Amikor..

4.8K 168 54
                                    

...látják, hogy nyugtalan vagy.

VÁRJ! Gomen, hogy megzavarlak benneteket, de van egy fontos dolog amit kérdezni szeretnék. Jobban szeretitek a részeket úgy, hogyha a szituációk köré írok egy kis történetet (mint ebben a részben) vagy ha csak simán le írom, hogy ilyenkor ezt, meg ezt szokták csinálni. Érdekelne a véleményetek, mert akkor úgy írom meg őket c: És bocsi azért is mert késtem a posztolással:D
Na abba hagytam a pofázást, jó olvasást!:3

Midoriya Izuku:

- [T.N]-chan?- vont kérdőre mosollyal az arcán barátod amint meglátta, ahogy kezeid remegnek.- Mi az?- kérdeztél vissza, amire a fiú azonnal a kezeidre vezette elég erősen a tekintetèt. Vetted az adást, majd inkább leraktad magad mellé.- Valami bánt?- aggódott- Ja, nem nem! Csak egy kicsit izgulok.- nevettél idegesen- Ez az első randim és...jah- pirultál el- Nekem is.- mosolygott a fiú.- Ne úgy fogd el mint egy randit. Csak legyünk lazák és beszélgessünk általános dolgokról.- nyújtotta a kezét, amibe bele vezetted a remegő kezeidet.

Todoroki Shoto;

Egyik este Todorokinál aludtál. Északa közepén felriadtál. Hallottál egy egész hangos csapatot elhaladni a ház előtt. Vagyis nem elhaladni, a ház előtt ordibáltak. A hangos zajoktól néha megrezzent a tested, amit Todoroki is érzékelt.(mivel összebújva voltatok)- Minden rendben?- morgott fáradt hangon.- Kik ezek?- remegtél.- Nem tudom. Próbálj meg nem rájuk figyelni.- csukta be a szemeit, majd vissza dőlt. De te nem bújtál vissza barátodhoz, hanem felálltál, az ablakához léptél, majd kinéztél rajta.- Elküldjem őket?- szólt mögüled Todoroki- Megtennéd?- barátod csak sóhajtott egyet, ki mászott az ágyból majd le ment megnézni mi a helyzet.- N-na?- Elmentek.- mondta majd becsukta az ajtót.- Akkor jó. Köszönöm.- mosolyogtál rá kedvesen. Vissza másztál mellé, hozzábújtál, majd vissza aludtatok.

Bakugo Katsuki:

- Nem tudnál lenyugodni egy kicsit?- forgatta a szemeit a fiú amint meglátta, hogy ide-oda mászkálsz.- Nem!- emelted fel rá a hangod, amire Bakugo csak sóhajtott- Oi!- fogta meg óvatosan kezeidet.- Ötletem sincs mitől vagy ilyen stresszes és nem is nagyon érdekel, de nyugodj meg.- nézett komolyan szemeidbe. Vörös szemei valamiért mindig megnyugtatnak. Csak bólintottál, majd leültél az ágyra.- Attól még, hogy stresszelsz nem fog megoldódni semmi.- mondta, majd ledobta magát melléd az ágyadra, majd az öledbe hajtotta a fejét, mintha teljesen természetes dolog lenne.

Kirishima Eijiro:

Lihegve riadtál fel. Felültél az ágyon, és a könnyeiddel küszködve néztél magad elé.- O-oi! [T.N]! Jól vagy?- ült fel Kirishima is- Igen, csak rosszat álmodtam..- a mondatod végére megcsuklott a hangod, majd sírni kezdtél, és arcod a tenyeredbe temetted.- Hé, hé, hé!- mászott eléd aggódóan Kirishima, majd eltolta kezeidet az arcodtól, majd az övét helyezte oda. Hüvelyk ujjával letörölte könnyeidet.- [T.N]. Bármit is álmodtál, valójában nem történt meg! Nyugodj meg. Nem szeretlek sírni látni.- mondta amire csak egy aprót bólintottál. Vissza mászott a helyére, majd kitárta a karjait.- Na gyere ide!- mosolygott édesen, amire te gondolkozás nélkül a fiú karjába dőltél. Bele puszilt hajadba, majd szorosan átölelt.- Majd én megvédelek.- suttogta mély hangon a füledbe, amitől megnyugodtál.

Kaminari Denki:

- [T.N]-chan, [T.N]-chan, [T.N]-CHAAAN! Nyugodj már lee!- tette a válladra a kezeit barátod, ugyanis elkezdtél hadarva a jövődről mesélni ami szerint egy kukában fogsz meghalni macskák közt, akik az egyik este elrabolnak mert kiderült, hogy egy szervkereskedő betanított macskái....van ám fantáziád.- Mire ez a szép történet?- Így lesz Denki én-én megfogok bukni, ja és arról még nem is meséltem, ho- -folytattad volna mondandódat, de Denki letámadta ajkaidat. A lassú tempó amit diktált, lenyugtatott. Később lassan eltávolodott tőled, majd megcsillantak előtted sárga szemei.- Az egyetlen aki itt meg fog bukni én vagyok, és nem te. Ezt jegyezd meg!- mosolygott a fiú, amire csak bólintottál mert igaza volt.- Ja! És aki el fog rabolni az én leszek, ha továbbra is ilyen történeteket találsz ki magadról.- figyelmeztetett, amire csak nevetni kezdtél.

(bocsi emiatt a gyenge és unalmas részért)

BNHA Boyfriend Composition Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz