Reakciójuk amikor...

4.9K 198 49
                                    

...bejelented, hogy terhes vagy

Midoriya Izuku:

Remegő kézzel adtad át a két tesztet a fiúnak, aki ijedten nézett téged. Tekintetét először a tesztekre vezette, majd rád. Majd megint a tesztekre. Te összeszorítottad szemeidet ugyanis féltél a reakciójától. Nem kaptál választ, ezért kinyitottad lassan szemeidet. A fiú könnyes szemeire lettél figyelmes, amire te is azonnal elérzékenyültél. A fiú megragadta derekadat, majd magához ölelt, és kiszökött belőletek a sírás.

Todoroki Shoto:

- Shoto..én...terhes vagyok.- mutattad neki a teszteket, és mosolyogva vártad a reakcióját.- Ez...ez most komoly?- kérdezte amire csak bólintottál.- Örülsz?- kérdezted, amire a fiú rád vezette a tekintetét, majd szaporán bólogatni kezdett. Belepuszilt nyakadba, majd magához szorított.

Bakugo Katsuki:

- Apuka leszel!- mutattad a fiúnak a két pozitív tesztet.- Oi!..E-Ez kamu vagy igazi?- nézett kétségbeesetten.- Igazi...miért..nem..örülsz?- hervadt le a mosoly az arcodról.- EZ MOST TÉNYLEG IGAZI?- emelte fel a hangját.- I-igen. Miért? Nem örülsz?- IDIÓTA. HOGYNE ÖRÜLNÉK.- ragadta meg erőteljesen az oldaladat, majd magához ölelt.

Kirishima Eijiro:

- Szülők leszünk.- mutattad a teszteket a fiúnak- Mi? Most viccelsz?- vicsorgott rád a fiú cápa fogaival- Nem. Ez komoly!- Isteneem!- kapott az ölébe majd megpörgetett a levegőben.- Ez olyan férfias dolog!- fűzte hozzá. Amint lerakott a földre magadhoz ölelted, majd megcsókoltad.

Kaminari Denki:

- Denki. Terhes vagyok.- mutattad neki a teszteket.- MIIIII?- ijedt meg- Ne "MIIII"-zél itt nekem!- tetted csípőre a kezed, ugyanis nem erre a reakcióra vártál.- [T.N] ez...csodálatos!- ölelt meg a fiú, amit azonnal viszonoztál is.- De várj...miért van két teszt? Csak azt ne mond, hogy ikrek!- pánikolt- Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod?- biccentetted oldalra a fejed.- Jól van én nem értek ehhez.- fonta össze a karjait- Nem baj. Így is szeretlek.- vezetted arcára a kezed, amire elmosolyodott.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now