#26

2K 132 13
                                    

"Tüm her şey hazır sanırım." dedin masaya bakarak. Gururla çocuğuna bakan bir anne gibiydin.

"Aşırı iyi olmuş. Eline sağlık S/A." dedi Natasha yanına gelerek. Kafanı salladın ve teşekkür ettin. Yılbaşı partisi için yapılabilecek en güzel yemekleri yapmış ve sofrayı hazırlamıştın. Şimdi tek yapman gereken herkes sofraya geçmeden kendini hazırlamaktı.

"Ben gidip hazırlanayım. " dedin Natasha'ya dönüp.

"Sen merak etme onların sen gelmeden oturmasına izin vermem. " dedi göz kırparak.

Güldükten sonra merdivenlere ilerledin ve karşında merdivenlerden inen Steve'i gördün. "Natasha masadakileri kimsenin zamanı gelmeden önce yemeyeceğinden emin olacağını söyledi ama ben ondan emin değilim. Bence sen ondan emin olursun." dedin göz kırparak. Aynı zamanda yoluna devam ediyordun Natasha anlamasın diye. Steve de göz kırpınca güldün ve odana ilerledin.

İlk başta kısa bir duş aldıktan sonra dolabının karşısına geçtin. Ne giyeceğini düşünürken dolabın yanındaki aynada yapıştırılmış bir not buldun.

Yatağın üstündekilere baksan hatta giysen çok güzel olur ;)

Dahi milyoner sevgilin

Tebessüm ettikten sonra arkanı dönüp yatağa baktın. Üstünse kılıf olan bir elbise ve kutusunda olan bir ayakkabı vardı. Böyle şeyleri aşırı derecede sevmezdin ama bugün parti vardı ve sevgilinin jestini geri çevirmek hoş olmazdı.

Elbiseyi kılıfından çıkardığında gerçekten çok güzel olduğunu gördün. Tony nasıl olduysa tarzını tutturmuştu. Aynı şekilde ayakkabı da elbiseye uygundu. Gülümseyerek saçlarını hallettikten sonra elbiseyi giydin. Makyajını da yaptıktan sonra kombinine uygun kolyeni taktın. Ayna karşısında kendine bakarken içeri ne ara girdiğini anlamadığın Tony'nin yansımasını gördün arkanda.

Ağzını neredeyse bir karış havada olan Tony'e döndün ve gülümsedin. "Seçimlerini sevdim dahi milyoner sevgilim." 

"Ah keşke seçmeseydim. Şimdi tüm gece seni kıskanmakla ve sana bakmakla meşgul olacağım." dedi ellerini beline yerleştirirken. İkiniz de gülümserken Tony dudaklarına uzanmaya çalıştı ama sen geri çekildin. "Ruj bozulur. "

O gözlerini deviren Tony'e karşılık onun koluna girdin ve odadan çıktınız. Aşağı, herkesin toplandığı alana geçtiniz. Herkes mutluydu ve eğleniyordu. Onların arasına siz de katıldınız. Önce eğlenip sonra yemek yediniz ve sonra yine eğlendiniz. Hayatında belki de geçirdiğin en güzel gecelerden birini geçirdin.

Belki uzun bir süre asla bu şekilde hissetmemiştin. Fakat bu insanlar sana kısa sürede bunu hissettirmişti. Yeni yıla girerken şu an yanında olan tüm sevdiğin insanlarla olmayı diledin...


KOLOMBİYA |TONY STARK|Where stories live. Discover now