Amikor..

7.1K 257 127
                                    

....horror filmet nézel,és a félelemtől nem tudsz aludni.
(ezt az alap sztorit loptam)

                            Deku:

Egyik este azt gondoltad,hogy mivel az osztályodban szinte mindenki az ilyen/olyan horror filmekről beszél,te is elkezded őket nézni. Így is tettél, előkaptad a laptopodat és megnéztél egy ijesztő horrort. Nem nagyon bírod (a sztoriban) a horrorokat,és ezt te is jól tudtad magadról. Leoltottad a villanyokat,és lehunytad a szemed. Egyből ki is nyitottad,ugyanis mi van ha figyelnek téged. Azonnal a telefonodhoz kaptál,és a névjegyzékedből kikerested Dekut! Elég sokat kicsengett,de végül egy eléggé fáradt Deku szólt bele.

-Öh igen?-mormogott
-D-DEKUUU!-ordítottál
-M-mi az mi történt?-kérdezte aggódóan
-Kérlek gyere át,nagyon félek és nem bírok aludni siess kérlek.
-Mh? Most?
-Mhm!-mondtad majd egy kis csönd ütött ki.
-J-jó. Sietek!-mondta,majd leraktad. Feloltottad a villanyt,és az ablakodból az ismerős zöld hajkoronát kerested. Meg is pillantottad,ahogy éppen házatok elé fut. Rögtön te is futni kezdtél,majd az ajtónál karjaiba ugrottál. Ő az ölébe vett,és bevitt a szobádba. Leoltotta a villanyt,amitől te egy jó nagy jump scared-et kaptál,és egy halk "Ne!"-t mondtál.
-Itt vagyok ne aggódj.-mosolygott rád,azzal az őrült édes mosolyával,amelytől kissé megnyugodtál. Bepattantatok az ágyba,majd miközben Dekut ölelted,elaludtatok.

            Todoroki:

Ma este pár barátnőtökkel összegyűltetek,és megbeszéltétek hogy nap végén egy naaaagyon ijesztő horrort néztem meg. Így is lett. Átjöttek,megnéztétek,sikongattatok,beszélgettetek és este haza is mentek. Egész nap csak a filmben lévő ijesztő dolgok furakodtak fejedbe,és mindig eszedbe jutottak. Őszintén szólva....rohadtul féltél. Oly annyira,hogy hús kloffolóval indultál el zuhanyozni. Nem támadt meg senki és semmi(mily meglepő) kinyitottad szobád ajtaját,de először csak kihajtottad,majd utána mentél be. Behuppantál az ágyadba,lekapcsoltad a villanyokat,majd egy perc múlva fel is oltottad. Felkapcsoltad a kislámpádat,így könnyebben próbáltad álomra hajtani a fejedet. 10perc múlva fel is riadtál,ugyanis valami zajt hallottál. Könnyes szemekkel felültél,és azonnal felhívtad barátodat,Todorokit.
-[T.N]-chan?-szólt bele egy fáradt hang
-Felkeltettelek?
-Igen
-...
-...
-GYERE ÀT KÉRLEK FÉLEK!
-Mitől?
-A bohócoktól! Kérlek siess!
-N-Nani?
-Siess kérlek,sírni fogok!-amint ezt meghallotta,azonnal morgott egyet és el is indult.
Türelmetlenül vártad az ajtód előtt Todorokit,aki 2perc múlva meg is érkezett. Gyorsan megölelted,majd ekkor felvett a hátára és a szobád felé ballagott.
-Aludnod kéne.-mondta fáradt hangon,majd be is dobott az ágyadba. Majd a helyedre másztál,és végül Todoroki melléd pattant. Mellkasára döntötte fejed,amire te átölelted és hajadat simogatta.
-[T.N]-chan?
-Hm?
-Miért van egy kloffoló az asztalo...
-SHH!-csitítottad el barátodat,majd karjai közt el is aludtál.

                      Bakugo:

Barátod imádja a horrort. Egyik nap tett egy bejegyzést ami úgy szólt,hogy aki nem szereti/ nem néz/nem bírja a horror filmeket,az gáz. Erre felháborodva egyik szombat este leültél a laptopod elé,majd megnéztél egy horrort,ami Bakugo kedvence volt. Tudtad,hogy egyáltalán nem bírod ezeket,de a süni szemében nem akartál "gáznak" tűnni. 10 percenként megállítottad,és szüneteket hagyva,de 4,5 óra alatt sikerült megnézni a filmet. Majd este hajnali háromkor lefeküdni készülődtél. Ám egyáltalán nem bírtál aludni,és az ágyadba mozdulni nem tudtál a félelemtől. Majd egy hirtelen mozdulattal megragadtad a telefonod,majd felhívtad Bakugot. Bakugo első két hívásnál kinyomta,majd harmadikra kissé idegesen beleszólt.
-Mi van?
-Gy-gyere át kérlek félek!
-Ch...szórakozol? Tudod mennyi az idő asszony?
-K-kérlek nagyon félek.-mondtad,majd ekkor rád nyomta a telefont. Szomorúan és kissé dühösen beledőltél az ágyba. Pár perc múlva óvatosan kinyílt az ajtó,majd a kintről jövő fényből láttad az ember árnyékát. A bozontos,tüsis hajáról azonnal felismerted. Lassan leült melléd az ágyadra.
-Oi! Megnéztél egy horrort igaz?-mosolygott rád sejtelmesen. Te felhúztad térdeidet,átkaroltad azokat majd bólintottál egyet. Ekkor Bakugo felugrott melléd,és erőteljesen magához húzott.
-Ha mégegy ilyen baromság miatt hívsz fel,én nem tudom mit csinálok.-mondta,majd hasába fúrtad a fejed,és elaludtál.

