Amikor hajukkal játszol...

6K 222 32
                                    

Midoriya Izuku:

Dekunál töltötted a hétvégédet,majd egyszercsak úgy döntöttetek,hogy elmentek sétalni. Sétáltatok is egy pár km-t,majd fáradtan a zöld hajú ágyába huppantatok. Deku óvatosan hasadra hajtotta a fejét.- N-nem zavar?- kérdezte,amire te megráztad a fejed. Amint hasadra érkezett a feje,megérezted azt a mennyeien puha haját. Oda is néztél,és amint megláttad zöld,göndör fürtyeit nem bírtál ellenállni. Kezeid önuralmad alatt a fiú hajához közelítettek,majd bele túrtál pihe puha hajába. A fiút nem zavarta,ígyhát mozdulatodat megismételted mègegyszer....majd mégegyszer....és mégegyszer,majd abba hagytad. Pár pillanat múlva megszólalt.- [T.N]-chan!- dadogta,majd hasadon feléd fordult.- Simogatnád még a hajam?- kérdezte elpirulva,amire te azonnal bólintottál és folytattad a fiú hajával való játszást.

Todoroki Shōto:

Reggel amint felkeltél feleszméltél, hogy ma bizony a születésnapod van. Ennek tudatában gyorsabban kezdtél el készülődni, és azonnal le is futottál szüleidhez mit sem selytve. A nappaliban ott volt anyukád, apukád és pár barátod, akik meglepetést ordítva ugrottak elő különböző tárgyak mögül. A meglepődségtől a szádhoz kaptad a kezed, majd odaszaladtál mindenkit megölelni. Valaki hiányzott. Kicsit elszomorodtál, hogy barátod Todoroki nincs itt a bulidon, de ettől még nagyon örültél a többieknek. Megünnepeltétek a születésnapodat, megvolt az ajándékozás, torta zabálás, az utó beszélgetés, maaajd délutánra mindenki haza is ment.- Anya, Apa kissé elfáradtam, tehát felmegyek ledőlni.- mondtad, amire csak mosolyogva bólintottak. Felfutottaál az emeletre, majd probáltad visszatartani könnyeidet. Talán elfelejtette? Vagy nincs itthon? Ezek a gondolatok jártak fejedben, de nem akartad felhívni ugyanis haragudtál rá. Este 10kor épp aludni készültél, amikor kopogtattak a szoba ajtódon. Gondoltad biztos anyukád, amiért nem kívántál jó éjszakát, de amint megpillantottad a candy cane színű hajat, felültél ágyadra, majd megdörzsölted szemeidet.- T-todoroki-kun?- kérdezted suttogva.- Boldog születésnapot.- térdelt ágyadra, majd egy tenyér méretű, lapos dobozt adott kezedbe. Könnyes szemekkel kinyitottad, majd megláttál egy gyönyörű nyakláncot.- E-ez gyönyörű.- térdeltél fel te is a fiú elé, majd magadhoz ölelted. a közelség miatt kezedet nem tudtad lapockájára helyezni, így tarkójára tetted. Érezted haja puhaságát, és nem bírtál ellenállni, kezedet belevezetted. Megismételted többszöris, végül meg teljesen összekócoltad hajád. Todoroki nálad aludt, majd amint elaludt ismét elkezdtél hajával játszani. A piros tincseit a fehér oldalra, a fehér tincseit a piros oldalra vezetted. Így folytattad amíg kezed el nem fáradt.

Bakugo Katsuki:

Egy U.A-s nap után épp haza indultál amikor megláttad, hogy szakad az eső.- Katsukii!- kiabáltál barátodnak, aki épp a suli alatt állt, hogy ne ázzon el. Amint észre vett egy enyhe mosolyt közvetített feléd.- Mire vársz?- futottál mellé- Arra,hogy Mary Poppins ledobja az esernyőjet!- mondta, amire nevettél.- Közel lakom. Nyugodtan átjöhetsz hozzám.- mondtad, amire a fiú az esőbe nézett és vállat vont. Megpróbáltatok gyorsan haza futni, ami sikerült is.- Huhh túl èltük!- fújtad ki a levegődet már nálatok, majd barátod felé fordultál.- Basszus Katsuki! Teljesen eláztál. Várj egy pillanatot!- néztél barátodra, akinek hajából és ruhájáből, csöpögött a víz. Ígyhát felfutottál az emeletre. Pár perccel később egy hajszárítóval jöttél le a kezedben.- Jajh [T.N] nem kell!- forgatta szemeit a süni, de viszont te már dugtad is a konektorba a hajszárító kábelèt, majd intettél egyet. A fiú csak összefont karokkal állva nézett.- Naa gyere máár!- szólítgattad, amire egy nagyot sóhajtott majd leült eléd a földre. Bekapcsoltad a hajszárítót, majd elkezdted szárítani a fiú haját. Jó érzés volt beletúrni Bakugo vizes fürtyeibe, amik később meg is száradtak. 5 perc múlva lekapcsoltad a szárítót, majd letetted magad mellé. Ujjaidat újból a fiú immár pihe-puha fürtyeiben. Teljesen elvesztél benne, ami meg megzavart az nem volt más mint;- Oi! Mit csinálsz?- vont kérdőre a fiú, majd elkapta csuklódat- É..én csak...megnéztem, hogy megszàradt e.- mentegetőztél dadogva.

