#20

2.4K 164 13
                                    

"Önce bir otur." dedi Tony sana sandalyeyi göstererek. "Çok kötü bir şey değil aslında ama bana saldırmanı istemiyorum." diyerek de sözünü bitirdi. Sen çatık kaşlar ile sandalyeye oturduğunda Tony biraz uzağına geçip bir nefes aldı. Ardından ortanıza bir görsel geldi. 

Görselin aslında trafik kameraları olduğunu, annenin arabası olduğunu ve ona başka bir aracın çarpmasını görmen ile anladın. Gözlerini kısarak Tony'e baktığında o videoyu durdurdu ve kamyonetin içindeki sürücüyü yakınlaştırdı. "Tyler Gray. Yıllardır aranan bir suçlu. Aynı zamanda geleceği görebilme ve cisimleri hareket ettirebilme gibi bir gücü olduğunu söylüyor. Avengers olaya el koymaya çalışsa da FBI önümüze engel koydu. Yakalandığı söylenmişti. Akıl hastanesinden kaçmış. Biz..."

"Tony dur!" diyerek onu durdurdun. O adi pisliğin kim olduğunu bilmek güzeldi fakat yine de bunlar üç yıl öncede kalmıştı ve tekrar bunlarla mücadele etmek istemiyordun. "Ben... yani lütfen bu şeyle uğraşma. Gerçekten gereği yok. FBI halledeceğiz dediyse onlara bırak." dedin kafanı olumsuz anlamda sallayarak. Ne onun ne de takımın tehlikeye girmesini istemiyordun.

"Hayır işte problem o. FBI'ın yapabildiği bir bok yok." 

"Diline dikkat et." diyerek odaya girdi Steve. Önlerindeki holograma baktı. "Onu yakala..."

"Hayır! Bunu istemiyorum. Bakın boş yere tehlikeye girmenize gerek yok. Üç yıl önce olmuş olan olayın üstüne gitmeyin. Eminim adalet daha sonra yerini bulur." diyerek tekrar söz kestin.

"S/A anlamıyorsun biz..."

"Anlamak istemiyorum Tony. Her şey düzgünken bilerek bozmanıza gerek yok. Lütfen herhangi bir şey yapmayın. Tamam mı?" 

İkisi de sana bakıp kafasını isteksizce salladı. Neler hissettiğini bilemeseler de en azından bir şeyler anlamalarını istiyordun. Her şeyi yavaş yavaş, burada, Tony'nin yanında, atlatmaya başlamışken tekrardan başlamasını istemiyordun. Özellikle birine bir şey olabilme ihtimali daha da kötü hissettiriyordu seni. "Ben odamdayım staj saati gelince gelirim." diyerek ellerin cebindeyken çıktın.

"Durmayacaksın değil mi?" dedi Steve sen çıkar çıkmaz Tony'e  bakarak. Tony tekrar kazayı oynattı ve yine aynı yerde durdurup adama tekrar baktı. O araba kazası kesinlikle normal değildi. Kafasını olumsuz anlamda sallarken cevap verdi. "Hayır."

KOLOMBİYA |TONY STARK|Where stories live. Discover now