32.BÖLÜM

7.4K 379 77
                                    

Merhabalar sevgili Ezra okurları..

Bu hafta nasılsınız bakalım?..İnşallah çok iyisinizdir.

Bu hafta biraz geciktirdim bölümü farkındayım.Gecikmeden dolayı kusura bakmayın lütfen canlarım. Biliyorum biraz beklettim sizi ama rahatsızlanınca bir türlü bölümü yazamadım.

Ana sayfamdan da duyurduğum üzere soğuk algınlığımdan dolayı bir türlü yazdıklarıma odaklanamıyordum.O yüzden de kafamı toparlamadan,sizlere alelade bir bölüm getirmek istemedim.

Sabırla beklediğiniz için teşekkürler güzel okurlarım.

Evet..

Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

En son evlilik teklifinde kalmıştık.Bakalım sonrasında neler olmuş?

Sırat ve Ezra neler yapmış?

Romantik ve sevgi dolu bir bölüm geliyor.

Çaylar,kahveler hazırsa başlıyoruz..

Yorumlarınızı ve Oylarınızı heyecanla bekliyorum.

Yazdığınız yorumların hepsini okuyup geri dönüş yapmaya çalıştım.Bütün o tatlış yorumlarınız için canı gönülden hepinize teşekkür ederim canlarım.

Hikayemi ve karakterlerimi böyle sahiplenip,sevmeniz beni çok mutlu ediyor.

İyi ki varsınız güzellerim..

Keyifli okumalar!..

Medyada; Ezra var.

Bölüm müziğimiz; Gökhan Tepe - Adı Aşk Olsun

************************************

Ey yar!..

Telaşımı hoş gör.

Islandığım ilk yağmurumsun.

Mevlana

************************************

Eğilip parmağımdaki yüzüğe baktım gülümseyerek..Gerçekliğine inanamıyordum.Parmağımdaki taktığım hiç bir yüzük daha önce beni böyle mutlu etmemişti. Sırat,parmağıma yüzüğümü taktığı anda kalbime doğru ılık ılık bir şeyler aktı sanki.Bedenimi öyle güçlü ve tarif edilmez bir duygu ile sarıp sarmalandı ki bütün tenim karıncalandı.Ruhum hafifledi.. İçimden bir kuş kanat çırptı ve özgürlüğüne kavuştu sanki..Bu kadar yaşadığım şeyden sonra tüm korkularıma rağmen bu adam beni yeniden sevebileceğime,aşık olabileceğime inandırdı.Şimdi tüm azalarım ona doğru koşarken,kalbim onun için böyle atarken ona evet dememem imkansızdı.Karşımdaki bu yüreği, aşkı güzel adamın sevdasına tutulmuştum ben..O gri bakışlarında kaybolmuştum..İçi sevgi ve merhamet dolu olan kalbine aşık olmuştum.Ve şimdi kalbimin diğer yarısı,en güzel duam, sevdam...Benim hayat arkadaşım olacaktı.Bu düşünce içimde binlerce kuşun kanat çırpmasına neden oldu.Kalbim daha önce tatmadığım bir duyguya bulandı.Göğsüm hissettiğim yoğun duygularla dolup taştı.Ve hissettiğim gözlerime yaşlar doldu.

Ben kendi duygularımın girdabına kapılmışken Sırat'ın elini yüzümde hissettim.Gözlerimi yumdum ve yüzümü eline yasladım.Parmağının ucuyla yanağımın kenarını okşayarak elini çeneme doğru indirdi ve nazik bir şekilde tutup başımı kaldırdı.

''Gül yüzünü göster bana güzelim..İşte öyle..''diye mırıldandığında gözlerimi araladım ve aşık olduğum gözleriyle buluştu gözlerim..Gözleri gözlerime değdiği anda yine içimde bir yerler sarsıldı.Yüzümü sevgiyle okşarken gözlerimin dolduğunu fark edince endişeyle bana baktı.

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now