Ultimul fursec

622 38 5
                                    

Hailey' s P.O.V.

-Dar nu e ca şi cum aş avea de ales!

-Ba da! E foarte simplu: eu sau Iepuraşul de Paşte! îmi spune el, ridicând amândoi vocea.

-Bine, bine, aleg... Ziua Irlandezului!

-Măcar există?! întreabă el chicotind, iar eu dau simplu neştiutoare din umeri ca el să râdă mai tare. Bine, cred că e corect, rezumă el, după ce ne oprim.

Era amuzant şi simpatic, cred că am putea fi prieteni, defapt, însă din nou, eu încă nu îi ştiu numele. Avea pielea feței fină, cel puțin aşa părea, ochii lui albaştri strălucind sub şuvițele rebele, blonde, ce îi cădeau răzlețe pe fruntea albă. Zâmbetul său te putea face să uiți de o problemă supărătoare, el era chiar drăguț. Nu realizasem că ma holbam la el, pana cand s-a uitat la mine, apoi a zambit rusinat, facandu-ma sa imi mut privirea in podea. Ma credea o ciudata, perfect... Dar am lasat asta sa treaca, aveam o noapte intreaga sa il fac sa isi schimbe parerea despre mine.

Fiecare fursec fusese luat de pe farfuria pe care eu si... 'Mosul' o impartiseram, insa unul ramasese carcotas. Amandoi am intins mana catre el, sa il luam, atingandu-ne degetele. Pret de cateva secunde le lasasem sa zaboveasca peste ale lui, pierzandu-ma in ochii sai linistitori si care ascundeau si un iz de pericol atragator. Un ragusit al tatei ne scoate din transa pe amandoi, si ne face sa ne mutam privirile jenati in colturi opuse ale camerei, retragandu-ne mainile.

-Ia-l tu, imi spune si imi indica portiunea rumenita a aluatului special al mamei.

-Nu, Mosule, esti mai in varsta... Cine stie cate fursecuri vei mai apuca sa mananci?! il tachinez eu.

De data aceasta, duritatea rautacioasa era inexistenta in tonul meu, poate de aceea si el rasese, urmat de chicotele obosite ale parintilor care ocupau o mica portiune din canapea, stand foarte apropiati.

-Sau, uite o idee mai buna, zice el, luand fursecul in mana.

Crezusem ca urma sa il manance, insa ma inselasem. Amarnic. Il rupsese pe din doua, o bucata fiind ceva mai mare ca cealalta.

-Poftim, draguto, imi spune, si imi da jumatatea mai mare.

Nu numai ca rosisem de la gest, dar in special, si de la complimentul-alint care mi-l facuse. Banuiesc ca si el era jenat, de aceea m-am gandit ca ar trebui sa il scot din asta.

-Multumesc, ii zambesc larg, lasand latura de copil sa ma invadeze. As omori oentru o farama de fursec!

-Pai, ma bucur ca ti-am dat tie o parte din ultimul fursec!

K-ching! Deeeci, bun, cartea are in jur de 15-20 de capitole, nu e foarte lunga... Acum... Craciunul meu! :D Ieri am fost la tara, cu verisorul meu mai mic, care a implinut 11 ani pe 24 decembrie ;) , si m-a OBLIGAT sa fac un lego cu el, cu Star Wars ceva... o.O Per total, a fost bine :)) De la Mosu' am primit o placa de par, blugi, ghete, un calnedar pe 2015 (ca doar nu pe 2014 xD ), 2 parfumuri, un Olaf de plus :3 si dulciuri :D Voi ce ati gasit sub brad?? (ma astept sa nu raspundeti, desi chiar ma intereseaza ce v-a adus... :/ ). Nu mai trancanesc, deci, ne mai vedem, fulgisorii mei de nea! :*

Sărutul de sub vâscWhere stories live. Discover now