#25

2.1K 143 15
                                    

"Tony,hayır!" dedi Steve son noktayı koymak için sert bir ses tonuyla. Şu an Tony'nin istediği şey gereksiz ve gerçekten tehlikeli bir şeydi. "Tony, evet. " dedi Tony kapıya doğru bir adım daha atarken. Steve'in tekrardan önüne bir adım atması ile girememişti. Steve'den umudu kesen Tony bu sefer onun yanındaki Natasha'ya baktı.

"Tony,hayır." dedi o da. Eğer o odaya girerse iyi şeyler olmazdı. İlk defa onu bu şekilde birini deli gibi severken görüyordu."Tony,evet. " dedi ve aynı az önce yaptığı gibi kapıya ilerledi. Fakat bu sefer Natasha değil onu bileğinden tutan sendin. "Tony,hayır. " dedin uyarıcıdan çok düz bir ses tonu ile.

Tony arkasını dönüp sana baktığında nasıl olduysa ileriye atmaya çalıştığı adımı bırakıp sana doğru attı. "Tony,hayır. " dedi sanki büyülenmiş gibi. Natasha ve Steve neye uğradıklarını şaşırırken siz çoktan sarılmıştınız bile.

"Büyü var." dedi Natasha, Tony'e bakarak. Onun kendilerine böyle davranması ama iş sana gelince hemen yumuşaması büyüden başka bir şey olamazdı. Tony arkasına dönüp Natasha'ya baktı. Bu bakışta aralarında oluşan bir konuşma vardı. Ama kim bilirdi ki?

"O adamla konuşmanı istemiyorum." dedin dikkati çekerek. "Ve itiraz da edemezsin. Her şey normale döndü. " dedin bu sefer uyarıcı bir ton ile.

Tony itiraz edicek gibi olsa da vazgeçti ve istemeyerek de olsa kafasını onaylarcasına salladı. "İyi,tamam. Ama onun çekmesi gereken cezayı çekeceğinden emin olacağım." dedi. Gözlerini devirdikten sonra sözünü dinleyen uslu çocuğunu seven bir anne gibi ona sarıldıktan sonra elini tuttun. "Şimdi mutfağa koca oğlan. Acıktım. " diyerek konuyu dağıtmaya çalıştın.

Tony diğerlerine baktığında onların ne ara gittiğini anlamasa bile ardından senin onu çekiştirmen ile sana döndü ve elini beline koyarak mutfağa doğru gitti. 

KOLOMBİYA |TONY STARK|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora