#19

2.5K 170 59
                                    

"Günaydın." diyen yüze baktığında sen de karşılık verdin. Ya da yüzlere. Çünkü öbür tarafında beliren Natasha ile yerinden zıpladın. Bir Wanda'ya bir de Natasha'ya baktın. Kaşlarını çatıp onlara bakarken onlar otuz iki diş sırıtıyordu. "Bak şimdi... Burda herkesin herkesle ilişkisi var. Benim Vision ile mesela." dedi Wanda açıklama yaparak.

"Benim de Steve ile..." diyerek devam etti Natasha.

"İyi de siz..."

"Karıştırma şimdi ortalığı S/A. Dostluktan öteye gidebilen şeyler var." diyerek lafını böldü kızıl saçlı kadın. "Aynı sen ve Tony gibi." diyerek de lafını tamamladı Wanda. Gözlerini kocaman açtığında dudaklarını büzdün. "Ne? Hayır! O egoist ile mi? Püff..." dedin belli etmemeye çalışarak.

"Ah hadi ama! Bardakların karışması... mutfaktan iki saat çıkmamanız...

"Ayrıca... Sam her şeyi Steve'e anlatmış. Ve ben de öğrendim."

Senin gözlerin daha da kocaman büyürken ilişkini ortaya çıkması ile içine ufak bir korku salınmıştı. Daha nasıl yalan uydurabileceğini düşünürken kaçamayacağının da farkındaydın. Sıkıntı ile nefes verdiğinde Wanda ve Natasha emin olmanın verdiği mutluluk ile gülümsediler. "Ya inanmıyorum! Bu çok güzel!" diyerek sana sarılan Natasha'ya ne tepki vereceğini bilemedin. Senden ayrılan Natasha'nın ardından da sarılan Wanda'da da aynı şey olmuştu.

"Şimdilik birine bir şey söylemeseniz. Çünkü Tony ile daha öyle bir karar vermedik." 

"Ne kararı vermediniz?" diyerek yanınıza gelen Tony'e baktığınızda hemen ardından da Natasha ona koşarak sarıldı. "Senin için o kadar mutluyum ki!" Tony sana soru soran bakışlar attığında ona ağzını oynatarak 'Steve' dedin. Tony anladığında biraz yüzünü ekşitse de hemen kendini toparladı.

Natasha ayrılınca Wanda da kısaca sarıldığına tekrar tekrar tebrik ettiler. "Hadi biz siz yeni çifti yalnız bırakalım." diyen Wanda ardından Natasha'yı da alarak gitti.

Onlardan sonra sana bir adım atan Tony gülümsedi. Az önce neler olduğunu anlamasan da Tony sana yaklaştığında kendini toparlayıp ona baktın. İçine ısıtan o gülüşü gördüğünde kendine engel olamayıp sen de güldün. "Sanırım artık herkes öğrenecek." 

Ellerini beline koyan Tony ile sen de ellerini onun ensesine koydun. "Senin için bu sorun olur mu?" diyen Tony'e bir süre baktın. Artık bir şeyler saklamak istemediğini, bunun zor olduğunu düşündün. Kafanı olumsuz anlamda salladığında Tony dudakların bir öpücük kondurdu. "Güzel çünkü ben bir şey yaptım. Ve sanırım kötü bir şey yaptım."

KOLOMBİYA |TONY STARK|Where stories live. Discover now