26.BÖLÜM

8.5K 466 27
                                    

Selam canlarım..

Sizlere yepyeni ve yine harika bir bölüm getirdim.

Çiftimizin neler yapıyor hadi gelin birlikte şahit olalım.

Eee çaylar kahveler hazır mı bakalım?

Hazırsak başlayalım o zaman..

Keyifli okumalar okur canlarım..

Bölüm müziğimiz; Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın

Görselde ; Ezra'nın Sırat'a bakışları var.. 

******************

''Sende yüreğim var,

Canım var,

Aklım fikrim var,

Sende her şeyim var.''

                                Nazım Hikmet Ran 

**********

Çünkü hayat,birinin tüm kalbiyle senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşiyor.''

                                          Can Yücel 

***********************************

''Babba!..menn goyy ahttıı..''

Oğlumun ağzından çıkan kelimelerle olduğum yerde kalakaldım. Sırat'a dönüp bir anda baba demesi beni çok şaşırtmıştı.Sırat'ın ona yakın davranmasını yanlış anlamış olmalıydı.Oğlum, kendi babasından görmediği sevgiyi,sıcaklığı görmüştü Sırat'tan ve onu babası sanmıştı. Oğlumun bu ilk baba deyişiydi..Ve bunu kendine babasına söylememişti.Kendisine en yakın olan ve ona karşı sevgiyle yaklaşan adama,Sırat'a baba demişti.Şuan da kendimi çok kötü hissediyordum.Oğlumun eksik hissetmesine neden olduğum için onun bütün bunların, babasının eksikliğini hissettiğini görememiştim.Bu düşünce kahrolmama yetmişti.

Sırat'ın vereceği tepkiden korkarak utanarak yüzüne baktım.Şaşkınlıkla oğluma bakıyordu. Yüzünden ne hissettiğini anlayamıyordum ve bu beni daha da tedirgin etti.Adam şimdi benim söylettiğimi sanacaktı.

''Sırat..''diye ona seslenmeye çalıştım sessizce..Sesimdeki tedirginliği anlayarak gözlerime güven verircesine baktı.Sorun yok dercesine..Oğlumun önünde diz çekip göz hizasına gelerek onunla konuşmaya başladığında kalbim korkuyla attı.

''Aferin benim oğluma..''dediğinde ona şaşkınlığa baktım. '' Çok güzel bir goldü babacım.'' diyerek oğlumu kendine çekip sımsıkı sarıldı.Gözlerini kapattığında yanaklarına süzülen gözyaşlarıyla bende göz yaşlarımı tutamadım.İşte o anladım.Bu kocaman yürekli adam hayatımıza girdiğinden beri her şey güzelleşmişti.Ve biz onun gelişiyle tamamlanmış,bir aile olmuştuk.

Oğlum,yeni bulduğu babasına yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sevgi ve hayranlıkla bakıyordu.Tıpkı benim gibi oğlumu da kendine hayran etmişti.Gözlerimdeki yaşları silerek karşımdaki bu güzel manzaraya doya doya baktım.Yıllar geçse de bu anı hafızamda hep yerini koruyacaktı.

Sırat,Batın'ı kucağına aldığında oğlum bir eliyle Sırat'ın omzuna tutunurken bana yaptığı gibi uzanıp minik eliyle yanağını tutarak gözlerinin içine baktı.

''Babbaa..Ooopüü haa?''diye gülümseyerek sorduğunda Sırat ne dediğini anlamayarak oğlumun yüzüne şaşkınca baktı.

''Efendim?''

''Ne dedi?Anlayamadım.''diyerek bana dönüp sorduğunda gülümsedim.

''Merak etme yakında dilini  çözersin canım..Öpeyim mi diye soruyor.''

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now