Amikor féltékenyek..

5.8K 224 100
                                    


Midoriya Izuku:

-Hé!- lökdösted óvatosan barátod, aki török ülésben ülve a térdére helyezte könyökét, majd bele temette kezét.- Naa ne haragudj. Tudod, hogy nem úgy értettem.- kezdted simogatni hátát, amire csak megrázta magát, hogy a kezeid lecsússzanak róla.- Mondj valamit. Mit csináljak, hogy megbocsáss?- Nem tudom.- dörmögte alig érthetően a fiú, amire csak bólintottál és haza siettél. Siettél, ugyanis ideges voltál és szomorú hogy megbántottad barátodat. Könnyeid szaporán gyülekeztek annak gondolatán, hogy elveszítheted őt. Haza rohantál, majd csak a szobádba zárkózva ömlesztetted könnyeidet. Eldöntötted, hogy másnap elmész hozzá. Elmentél a boltba, és vettél neki a kedvenc édességéből. Remegő, kisírt szemekkel kopogtattál a fiú ajtaján, aki mit sem sejtve ajtót nyitott.- [T.N]- dadogta lassan neved.- Ne haragudj kérlek! Ha kell akkor nem tudom...csinálj amit szeretnél velem, csak bocsáss meg!- hadartál miközben felé nyújtottad neki vett édességét. Könnyeid mondatod közben szaporán gyűltek. Kínos csend tört elő. Óvatosan kinyitottad szemeidet, majd a fiúéba néztél, aki értetlenkedve pislogott. Oldalra biccentette fejèt, miközben Izuku legédesebb mosolyával álltál szemben, amire kipirultál. Kikapta a kezedből az édességet, majd egy szoros ölelésbe zárt.- Köszönöm.- suttogtad

Todoroki Shouto:

-....Todo. Figyelsz?- vontad kérdőre barátod mondandód végére, ugyanis láttad hogy a fiú egyáltalán nem figyel rád. Todoroki mintha meg sem hallotta volna, tovább nézelődött az utcán, amikor eleged lett és elé toppantál.- Oké Shouto! Mi a bajod?- Hogy mi a bajom?- forgatta szemeit hunyorítva- Hülyének nézel [T.N]?- "Már megint ez kezdődik."- gondoltad magadban, amire elmosolyodtál.- Örülök, hogy viccesnek találod.- vágott bele mondatába, majd megfordulni készült. Elkaptad csuklóját, majd szintén elé vetted lépteid.- Mit csináltam? Elmondanád? Rohadtul idegesítő, hogy egyfolytában engem gyanúsítgatsz olyanokkal amik nem is igazak!- ordibáltál a fiúval- Az a bajom, hogy..- Hogy?- a fiú idegesen ráharapott ajkaira, majd elkezdte mondandóját.- Láttam hogy nézel Denkire! Mint valami istenre.- fonta össze karjait. Nem bírtad tovább és kitört belőled a röhögés.- Shouto szívem!- helyezted vállára kezeidet- Denki egy nagyon jó barátom. Neked is van egy két lány barátod.- Igen, de nekem nincs olyan kapcsolatom velük mint neked Denkivel.- Én téged szeretlek...ha nem hiszel nekem bebizonyítom.- suttogtam végét kissé halkabban, majd megragadtam kezét és hazáig futottunk....

Bakugo Katsuki:

