Amikor először sírnak előtted...

4.4K 186 27
                                    

Midoriya Izuku:

- Izuku, nyugodj le! Biztos minden rendben van vele.- próbáltad nyugtatni a fiút, aki idegesen járkált fel-alá.- Nem! Hogy lehetek ekkora paraszt? Egy kislány kért tőlem segítséget, én meg meg sem hallottam mert siettem!- Mások már biztos segítettek neki!- tetted vállára kezeid.- Mások. Nekem kellett volna segítenem! Így soha nem lesz belőlem hős!- akadt ki teljesen, majd idegesen ablakának támaszkodott. Te csak ijedve álltál, ugyanis még sosem emelte rád fel a fiú a hangját. Szipogást hallottál, amire azonnal aggódni kezdtél.- Izuku.- hatódtál meg- Gyere! Ha sietünk, még megnézhetjük a lányt.- a fiú csak rád mosolygott, majd annyira megörült mondandódnak, hogy magához ölelt, majd zokogni kezdett.

               Todoroki Shouto:

- GYŰLŐLLEK!- üvöltött barátod, majd néhány hangos lépéssel később kivágta szobája ajtaját, majd erősen becsapta. Lehuppant melléd az ágyra, majd könyökét combjára támasztotta, illetve fejét a tenyerére hajtotta.- Shouto?- ültél közelebb a fiúhoz- Hogy lehet valaki ennyire?- - a fiú hangja remegett, a dühtől pedig erőteljesen hajába túrta a kezeit, majd tépni kezdte.- Shouto, nyugodj le kérle- - fejét feléd kapta, majd megláttad könnyes szemeit.- Hogyan?- kérdezte szomorú, mégis kiváncsi tekintettel. Nem tudtál rá válaszolni. Szemeid néha a fiú orcáján végigfutó könnycseppekre vezetted, néha a szemeibe. Még közelebb ültél, majd csak magadhoz ölelted. Barátod kisírta magát válladon. Jól esett neked, hogy így elengedte az érzelmeit, de azért egy kicsit megijedtél.

                  Bakugo Katsuki:

- 'csába!- csapta földhöz hirtelen telefonját a fiú, majd nagy lendülettel falba vágta fejét. Te csak értetlenül pislogtál szobájában  ülve. Kicsit megijedtél, de a sokk után óvatosan felálltál, majd lassan a fiú felé lépegettél.- Ka-katsuki. Mi történt?- kérdezted nyugodt hangszínen, amire a fiú erőteljesen elfordította a fejét, majd egy szipogást hallottál, amiből sírás lett.  Teljesen lesokkoltál. Soha nem hallottad még Katsukit sírni. Nem tudtad mi tevő légy. Gondoltad mégegyszer megszólítod.- Katsu- - nem tudtad megszólítani, ugyanis hirtelenjében szorosan magához ölelt. Csak ölelt, s közben válladra potyogtak könnyei. Lassan lapockáira simítottad kezeid, majd hátát kezdtek el simogatni, ameddig ő pólódat szorongatva szipogott.

Kirishima Eijirou;

Egy szörnyű nap után haza felé tartottatok a U.A-ből. Egész úton láttad a fiú arcán, hogy valami nyugtalanítja őt.- Eijirou. Minden rendben?- mosolyogtál amilyen aranyosan csak tudtál.- [T.N]-chan..én...én..- szemei könnyezni kezdtek, te pedig megijedtél- ANNYIRA SAJNÁLOM.- állt meg hirtelen, majd arcához kapta a kezét.- NEM AKARTAM ELLENED HARCOLNI! EZ ANNYIRA NEM FÉRFIAS VISELKEDÉS!- Eiji...nem te tehetsz róla, hogy így lettünk felosztva.- próbáltad tartani a mosolyt az arcodon, de amint megláttad, hogy a fiúnak mennyire fájt amit tett, azonnal a te szemeidbe is könnyek szöktek. Eltoltad a fiú arcán lévő kezeit, majd megragadtad tieiddel arcát.- Ez. Nem. A. Te. Hibád.- tagoltad amilyen érthetően csak lehet.- De egy olyan erőset rúgta- - Figyelj!- húztad közelebb arcát a tiedhez.- Örülök, hogy nem hagytál nyerni, mert az nem lett volna fer. Köszönöm, hogy aggódsz és nagyon jól is esik.- egy gyors puszit nyomtál arcára, majd eltoltad magadtól- és..SZEDD ÖSSZE MAGAD! NEM FÉRFIAS SÍRNI EGY LÁNY ELŐTT!- kiabáltál a fiúra- HAI!- állt vigyázba, kezét pedig a homlokához emelte.

Denki Kaminari;

- Denki!- fogtad le ahogyan csak tudtad barátodat, ugyanis ha nem teszed meg neki ront Monomának.- Fejezd ezt be! Semmi bajom sincs.- mondtad, amire a fiú a szőke felé vicsorított, aki csak ördögien mosolygott.- A francba.- akadt ki a fiú, majd eltolt magától és elrohant. Te ahogyan csak tudtál utána rohantál, de előtte még egy gyors gyilkos pillantást vetettél a B-s fiúra, majd barátod után futottál.

-Denki!- ordítottál a fiú után, aki csak megállt, majd rád nézett. Szemei könnyben áztak a dühtől. Amint megláttad, azonnal magadhoz ölelted amitől tudod, hogy megnyugszik. Mélyen beszippantottad illatát, majd hátát kezdted el simogatni.- Nyugodj le, jó?- néztél szemeibe, amire ő csak mosolyogva bólintott.

BNHA Boyfriend Composition Место, где живут истории. Откройте их для себя