Így kérik meg, hogy légy a barátnőjük...

5.3K 185 32
                                    

Midoriya Izuku:

Deku ma a szokásosnál is furábban viselkedett. Amint hozzászóltál zavarba jött és dadogva arrébb állt. Azt hitted haragszik rád, vagy valami rosszat tettél. Épp az utolsó órátokról csengettek, amikor már totálisan eleged volt a furán viselkedő Midoriyából, így amint kiléptetek az iskola kapuján odatrappoltál hozzá, majd erőteljesen megbökted, amire megijedt és feléd fordult. Amint meglátta, hogy te vagy mintha megijedt volna kapott egy jumpscaredet, és azonnal el is pirult.- Midoriya-kun...- szólítottad nevén, amire csak egy óriásit nyelt.- Mi a baj? Ma olyan fura voltál velem. Minden rendben?- I-i-igen...csak tudod..am...- Csak, mi?- a fiú sóhajtott egy nagyot, majd szemeidbe nézett. Teljesen nyugodtnak tűnt, hangja mégis remegett a félelemtől.- [T.N]-chan...valamit el kell mondanom.- kíváncsisággal töltött el, hogy vajon mit akar mondani, így kikerekedtek szemeid és türelmesen vártad a fiú mondandóját.- [T.N]-chan...- hagyott egy hosszú szünetet- Többet érzek irántad mint barátság, és azt szeretném kérdezni, hogy lennél e a barátnőm?- hajtotta le a fejét a fiú. Az arcod teljesen elvörösödött, a szíved meg elkezdett gyorsabban verni.- Midoriya-kun..én- - Szólíts Izukunak!- Értem. Izuku..én- kezdted el mondatodat, miközben a fiú felhajtotta lassan fejét- én szívesen lennék a barátnőd.- mosolyogtál a zöld hajúra, aki azonnal elvörösödött, majd megvillantotta legédesebb mosolyát és azonnal magához ölelt.

Todoroki Shouto:

Egy hideg téli éjszakán, a legjobb barátoddal, Todorokival úgy döntöttetek, hogy lenéztek az akkor lévő karácsonyi vásárra. Amint leértetek, felfedeztétek a kürtöskalács illatot, illetve a szél által csörömpölő karácsonyi díszek hangját. Bevásároltatok mindennel, majd pár óra sétálgatás után haza felé tartottatok. Épp sétálgattatok, sétálgattatok, amikor valamire hirtelen figyelmes lettél...valaki megfogta a kezed. A kezedre fordítottad a fejed, majd a kéz tulajdonosa felé, aki nem más volt mint Todoroki.- Láttam, hogy reszketsz.- forgatta szemeit enyhe pírral az arcán.- T-todoroki-kun?- lepődtél me addigra már te is pírral az arcodon. Hirtelen megállt, majd eléd állt.- [T.N]. Valamit szeretnék tőled kérdezni...- mondta komolysággal teli arccal, amire csak pirultan vártad a választ.- Tudod,....nem vagyok a szavak embere, de nagyon kedvellek...le-lennél a barátnőm?- nézett komoly tekintetével szemeidbe.- Igen. Még jó hogy!- könnyesedtek szemeid, majd azonnal a fiú nyakába ugrottál, aki csak derekadra csúsztatta a kezeit.

Bakugo Katsuki:

Kacchannal sosem voltatok olyan jó kapcsolatban, de te voltál az egyetlen személy az osztályból, akit elviselt. Mindennap együtt mentek haza a suliból, és ha úgy adódott együtt is mentek be. Aznap sem történt máshogy, egy átlagos nap után együtt jártátok a már megszokott utat haza felé. Nem sejtettél semmit. Bakugo szokásosan csendben volt, te pedig nyaggattad a hülyeségeiddel.-...és odaáll a padom elé, majd megkérdezi hogy mié- - Figyelj [T.N].- szólalt meg teljesen nyugodt hangvétellel Bakugo, ami először teljesen meglepett téged.- Mi-mi az?- Befognád?- nézett mélyen szemeidbe, amire csak szomorúan bólintottál.- Mondani akarnék valamit, de folyamatosan dumálsz mint Deku.- forgatta szemeit- Booocsánat, mond.- *sóhajt* háth...tudod az osztályban csak te vagy normális. Meg az a furahajú. Az lenne a kérdésem, hogy....ho- ahh tudod mit? Hagyjuk!- vont vállat, majd felgyorsította tempóját.- Ne, ne várj. Mi az?- vetted fel tempóját, amire csak megfordult és rád nézett. Tekintete nyugodt volt, mégis mintha valami zavarta volna. Fura volt így látnod, ugyanis már megszoktad, hogy folyamatosan ordibál.- M-minden rendben?- néztél te is mélyen szemeibe.- [T.N]. lennél a...tudod?!- fordította oldalra a tekintetét, ugyanis elvörösödött. Teljesen lesokkolódtál. Nem tudtad, hogy álmodsz vagy ez egy klónozott Bakugo lenne. A fiú nem bírta a csendet, így csak "Tch"-telt egyet és hátat fordítva odébb állt.- Ba-bakugo állj!- kiáltottál utána- Mi van?- kérdezte idegesen- Szívesen lennék a barátnőd.- mosolyogtál rá amire feszült tekintete feloldódott. Melléd állt, majd megfogta a kezed.- Bakugo?- Most mi van? A párok így mennek, nem?- csak mosolyogtál, és haza mentetek.

