Hogy próbálnak megmenekülni...

4.5K 177 45
                                    

...a Titanic megnézése alól

Köszönöm az ötletet Brigi05-nek uwu

Midoriya Izuku:

A fiú mindig is keménynek akarja mutatni magát előtted, de igazából ő is egy (eléggé) érzékeny típus. Szóval a film hallatán azonnal bepánikolt, ugyanis tudta hogy ő jobban fog rajta sírni mint te.- I-izuku. Mi történt? Nagyon ijesztő arcot vágsz!- Ja..ő..amh..se-semmi, csak őő...hagyjuk a Titanicot jó? Eszembe jutott egy sokkal jobb film.- mosolygott eléggé ijesztően, amire csak bizonytalanul bólintottál.

Todoroki Shouto:

Todoroki mindenkinél jobban tudja, hogy egy borzasztóan érzékeny lány vagy, így amint megemlítetted neki a filmet szinte megijedt.- He? Mi az?- sokkoltál le amint megláttad barátod arcát.- Ne!- mondta- M-mi ne?- A titanic.- Mert? Tök romantikus lenne.- Már láttam.- Ééés?- Nem tetszett. Bocsi.- hagyott faképnél a fiú, amire te csak idegesen felnevettél.

Bakugo Katsuki:

Hányingere van az ilyen érzelgős filmektől, tehát amint feldobtad a témát már terelte is.- Hahó. Nézzünk Titanicot. Ide hogy jött, hogy akciós a csirke?- Hehh...biztos, hogy nem fogom megnézni a Titanicot.- Kéérlek!- Biztos, hogy nem.- nyomogatta tovább telefonját a fiú.- És ha- - Nem- Dee ha- - NEM!- Talán ha- - AKKOR SEM!- emelte fel a hangját.- Jó akkor nézzünk BnHA-t!- hisztiztél- Ez az én [T.N]-em.- mosolygott rád büszkén.

Kirishima Eijiro:

A fiú nem ismer rosszabb látványt annál, amikor sírni lát. Ezért nem szeretné megnézni.- Ne haragudj [T.N], de nem.- mosolygott- De miért nem?- Tudod, hogy nem szeretlek sírni látni.- Tudom, de ez romantikus film. És így sokkal jobb, hogy veled nézhetem.- Nem! Semmi sírós film [T.N]! Nézzünk valami akciót, vagy amiben senki sem hal meg.- kapta ki a távirányítót a kezedből.

Kaminari Denki:

Na igen. Ő pedig az a fajta típus, aki hogyha látja hogy sírsz, ő is sír.- [T.N]-chan! Mi lenne ha inkább valami vígjátékot néznénk?- Csak nem berezeltél? Tudod, hogy nincsenek benne zombik meg ilyenek.- Nagyon jól tudom, de jobban örülnék inkább annak.- De miért? Csak nem érzékeny vagy?- NEM!- vágta rá egy kicsit mérgesen- Csak nem érzékeny va- - NEM!- nem bírtad ki, azonnal magadhoz ölelted a fiút, akinek szemei már könnyesedtek is.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now