#5

3.7K 225 34
                                    

1 Ay Sonra

"Ve bugünlük bu kadardı. Lütfen haftaya herkes dosyaları tamamlanmış getirmeyi unutmasın. Yoksa aksi takdirde stajlara katılamazsınız" dedi zillin çalmasıyla profesör.

Herkes eşyalarını toplamaya başladı. Aynı şekilde sen de topladın ve kapıya ilerledin. Bu dersin son ders olmasının verdiği mutluluk ile koridorda hızlı hızlı yürüyordun.

Haftaya vereceğiz bilgi dosyalarınız sayesinde staj yapacaktınız. Herkes farklı yerlerde olacaktı ve herkese özel olarak mail gelecekti. Son sınıf böyle bir şeydi.

Evde unuttuğun hırkan yüzünden yüzünü saklayamıyordun bu yüzden kafan tamamen eğikti. Yürürken birilerinin yüzünü görmene gerek yoktu zaten. Ayaklar yeterliydi.

Ya da değildi. Omzuna sertçe vurulması ile sendeledin. Ayakkabıları parlak olan adamın yüzüne baktın. Elindeki telefona bakarak konuştu: "Bana çarpan sensin ama neyse uğraşamayacağım nasıl olsa birinci sınıf birisindir bu yüzden aynen haklısın. Özür dilemem o yüzden boş verelim." Son kelimesi ile yüzünü kaldırırken kim olduğunu görmen ile gözlerini kocaman açtın. "Şaka yapıyor olmalısın!" Zaten bu kadar kibirli biri kim olabilirdi ki diye de düşündün. 

"Ne o Stark yüzü görünce şaşırdın sanırım. İmza vermiyorum. " diyerek ukalaca gülerek hemen uzaklaşmıştı. Arkasından neredeyse ağzın açık bir şekilde neler olduğunu anlamaya çalışırken kalmıştın. Çarptığı yetmezmiş gibi bir de seni aşağılamıştı. Ağzını kapatıp yumruğunu sıktın bu sefer. "Baksana ego yığını!" diyerek bağırdın.

Havalı bir şekilde yürüyen adam durdu ve arkasını dönüp kimin ona seslendiğine baktı. Seslenen kişinin sen olduğunu fark ettiğinde kaşlarını çatarak ne olduğunu anlamaya çalışıyordu.

"Senin özrünü isteyen yok ama sana bir tavsiye: Telefona bakmadan yürümeye çalış. Aksi takdirde kendi zeka seviyen olmayan bir yerde bulabilirsin kendini. Ah dur bakayım..." Etrafına baktın. "Hatta ordaymışsın. Sana en yakın ilkokul adresi için senden zeki olabilen telefonundan haritaya bakmanı tavsiye ederim." dedin telefonu elinle işaret ederken. Bir yandan da Tony Stark gibi birinin nasıl normal bir telefonu olduğunu düşünmeden edemedin.

"Pardon, siz kimdiniz?" dedi tamamen sana dönmüş olan Tony Stark. Gözlerini devirdin. "Birinci sınıf. " dedin ve onun lafı sindirmesi için arkanı dönüp daha önce gittiğinden daha hızlı olarak çıkışa ilerledin.

Senin kapıdan çıkışını gören ama hala olduğu yerden hareket edemeyen Tony Stark olanları anlamayı çalışıyordu. Çoğu üniversiteli onu severdi. Arada sırada burada olan son sınıf öğrencilerinden stajyer seçerdi. Ne zaman gelse hangi sınıftan olursa olsun herkes ona hayranlık ile bakardı. Tabi o kız hariç olduğu belliydi.

"Ah hoşgeldiniz Bay Stark. " diyerek arkadan çekingenlikle seslendi okulun müdürü. "Staj için mi?" dedi hemen ardından. Stark ses ile kendine gelip arkasını döndü ve başını onaylarcasına salladı. Böylelikle ikisi birlikte müdür odasına ilerlediler.

KOLOMBİYA |TONY STARK|Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora