Amikor betegek lesznek...

4.3K 185 33
                                    


Midoriya Izuku:

- [T.N]-chan?- nyitotta ki szipogva a barátod az ajtaját.- Szia!- integettél mosolyogva.- Menj haza! Nem szeretnélek megfertőzni!- hajtotta beljebb az ajtót.- Ne aggódj. Erős immunrendszerem van!- toltad arrébb a fiút, majd egyszerűen csak betoppantál a házába.- [T.N]-chan kérlek!- Ennyire nem akarsz látni?- a fiú ekkor megijedt, hogy félre értetted a helyzetet, majd szorosan magához ölelt.- És hogy érzed magad?- A torkom még mindig nagyon fáj. De tegnap óta javult.- Értem. Hozzak neked valamit? Vagy kívánsz valamit?- Ne-nem köszönöm.- Izuku. Ismerem ezt a nézést.- Milyen nézést?- takarta el az arcát- Na. Mit kívánsz?- Taijakit.- leskelődött ujjai közül, amire csak összekócoltad haját, majd elmentél a legközelebbi boltba, és vettél barátodnak 2 taijakit.

Todoroki Shouto:

Reményekkel telve hívtad fel délután a fiút, hogy már jobban érzi magát és már tudtok találkozni. De miután a 6. kicsengésre sem vette fel a telefonját, úgy gondoltad átmész hozzá. Óvatosan benyitottál szobájába. Éppen aludt. Lábujjhegyen beosontál, majd székében ülve nézted ahogy alszik. Amikor már fél órája bóbiskolt barátod, te is belefáradtál várakozásodba, így elaludtál a széken.

—Time Skip—

-[T.N]! Kelj fel!- bökdösött Todoroki. Lassan pislogtál párat, majd megpillantottad barátod sápadt arcát.- Szia!- mosolyogtál rá- Hogyhogy átjöttél?- bújt vissza ágyába.- Csak tudni akartam, hogy hogy vagy.- Álmos vagyok.- Értem. Akkor megyek i- - Nem.- szólt hirtelen, majd arrébb pattant ágyába, és kitárta takaróját.- Ne butáskodj. Egyenruhában vagyok. Gyűrött lesz, és kényelmetlen.- Akkor nézz valami kényelmeset a szekrényembe. Csak siess mert álmos vagyok.- egy nagyot nyeltél, majd át túrtad a fiú szekrényét. Átöltöztél, majd oda másztál a fiúhoz. Átölelte derekadat, te pedig hajával játszottál.

Bakugo Katsuki:

- ACHHOOOO- tüsszentett egy óriásit Bakugo.- Katsuki ne szórakozz. Vedd be a gyógyszereket! Így nem fogsz meggyógyulni.- Nem kellenek nekem azok a szarok! Anélkül is boldogulok.- Akkor legalább használj orrcseppet!- NEM KELL!- Hát jó, akkor megyek is!- tartottál az ajtaja felé.- [T.N] várj!- Mi az?- *sóhajt* ideadnád az...orrcseppet?- pirult el kissé, majd szemeit megforgatta. Te csak mosolyogtál, majd odanyújtottad neki az orrcseppet.- Na jobb már?- Hát ilyen érzés orron keresztül levegőt venni.- mondta enyhe mosollyal az arcán, csukott szemekkel. Annyira viccesnek találtad, hogy elnevetted magad.- OI OI OI! MIT NEVETSZ?- kiabált, amire csak köhögni kezdett így még jobban kiszakadt belőled a röhögés.

Kirishima Eijiro:

- Hol az én kis betegem?- léptél be mosolyogva Kirishima szobájába.- [T.N]-chan!- ült fel boldogan a
fiú amint meglátott.- Hogy érzed magad?- Hát..nem túl jól.- vakargatta tarkóját.- Hoztam neked meglepit!- kutattad táskádat, majd kiszúrtad a pékségben vett fánkot. Amint a fiú kiszúrta őket, szemei felcsillantak, majd ugrálni kezdett és ölelgetni téged.

—Time Skip—

Miután betolta a fánkokat beugrottál mellé az ágyába, majd haját simogatva elaltattad, miközben feje a hasadon pihent.

Kaminari Denki:

- [T.N]-chaaaan! Gyere át, beteg vagyok.- Ahh te szerencsétlen. Megint mit szedtél össze?- Nem tudom, de szerintem csak megfázás.- Eh...10 perc és ott vagyok.

Kopogás nélkül benyitottál a fiú házába, majd később a szobájába. A fiú karikás szemekkel, és tűz vörös arccal feküdt az ágyában.- Jesszus! Borzasztóan festessz.- Köszi. Te is szép vagy ma.- mosolygott miközben te kezeidet arcára, majd homlokára helyezted.- Tűz forró vagy! Van itthon valami gyógyszered?- Egy csók is segít!- csücsörített.- Az hiányzik, hogy megfertőzz. Na. Hol vannak a gyógyszerek?- Az asztalomon.

—Time Skip—

A gyógyszernek köszönhetően hamar leugrott a láza, majd el is aludt. Te csak székében ülve nézted ahogy aludt. Nem tehettél róla. Olyan édesen alszik.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now