#6

3.7K 242 67
                                    

1 Hafta Sonra

Elindeki zarfı açtın ve nereye stajyer olarak gideceğine baktın. Avengers Kulesi (Tony Stark) Gözlerin kocaman olurken ağzın bir karış açık kaldı. Bu bir şaka olmalı diye düşündün.

Arkanı dönüp sınıfa doğru gidecekken müdürün seni anons etmesi ile kaşların çatıldı ve müdürün odasına ilerdin. Elindeki kağıt seni çıldırtmak üzereydi. Koca bir yıl boyunca Tony Stark'ın yanında staj yapmak... Bu kesinlikle berbat bir şeydi.

Geldiğin kapının önünde durup tıkladın. Onay sesi aldığında içeri girdin ve masanın önümde durdun. "Beni çağırmıştınız." dedin çekingence.

"Ha evet." Kafasını kaldırdığı belgelerden sana baktı müdür. "Stajını öğrenmişsindir muhtemelen." dedi elindeki kağıdını işaret ederek.

Değişim istemek adına kafanı sallayıp konuşmaya başladın: "Ah şey aslında o konuda..." 

"Bay Stark çok özel birini istedi bizden staj için. Ara sıra buraya staj için gelir zaten. Sen S/A...fazlasıyla özelsin. Bu yüzden değişim falan isteme benden. İstememelisin zaten. Ayağına gelen bu fırsatı sakın tepme." dedi tek kaşı havada. "Ayrıca Bay Stark erken başlamanı da istiyor. Bugün başlayacaksın. "

Gözlerin tekrardan şaşkınlıkla açılmıştı. "Benim kim olduğumu biliyor mu?" Kafasını hayır anlamında sallayınca rahat bir nefes aldın. "Bence elini çabuk tut ve gecikme. Eğer olur da Bay Stark seni kovarsa sınıfta kalırsın. Aynı önceden staj yapmış diğer tüm herkes gibi..."

Aldığın rahat nefesin hemen ardını korku ve sinir kapladı. Korku sınıfta kalma korkusuyken sinir; ego Stark'ın sınıfta bırakması içindi. Kafanı tamam anlamında sallayıp odadan çıktın.

♤♧♤

İçeri adımını attığında kimsenin olmadığını gördün. Koskoca Avengers Kulesi, herkes başka bir yerdedir tabi ki diye düşündün içinden. "Merhaba?" diye seslendin. F.R.I.D.A.Y  senin kimliğini onaylayıp içeri aldığında nereye gideceğini söylememişti.

"Kimsin?" diyen tok sesi duyduğunda yerinden zıpladın adeta. Duyuyordun ama sahibini görmüyordun. "Eğer Stark'ın tek geceliği falansan adı üstünde tek gecelik ilişki bu. Bence git ve rezil olma. Güzel birisin daha iyisini bulursun merak etme." dedi ve ortaya çıktı sesin sahibi.

Onu tanıyordun. Kış Askeri... Bir zamanlar terör estiren Hydra ajanı. Tamamen olanları bilmiyordun ama onun mağdur olduğundan çok emindin.

Yüzünü ekşittin bu dediği ile. "Tek gecelik mi? İlişki mi? Tanrı korusun. Ben sadece staj için geldim. O da maalesef Stark için. Yani bir doğrun var. Stark için geldim." dedin onun gözlerinin içine bakarak.

"He şu stajyer sensin. " dedi biraz rahatlamış şekilde. "Yardım etmeyi isterdim ama Stark'ın bu koca binanın içinde nerede olduğunu bilmiyorum." Daha sonra elini uzattı. "Ben Bucky. " Elini sıktın ve "Ben de S/A." dedin kendini tanıtarak.

"İstersen sana Bruce'u getireyim o seni Stark'a götürebilir. " dedi yardım etmek istediğini belli ederek. Kafanı olumlu anlamda sallayıp teşekkür ettin ve Bucky gittiğinde yine beklemeye ve etrafına bakmaya devam ettin.

Bir egoist olsa bile fazlasıyla zekiydi. O kadar zırh, teknoloji ve daha birçok şey zeka isterdi. Fakat bu kadar şeyin aynı zamanda ego, zamparalık ve başka şeyler de istemediği de açıktı. İşte sen bunları sevmiyordun.

Bruce'un gelip sana selam vermesiyle onunla da kısaca tanıştın. "Stark laboratuvarda. Seni oraya götüreyim." diyerek önden geçmeni sağladı. Asansöre bindiniz ve birkaç kat aşağı indiniz. Daha sonra da biraz yürüdükten sonra cam bir kapının önünde durdunuz. İçerideki Tony Stark'ı görebiliyordun.

Bruce'un kapıda durup şifreyi girmesi ile içeri girebildiniz. Ardından kapıyı kapatırken Tony bir şeyi fırlattı ve bağırdı. "Lanet şey! Bir kere de şunu yapma! Sik..." Bruce'un boğazını temizlemesi ile Tony sustu ve arkasına döndü.

"Tony, stajyerin." Bruce kenara çekilirken böylelikle sen de Tony'nin görüş alanına girmiş oldun. Seni gören Tony senin dünkü kız olduğunu hemen hatırlamıştı bile. "Birinci sınıf?"

 "Birinci sınıf?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KOLOMBİYA |TONY STARK|Where stories live. Discover now