                        Kirishima:

Egyik nap amikor Kirishimánál ültél,jött egy olyan ötlete hogy nézzetek meg egy filmet...pontosabban,egy horror filmet. A szó hallatán,átfutott a hideg a hátadon,és kisebb nagyobb sokk ütött le.
-[T.N]-chan?-ijedt meg sokkolt tekintetedtől Kirishima,majd azonnal észbe kaptál.
-Nézhetjük.-probáltál magabiztosnak tűnni.
-"Ny-nyugodj meg [T.N] ne legyél ilyen kis beszari. Itt ül melletted Kiri,majd hozzá bújsz...i-igen,ez lesz...oké...nem fogsz sírni,és sikongatni....V-VÁRJ! Kell egy b terv is,ugyani....
-O-oi! Biztos jól vagy?-kérdezte röhögve Kirishima,ugyanis arcod még mindig érdekes volt.
-indítsd már! Kiváncsi vagyok!-hazudtál,amire csak beindította a filmet. Lehuppant melléd,majd az egyik kezével magához húzott. 5 perc után már magadhoz is szorítottad barátodat.
-A,au!-mondta,amikor már szinte belé martál
-Uh,bocsi csak olyan izgi!-hazudtál ismét,amire Kiri csak bólintott. Szinte 10 percenként sikoltoztál illetve sírtál is.

A film végére már remegtél a félelemtől,így mindenhova...tényleg,mindenhová követted Kirishimát.
-Nagyon ijesztő vagy! Biztos minden oké?
-M-mhm..-bólintottál. Már épp aludni készültetek,amikor Kirishima elment tusolni,és a fürdő szoba előtt várakoztál. Valami zajt hallottál,így azonnal elkezdtél dörömbölni az ajtón mint egy idióta,amire Kiri póló nélkül kirontott a fürdőből. Azonnál ölébe ugrottál és sírni kezdtél.
-Ki-K-Kir-K-K-Kiri!-mondtad
-Mi a baj,jézusom!?
-Félek-mondtad,majd pár értelmetlen pislogás közben magához ölelt.
-Itt vagyok.-suttogta füleidbe. Ekkor ölébe kapott,majd bevitt a szobájába.
-Aludjunk!-ugrott bele ágyába,majd kitárta karjait,tudatva hogy ugorj be mellé. Odamásztál,majd ekkor magához ölelt.
-Miért nem szóltál,hogy nem bírod a horrort?
-H-hát öhm....nem tudom-nevettél kínosan,ekkorcsak a fejedre adott egy puszit,majd elaludtatok.

                      Denki:

A kis pikachu él hal a horrorért,ezért úgy gondoltad hogy szülinapjára megleped őt két jeggyel,a már várva várt új horrorra,amit az előzetes óta várt. Amikor átadtad neki a jegyeket,örömében könnyesedtek szemei,majd szorosan magához ölelt.
-A másik jegy az nem nekem szól. Hívd meg a barátaidat,vagy valakit.-szögezted le,miközben tèged ölelgetett.
-[T.N]-chan,én veled szeretném megnézni a filmet.-mondta,amire te mosolyogva bólintottál,belülről meg haldokoltál,hogy nem gondoltad át elèggé. El is jött a vetítés napja,felvásároltatok minden kajával,és helyet foglaltatok a 6.sorban. El is sötétedtek a fények,elindultak a reklámok,majd maga a film is....nem akartál hangosan sikongatni,ugyanis a terem telis tele volt. 10 percenként felugrottál a félelemtől,és vagy 4szer elbőgted magad. A filmnek vége is lett,így ki is mentetek a teremből.
-Uah..ez nagyon jó volt [T.N] köszönöm!-mondta,te meg csak könnyes szemekkel bámultál magad elè,mint akit agyon vertek. A fiú megbökött,amire te mosolyogtál,és azt mondtad:
-Mhh..nekem is nagyon tetszett!-mondtad,majd akkorra már teljesen be is sötétedett kint az ég.
-Mh...izé...Denki!-szólitottad baràtodat,aki amint meghallotta nevét rádpillantott
-Haza kísérnél?
-Hmm? Csak nem megijedtél?-tette csípőre kezét sejtelmes arckifejezéssel a pikachu,amiért felrúgtad volna.
-Nem!-kulcsoltad össze karjaidat,majd elnevette magát.
-Rendben,gyere!-mondta,majd megölelted és haza kísért.
-Van kedved itt aludni?
-Egek [T.N] mi van veled?-nevetett,majd arca egyből komollyá vált.
-B-basszus tényleg! Te nem bírod a horrort wáhh elfelejtettem ne haragudj!-ölelt át a fejednél fogva
-Mh...semmi baj?-nevettél kínosan
-Itt alszom persze!-mondta,majd felment hozzád. Azonnal az ágyba huppantatok,és Denkin feküdve elaludtál.(nemkellerosszragondolnivagyde?)

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now