Kirishima Eijirou:

Ma van a névnapod. Igeen, gondoltad hogy mindenki elfogja felejteni, de már megszoktad ugyanis 2 éve már mindenki elfelejti. Ebbe beletörődve elindultál az iskolába, és csak ledobtad magad a helyedre. Szokásosan odajött hozzád Mina, Ochako és Tsuyu, de mindnyájan elfelejtették. Az ajtófélfa felé fordítottad a fejed, majd elbambultál azon. Hirtelen megpillantottál egy ismerős hajkoronát, majd végig tekintetted rajta a tekinteted..baszki...ez Kirishima volt. Ő tetszett neked. Tekintete egyből rád vándorolt, majd egyből el is pirult, majd a helyére sietted. Kicsit furcsáltad, de inkább csak vállat vontál, majd vártad a becsöngőt. A fárasztó nap után, kissé szomorúan haza felé vetted lépteidet, amikor egy ismerős hangot hallottál.- Oi! [T.N]!- amint meghallottad hangját, rögtön hátrakaptad fejed.- K-kirishima!- vörösödtél el- Láthatólag a vörös hajú fiú zavarban volt, és valamit rejtegetett a háta mögött.- Mi az?- furdalt a kíváncsiság- [T.N]. Tudom, hogy ma van a névnapod, szóval...bo-boldog névnapot.- nyújtott feléd egy csokor virágot, amire könnyesedni kezdtek szemeid. Senkinek nem jutott eszébe a névnapod, de annak igen akire a legkevésbé számítottál.- Úristen Kirishima...köszönöm, ez nagyon édes tőled.- ölelted meg, amire ő tudatosan a derekadra tette kezét. Amint megérezted meleg kezeit a derekadon, Kirishima hajszínéhez hasonló színben pompázott arcod.- És még valami...- nyelt egy óriásit- Nagyon szeretném, ha a barátnőm lennél.- nyújtotta feléd a kezét, amire te kissé megszeppenve álltál.- Igen, leszek a barátnőd!- sikongattál az örömtől, amire csak nevetett. Megöleltétek egymást, majd felajánlotta, hogy haza kísér.

Kaminari Denki:

Történt egy nap, amikor az egész fiú csapat egy sarokba gyűlt, és néha a lányokra pillantottak majd beszéltek tovább. Ez kicsit zavart titeket, de elviseltétek...ameddig nem beszéltek rólad. Nagyon zavart, ahogy rád néztek, összebeszéltek, nevetgéltek. Felidegesítetted magad, így Dekut és Kirishimát arrébb lökve álltál be a fiú körbe.- MEGTENNÉTEK, HOGY NEM BESZÉLTEK RÓLAM?- akadtál ki ordibálva, majd az ajtó felé rohantál, amikor véletlen neki mentél a pontosan akkor megérkező Denkinek. Kicsit még gondolkozott az ajtóban állva, majd hallottad a mögötted egyre hangosabb lépteit. A magad mellett lengő kezeidnek segítségül hirtelen megálltál, ugyanis valaki elkapta a csuklód. Felvezetted a kéz tulajdonosára a tekinteted, majd észrevetted az egyetlen fiút aki a bandának nem volt tagja.- Mi a baj?- kérdezte aggódva- Semmi...semmi, csak elegem van.- verted bele a fejed a falba- Jesszusom mi törté..- - Miért? Miért olyan köcsögök azok akik ott vannak? Mi történt velük? Eddig olyan normálisak voltak, most me..- Denki nem bírta tovább hallgatni a panaszkodásodat, így könnyen magához ölelt.- Hé, nyugodj le. Menjünk vissza, és- - NEM MEGYEK VISSZA! Itt maradok...ha menni akarsz, menj.- intettél a fiúnak, majd tovább sétálgattál a folyosón.- Nem. Itt maradok veled.- ugrott melléd a fiú. Nem értetted, hogy miért teszi ezt, ugyanis nem beszéltetek sokat.- Hé.- álltál meg hirtelen- Köszönöm.- fordítottad felé a fejed, amire azonnal zavarba jött és pirulva a tarkóját vakargatta.- Suli után lenne kedved eljönni velem valahova? Nem muszáj, ha nem a- - Oké..1000 örömmel.

———————TIME SKIP———————-

Suli után végül úgy döntöttetek, hogy elmentek egy [kedvenc italos]-hoz. A fiú egész végig nagyon furcsán viselkedett. Zavarban volt, kényelmetlen helyzetben érezte magát, és láng vörös volt az arca.- Minden oké?- kérdezted, amire a fiú méginkább zavarba jött.- [T.N]...lenne hozzád egy komoly kérdésem.- Mi lenne az?- ijedtél meg hirtelen komoly arcától.- Le-lennél a barátnőm?- hunyta be szemeit, ugyanis nem akarta látni a reakciódat..csend ütött ki. Lassan kinyitotta a szemeit, majd csak a vörös, mosolygó arcoddal találkozott. Csak bólintottál, amit amint meglátott felpattant, majd neked rohant és magához szorított.

Haligali!^^
Bocsika, hogy NAAGYON rég írtam a könyveimhez, de egyszerűen nem jön az IHLET! Szóval, ha van valakinek bármi ötlete, az nyugodtan leírhatja...
Mégegyszer sajnálom, puszi c:

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now