DUYURU

4.7K 124 28
                                    


Selam canım okurlarım...
Bu duyuruyu yapmayı inanın ki hiç istemezdim.
Perşembe günü kandil gecesi, hain bir saldırı sonucu İdlib'de 36 askerimiz şehit düştü.36 yiğidin baba ocağına ateş düştü.
Annelerin ağıdı arşı salladı,yer gök ağladı şehit düşen meleklerimize.
Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın bizlere.
Sınır bölgesine yakın bir yerde yaşıyorum ve olaylara yakından tanık olmak o acıyı hissetmek beraber bir şey. Dün ikindi vakti toprağa verdiğimiz şehitlerin arasında benim de akrabam vardı.Hepsi benim kardeşim tanısam da tanımasam da..
Ateş düştüğü yeri yakıyor ne yazık ki. Bugün şehit olan o askerlerin akan kanları için,annelerinin göz yaşı için, savaşan kardeşlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun!..
Üstümüzden geçen her bir hava aracında yüreğim titriyor.
Onlar bizim için çarpışıp vatanı korurken annlerin ağıtlar kulağımda çınlarken ben huzur bulamıyorum.Üç gündür ne yaptığım hiç bir şeyin tadı tuzu yok.
O yüzden bugün bölüm gelmeyecek arkadaşlar.Böyle bir durumda komik veya romantik bir şeyler yazamam.Bu gün bunu yaparsam vebalini de ödeyemem.Bu yüzünde yeni bölümü gelecek hafta pazar gününe erteleme kararı aldı.
Aramızdan şehit ailelerinden olan kardeşlerimiz olabilir.Onların acılarını saygı duyalım olur mu canlar?Onlar acı çekerken,içleri kan ağlarken bize gülmek yakışmaz.Biz ancak onlara destek olmak,dimdik ayakta durmak düşer.Biz Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olursak bu hududu kimse geçemez.

Yanımda olan siz güzel dostlarımdan hem şehitlerimiz için hemde şimdi harekâta koşan Türk askeri için dua etmenizi rica ediyorum.

Görüşünceye dek Allah'a emanet olun!..

EZRA (KALBİMİN PUSULASI SERİSİ 1)Where stories live. Discover now