Amikor beteg vagy...

8.8K 369 99
                                    

Amikor beteg vagy...

Deku: Deku ekkor nagyon sokat foglalkozik veled. Folyton megkérdezi,hogy jól vagy e,kérsz-e valamit enni/inni. Volt már rá alkalom,hogy ölbe vitt ki a wc-re,vagy ő öltöztetett fel.

Todoroki:Amikor megírod Todorokinak hogy beteg vagy,körübelül egy órán belül ott van melletted,csak elötte vesz neked mindenféle cuccot. A kedvenc kajáidat,illetve csinál neked teát amiből vagy egy litert megtudnál inni. (btw: ő csinálja a legjobb meleg teákat)

Bakugo:Amikor beteg vagy akkor Bakugo szintén átmegy hozzád,de a többiekkel ellentétben,a "jól vagy/kérsz valamit?" mondatok helyett ezeket szokta mondogatni: "Ne nyafogj már/mi bajod?" De amikor látja,hogy megsértődtél ezeknek hallatán,akkor melléd bújik és a mellkasodba fúrja a fejét.

Kirishima: Kiri ugyanúgy átmegy hozzád. Ő inkább elszeretné terelni a figyelmedet a rosszul léttől,és berak valami filmet,vagy sorozatot amit a nap végéig néztek.

Denki: Denki felszerelkezve érkezik hozzád. Hoz zsebkendőket,orr cseppet,illetve bevizez törölközőket.  Kb 10 percenként megkérdezi,hogy kérsz e valamit. Ilyenkor mindig nálad alszik,hogy biztonságban legyél.


Sero: Seroval általában videó chatelni szoktatok,de egésznap. Volt már rá alkalom,hogy bealudtatok,és együtt ébredtetek...videó híváson keresztül.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now