#12

3.3K 217 32
                                    

"Görev bir: Spor dalı bulmak."

"Ne? Hayır, bu çok saçma! Ben spor yapmam." dedin kaşlarını çatarak. "O zaman uçacaksın." dedi Sam omzunu silkerek. Kaşlarını çattın ve sesini biraz yükselttin. "Daha da saçmalıyorsun! Ben Iron Man değilim!"

Sam kafasını iki yana salladı. Sabır dilercesine bir şeyler mırıldandı. Sen soru soran, anlamaz bakışlarla bakarken Sam yine sana baktı. "Şu an Avengers binasında olduğunu biliyorsun değil mi?" Kafanı yavaşça salladın. Hala bir şey anlamış değildin.

"İnanmıyorum! Falcon benim." dedi en sonunda Sam pes etmiş bir şekilde. Duyduğun şeyle önce gözlerin sonra ağzını açtın yavaşça. Çok mükemmeldi. Şu an bir süper kahraman ile oturuyordun. Fakat asıl mükemmel olan bu süper kahramanın delirmiş olması ve seni uçurmayı teklif ediyor olmasıydı.

"Ah hayır olmaz. Ben uçmayacağım. "

"Ah hadi ama. Çok sıkıcısın. Hem seni hayata geri döndürmem için adrenalin gerekiyor." dedi kaşlarını kaldırarak. Kafanı hayır anlamında salladın. Yükseklik korkusu olan biri için Falcon ile öylece havada uçmak? Hiç sağlıklı olmadığını düşündün.

"Evet, o uçmayacak." diye odaya girdi Tony. İkinizin de bakışları ona bakarken Tony bir süre kıskanmış ve kızmış gibi Sam'e baktı. Daha sonra sana döndü ve yanına ilerledi. "Hemen laboratuvara." dedi sanki emir edercesine.

Onun bu ses tonundan rahatsız olmak senin için imkansızdı. Oturduğun yerden kalktın. Aranızda çok da bir boşluk olamayacak bir şekilde durdun. "Dersler bitmişti."

"Staj için." dedi Tony kendinden emin bir şekilde. Yalan değildi de zaten. İşin staj tarafını ayrı bir saatte yapıp seni tekrar tekrar görmek istemişti nedensizce. Onun haklı olduğunu anladıktan sonra bir şey diyemedin ve eline bir defter ve kalem alıp resmen kendi odada onları bırakarak çıktın. Senin gittiğinden emin ol Tony, hızla Sam'e döndü. "Sen deli misin?"

"Sadece onu mutlu etmeye çalışıyorum."

Tony kaşlarını kaldırdı. "Kimliğini vererek mi? Ondan uzak dur." dedi bir çırpıda. Sam'in daha bir şey söylemesine izin vermeden odadan çıktı ve laboratuvara ilerledi. Odada tek başına kalan Sam küfür savurduktan sonra anlatması gereken şeyler olduğunu fark ederek Steve'i bulmaya gitti.

KOLOMBİYA |TONY STARK|Where stories live. Discover now