- Az isten verjen meg. BAKUGO ÁLLJ MÁR MEG!- ordibáltál a fiú után, aki idegesen loholt előtted Naruto gyorsasággal. Sóhajtottál egyet, majd a fiúhoz rohantál. Pár perc futás után sikerült elérni hozzá.- Katsuki! Mi a jó édes bajod van?- tettem vállaira kezem, aki szinte azonnal kitépte őket kezem alól, majd loholt tovább. Felvettem vele a tempót, majd elé álltam.- MENJ AZ UTAMBÓL [T.N]!- ordított velem a fiú.- örömmel. De csak miután elárultad, hogy mi a bajod velem.- mosolyogtam barátságosan, amitől a fiú zsebre dugta kezeit, majd vörös szemeit oldalra vezette.- Hallottam.- Mit?- Hallottam, hogy a lányokkal rólam beszéltetek!- És azt hiszed kibeszéltelek?- tetted csípőre kezed egy sejtelmes mosoly kíséretével.- Hát gondolom, mivel nekem nem mondtad el. Na de odébb állhatsz. Tudod mi a bajom!- Oi, oi, oi Bakugo! Beszéljük már meg!- szóltam a mellettem elhaladó süninek, aki egy óriásit sóhajtva felém fordult.- Tudod mit beszéltem nekik rólad?- a fiú csak alig láthatóan megrázta fejét.- Elmondtam nekik, hogy mennyire szeretlek. És hogy velem egyáltalán nem olyan vagy mint másokkal. Semmi rosszat nem mondtam rólad. Soha nem is mondanék.- zártad kezeid közé arcát, majd óvatosan össze szorítottad. Lassan közelítettél felé, majd lecsaptál ajkaira.- Szeretem, amikor te kezdeményezed a csókot.- mosolygott Bakugo- Mostmár nem haragszol?- megrázta fejét, majd ő is megcsókolt.

Kirishima Eijirou:

Kirishima jól vagy? Amióta bejöttünk egy szót nem szóltál.- faggattad barátodat, aki most sem figyelt rád.- Hahó!- csettintettél egyet szeme előtt, amire kicsit megrázta fejèt majd feléd fordította azt.- Mi az?- kérdezte kissé ideges hangnemben- M-mi az? Elhívsz [kedvenc kaja]-zni és hozzám sem szólsz. Mi a bajod?- Semmi.- a flegma válasz után kissé leblokkoltál. Sosem láttad ilyennek.- Megkérdezem utoljára..mi a bajod? Rosszat tettem?- kérdezted magadra mutogatva.- Nem. Semmi.- fonta össze karjait.- Akkor jó.- hagytad volna ott a fiút, de amint felálltál megszólalt.- Csak annyi, hogy elegem van a barátnőidből.- Az én barátnőimből? Miért?- Folyamatosan ölelgeted őket, puszilgatnak...idegesítőek.- a mondata hallatán elmosolyodtál. Tudtad, hogy Kirishima féltékeny típus...de hogy ennyire?- Szeretnéd ha téged is gyakrabban ölelgetnélek és puszilgatnálak?- mosolyogtál a fiúra, aki csak elpirulva bólintott egyet.

               Kaminari Denki:

- KI EZ A HÁTTEREDEN?- üvöltött fel amint kaptál egy értesítést és meglátta [leghelyesebb énekes]-t mint háttér.- Ja hogy ő?- vakargattad elpirulva a tarkód- KI IS PIRULSZ? TE MEGCSALSZ?- Te ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod Kaminari?- NE HÍVJ ÍGY. VAGY MÁR SZAKÍTASZ IS?- Ő [leghelyesebb énekes]. Biztos, hogy ismered. Nem kell féltékenykedni.- Jaja persze.- fonta össze karjait, majd savanyú tekintettel elfordította arcát.- De ha akarod megváltoztatom.- sóhajtottál- Áh nem kell. Tudom, hogy őt úgyis jobban szereted mint engem.- Denki ne kezd kérlek. Nem is ismerem. Lehet, hogy való életben tök idegesítő vagy gonosz.- ennek hallatán a fiú előre vezette tekintetét.- És engem? Jobban szeretsz mint őt igaz?- mosolyodott el, miközben becsukott szemmel és büszke arccal várta a megnyugtató "igen"-t.- Hàt persze te pikachu!- borzoltad össze hajàt amire csak "ch"-telt egyet.- Ezt többet ne csináld...és mondtam, hogy ne hívj így.- állítgatta vissza a haját amire csak nevettél.- Na és akkor szent a béke?- Ha én lennék a háttered szentebb lenne, deee így is megbocsátok.- paskolta meg fejed búbját amire te csak megforgattad szemeid.

BNHA Boyfriend Composition Where stories live. Discover now