38.BÖLÜM

6.5K 383 49
                                    


Selam canım okurlarım...🤗
Bu hafta yine bomba gibi bir bölümle geldim.

Yana yakıla aranan aşık bir Sırat ve güzeller güzel Ezra'nın hikayesi kaldığı yerden devam ediyor canlar.
Bu bölümde hepinizin beklediği o aile tanışmasını okuyacağız.
Bakalım neler olmuş.
Ben çok severek yazdım umarım sizde çok severek okursunuz canlarım.😘🤗

Bu arada geçen bölümün biraz kısa olduğunu,neden böyle olduğunu soranlarız oldu buradan toplu cevap vereyim istedim.
Şimdi şöyle ki yazdığım her bölümü en az 2000 kelime oluyor.Genelde bundan az yazmıyorum.Sadece bazı bölümler geçiş bölümü olduğu için biraz daha kısa oluyor.Geçen  bölümde tam olay örgüsünün ortasında bölmek istemedim.Bu yüzden biraz kısa oldu canlarım..

Bu bölüm doya doya okuyacağız inşallah!..
Bölüm afişimiz; Çifte kumrularımız var.

Bölüm müziğimiz; Ravi İncigöz - İki Kalp

************************************

Sen benim,
Aşk ararken bulduğum değil,
Hiç aklımda yokken
Aşık olduğumsun sevdiğim..

                                       duslerkitapligi

********

Babam ilk önce bana sonra da anneme şaşkınlıkla baktı.Gelmeden önce annemi arayıp Sırat'ın bana evlenme teklifi ettiğini ve buraya tanışmak için beraber geleceğimizi söylemiştim.Annemin haberi olduğunu hemencecik anlamıştı babam.Bu evde annemden habersiz hiçbir şey olmazdı çünkü..Annemin gözlerine bakınca babama konuyu açamadığını anladım.Boşandığım zamandan beri babam daha da üzerime düşer olmuştu.Bir daha ona dönmemden,tekrar kalbimin kırılmasından korkuyordu.Çocukluğumdan beri beni ve kardeşlerimi öyle güzel bir sevgiye sarıp sarmaladılar ki,şimdi bize aşıladıklar o sevgiden uzaklaşırız diye endişeliydiler.O boşanma döneminde benim neler yaşadığıma,nasıl yıprandığıma şahit oldukları için hayatımda yeni biri olması onları daha da endişelendiriyordu belli ki..Şimdi karşılarına geçip Sırat'ı sevdiğimi ve onunla evlenmek istediğimi söylemek kolay değildi bu yüzden..

Babam,annemin gözlerine baktıktan sonra bana dönerek şaşkınlığını dile getirdi.

''Şimdi sen o adamın sana evlenme teklifi ettiğini ve onun buraya geldiğini söylüyorsun öyle mi kızım?''

''Evet babacım..''

''Anlaşılan o ki cevabın evet olmuş.''diyerek parmağımdaki yüzüğü işaret etti gözleriyle.

''Evet,kabul ettim.Onu,Sırat'ı çok seviyorum baba.''

Bu sözlerimden sonra babam gözlerime dikkatlice baktığında huzursuzca koltukta oturduğum yerde kıpırdandım.O küçüklüğümden beri ne zaman keskin gözleriyle gözümün içine aynen böyle baksa kendimi bir garip hissediyordum.Böyle bakıyor ve ne düşündüğümü,hissettiğimi anlardı.Sanki içimden geçenleri açık bir kitap gibi okuyordu.Beni,duygularımı anlaması çok güzel bir şeydi.Ama ben kendimi sırlarım açığa çıkmış ve ruhum çırılçıplak gibi hissediyordum işte..Bir süre gözlerimin içine öylece derin derin baktıktan sonra yerinde doğruldu ve gülümseyerek anneme döndü.

''Ruhsar Hanım,öğlen oldu acıktık yahu..Hadi şu senin hazırladığın yemekleri hazırlayıp sofrayı kurunda karnımızı doyuralım canım..''dedi karnı ovuşturarak.Onun bu tatlı haline gülümsedim. Annem,babamın ne yapmaya çalıştığını anlayarak ''Olur canım..''diyerek yerinden doğruldu sonra aklına bir şey gelmiş gibi telaşla ayağa kalktı.

''Ayy..Ayyy... Ocakta dolma vardı!İyi ki hatırlattın.İnşallah altı tutmamıştır.''diyerek hızla mutfağa koşturdu.Babam konuyu şimdilik değiştirmiş olsa da muhtemelen akşam tekrar bu konuyu açacaktı.Annem odadan çıkarken babam da bana doğru eğilip sessizce konuştu.

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now