Kirishima Eijirou:

Barátodnak pár hónapja eltört a keze, és miután kiengedték a korházból és másnap mehetett iskolába, egy számára kínos kéréssel hívott fel telefonon!- [T.N]-chan!- Eijiroou! Jobban vagy már?- I-igen..egy kicsit fáj még, szóóval kérhetnék valamit?- M-mit?- kérdezted meglepődve- Holnap reggel átjönnél hozzám, és megcsinálnád a hajam amilyenre szoktam?- kérdezte, amire nem bírtad visszafolytani, kitört belőled a nevetés.- P-persze!- Köszönööm! Holnap várlak. Jó éjt, szeretlek!- Én is!- mondtátok, majd leraktátok a telefont.- Istenemh. Muszáj neki, hogy jól nézzen ki.- mondtad magadnak, aztán behuppantál az ágyadba és álomra hajtottad a fejed. Reggel megcsináltál mindent amit általában szoktál, majd elindultál barátodhoz. Kopogtattál is, majd résnyire kinyitotta az ajtót. Amint meglátta, hogy te vagy, rögtön kinyitotta tágabbra (az ajtót) - ÚRISTEN DE ÉDES VAGY ÍGY!- ordítottad el magad, amint megláttad lelapult hajjal Kirit, aki ennek hallatán elpirult.- Gyere be!- mondta, majd bementél ajtaján. Ledobtad cipődet, majd beszaladtatok a fürdőszobába.- Nya! Hogy kell csinálni?-roppantottad ki ujjaidat.- Tegyél egy kicsit a tenyeredbe, dörzsöld össze, majd csináld ezt!- mutatta meg félkezével. ( nem tudom hogy írjam le, ugyanis nem tudom hogy készül a haja) te csak bólintottál, mintha értettél is volna bármit. Mielőtt belenyomtad volna kezedbe a zselét, ujjaiddal kifésülted haját. Extrém puha volt, ígyhát szemeddel követted ahogyan az ujjaid végig siklanak benne.- Amh..[T.N]-chan?- szólított, amint meglátta hogy a hajára mosolyogsz.- Aa bocs.- mondtad, majd a zseléhez nyúltál. Úgy csináltad ahogy mondta. Össze dörzsölted kezed között, majd belevitted hajába. Láttad, ahogy Kiri becsukja szemeit.- Miért csukod be a szemeidet?- Jól esik!- mosolyodott el, amit te is követtél.      -Pár perc finomítással később-
-Kéész!- mondtad, majd kinyította a szemeit.- Azta! Mintha mindig te csináltad volna!- nézegette magát a tükörben.- Olyan puhi volt a hajad.- mondtad alig hallhatóan, miközben kezeidről mostad le a zselét.- K-köszi.- pirult el. Maaajd el is indultatok a suliba.

Kaminari Denki:

Páran úgy gondoltátok, hogy suli után elmentek egy fürdőbe. Így is lett. Haza szaladtatok a fürdőruhátokért, majd vissza a fürdőző előtt találkoztatok. Jött Denki, Uraraka, Kiri, Mina és [T.N]. Elindultatok az öltözőbe a lányokkal, majd be is mentetek egy forró medencébe. Épp Monomát beszéltétek ki, amikor hirtelen lefröcsköltek. Amint a víz hozzád ért, hátrakaptad a fejed, majd megpillantottad a rád vicsorító Denki fejét. Azonnal elkiáltotta magad!- GYERE IDE TE HÜLYE PIKACHU!- kiáltottad párod után, majd a csúszós csempén elkezdtetek kergetőzni. Megcsúszott a lábad, és elestél.- A rohadt életbe!- ültél fel a lábadat fájdalva. Amint Denki meglátott, vett egy 180 fokos fordulatot, majd rohanni kezdett feléd.- Jól vagy?- Úgy nézek ki?- kérdezted dühösen- Kapaszkodj!- mondta, majd megfogta alulról combjaid és oldalad, majd könnyen felemelt. Egyik kezed a nyaka köré tekerted, a másikkal csak megfogtad azt. Szerencsére volt ott egy nővér, aki épp akkor készült menni valahová.- Tegye le a lányt az ágyra, én mindjárt jövök.- mosolygott, amire Denki bólintva az ágyra rakott.- Ez a te hibád.- Hogy elestél?- mosolygott sejtelmesen, amire csak hátra dőltél az ágyon.- Egy köszönetet dobhatnál, hogy elhoztalak idáig.- könyökölt az ágyra, amire te csak mosolyogtál.- Köszönöm Denki. Te vagy a hőősöm!- mondtad nem komolyan vehetően, amire csukottszemmel bólogatott.- Na gyere ide!- hajtottad válladra a fejét, majd ujjaidat a hajába túrtad. Amint felengedted fejét, mélyen a szemeibe néztél.- Mitől ilyen puha?- kérdezted, majd ujjaiddal fésülgetni kezdted haját.- Naa elèg. Elrontod!- kapta el a fejét, majd rendezgetni kezdte.- Jaajh te!- kócoltad össze teljesen haját, amire olyan kétségbeesett fejet vágott, hogy kitört belőled a röhögés. A nővér megérkezett, majd bekente a térded egy krémmel, amitől egy perc alatt sokkal jobb lett, így folytattátok a fürdést.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now