tekintetemet Hunterről. Szétrobbanok a boldogságtól és egy pillanatra még azt is elfelejtem, hogy válaszolnom kellene.
-Igen
-Ezennel házastársaknak nyilvánítalak titeket! Megcsókolhatod a menyasszonyt - Hunternek több sem kell. Úgy csókol meg, mint még soha. Meglep, hogy még mindig tud újdonságokat hozni ennyi idő után is. Úgy csókol, hogy minden porcikám csak arra vágyik, hogy soha ne hagyja abba. Hogy egész életében csak engem csókoljon, csak engem szeressen. És ez így is lesz...

Nagybetűs GIMI ✔Where stories live. Discover now